Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Μικρή ΔΕΗ - Μεγάλη ΔΕΗ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΗ;;;


      Και μέσα στην καλοκαιρινή ραστώνη, η κυβέρνηση «Εθνικής Σωτηρίας» προχωράει δια μέσου  του ξεπουλήματος ΚΑΙ των πλουτοπαραγωγικών πηγών στην οριστική “ σωτηρία“ της Πατρίδος μας. Την σωτηρία βέβαια, όπως την ορίζουν οι δανειστές μας. Διότι ,άλλο ΠΟΥΛΑΩ και άλλο ΞΕΠΟΥΛΑΩ.
Σειρά για το “μεγάλο παζάρι” έχει τώρα η ΔΕΗ η οποία ήδη έχει “απλωθεί” στον πάγκο και ξεπουλιέται με το κομμάτι. “ΟΣΟ ΟΣΟ”  αρκεί  να φύγει απ’ τα χέρια μας, όπως όρισαν τα αφεντικά και σπεύδουν να εκτελέσουν τα ντόπια τσιράκια. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει το νερό, για το οποίο οι Γάλλοι περιμένουν τρίβοντας τα χέρια τους, μιας και “όλως τυχαίως” θα είναι οι μοναδικοί διεκδικητές όταν θα “απλωθούν” και τα νερά στον πάγκο του ξεπουλήματος.


 Από την Δευτέρα 10-3-2014 άρχισε η διαβούλευση του νομοσχεδίου που αφορά την ιδιωτικοποίηση του 30% της παραγωγής της ΔΕΗ αλλά και της εμπορίας της. Το γεγονός αγγίζει ΑΜΕΣΑ και την περιοχή της Ροδόπης, λόγω της ένταξης στο ξεπούλημα και του ΑΗΣ Κομοτηνής, γεγονός στο οποίο αντιδρούν ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ οι εργαζόμενοι μέσω της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ και του Σπάρτακου ΑΗΣ Κομοτηνής. Με την αγανάκτηση και την διάθεση να αποτραπεί το ξεπούλημα, σήμερα Σάββατο 28-6 συγκεντρώθηκαν και πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης για να αφυπνίσουν αλλά και να ενημερώσουν με έντυπο πληροφοριακό υλικό τους συμπολίτες. Πληρέστατο και αναλυτικότατο το ενημερωτικό  φυλλάδιο που διανεμήθηκε από την Ε.ΤΕ.-ΔΕΗ&ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΑΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ την όλη κίνηση καπέλωσαν με την γραφική παρουσία τους, γνωστοί “πολιτικοί μαϊντανοί” της περιοχής. Προεξάρχοντος  του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ο γνωστός “πουράκιας” Σακκ…ελίων (και όχι” καροτάκιας” Σακκ…ελαρίδης) ο οποίος μετά τον “απεγκλωβισμό” του από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα και την μετάταξη σε καθαρά πολιτικά “μετερίζια”, προσπαθεί με τα 2-3 συντρόφια του να βρίσκεται “όπου γάμος και χαρά”.

Μια πουράτος μια τσιμπουκάτος ο λαλίστος Συριζαίος με την Αυγή στην κωλότσεπη... Δεν χάνει την ευκαιρία όπου έχει νταβαντούρι και διαμαρτυρία να το παίζει διασώστης αν και σφύριζε αδιάφορα και αυτός και ο πολιτικός του ηγέτης Alexis, κατά την επίσκεψη του στην Κομοτηνή πριν απο λίγους μήνες...

 Καινούριο(;) “φρούτο” στις θεάσεις και ο ΜΟΝΙΜΟΣ “πολιτευτής” των ΑΝΕΞΕΛ Κωνσταντίνος Βουζουκίδης, ο οποίος συνοδευόταν ΚΑΙ από υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του κόμματός του. Πάντα δυό- δυό οι ΑΝΕΞΕΛεγκτοι, όπως τις προάλλες  στην πρώτη σύναξη της Περιφέρειας ΑΜΘ, στην οποία ”κάποιοι” εξ αυτών κρατούσαν το “πέπλο” του Τέρενς, ο οποίος σιγά-σιγά και ρωτώντας κατάφερε να μάθει σε ποιο κτήριο θα πάει ως περιφερειακός σύμβουλος! Τελευταίο και καταϊδρωμένο το γνωστό ΠΑΜΕ το οποίο καταφέρνει με τα πλακάτ και πανό του να καπελώνει οποιαδήποτε εκδήλωση. Παρήγορο βέβαια πως εκτός της παρουσίας του, το ΠΑΜΕ με τους 3 αγουροξυπνημένους συντρόφους, ΔΕΝ κατάφερε να επιβάλλει το γνωστό και μπαγιάτικο σύνθημα περί ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ή το άλλο με τον ΛΑΟ που ΔΕΝ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. Οι γραφικοί θαυμαστές του Στάλιν συνεχίζουν στο ίδιο στυλ που χάραξε το ίνδαλμά τους…. πριν κάτι αιώνες. ΤΟΣΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ!!

Εδώ οι γνωστοί γραφικοί ΠΑΜΕΤΖΗΔΕΣ, ως περιφερόμενος θίασος που τάχα δηλώνουν υπερκομματικοί και απλοί αγωνιστές, για ακόμα μια φορά σκάνε μύτη καπελώνοντας μια διαμαρτυρία ανθρώπων... για να πάρουν και αυτοί μερικά βλέμματα και να έχουν να λένε για το εργατικό κίνημα...

Άποψή μας ως απολιτίκ και ανένταχτοι εμείς  τα Ροδοπάκια, στην επόμενη κινητοποίηση σας ΜΗΝ επιτρέψετε σε ΚΑΝΕΝΑ κομματόσκυλο να καπελώσει τον δίκαιο αγώνα σας. Έτσι και χωρίς παρουσία “πολιτικών μαϊντανών” θα σας πιστέψει πιο εύκολα και ο λαός, διότι όπου εμφανίζεται πολιτικό πρόσωπο ο λαός αποστασιοποιείται. Είναι ΑΔΙΚΟ, τον τίμιο αγώνα του εργαζόμενου να τον καπελώνουν ΠΑΝΤΑ οι κατ’ επάγγελμα συνδικαΛΗΣΤΕΣ.
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ…..                                          

1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο τεμπέλης αναμαλιάρης πρώην θεολόγος και τώρα επαγγελματίας ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ,καλά που έφυγε από τις αίθουσες των σχολίων.Σκεφτήτε τον να διδάσκει θρησκευτικά σε παιδάκια γυμνασίου!!!! ΜΠΡΡΡΡΡ......ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.