Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Λίγη αιδώς «κύριε» Στυλιανίδη!


Ένας και ένας οι εκλεκτοί κύριοι που εικονίζονται στη φωτογραφία... ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ενωμένοι απο κοινού, για την μοιρασιά των ψήφων της Ροδόπης και όλοι ικανοποιημένοι...

Μετά την εκλογική επιτυχία του κόμματος των γκρίζων λύκων στην Ροδόπη και στην Ξάνθη, ο βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα μικρό κείμενο, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται σε: ''Τουρκοφάγους και Τουρκολάγνους οι οποίοι θυμούνται τη Θράκη κάθε φορά που θέλουν να ψηφοθηρήσουν, χωρίς να σέβονται την Ανοικτή Δημοκρατική Κοινωνία, που οικοδόμησαν μαζί τα τελευταία χρόνια με πολύ κόπο, Χριστιανοί και μουσουλμάνοι''. 
''Τουρκοφάγοι'' και ''Τουρκολάγνοι'' λοιπόν, «κύριε» Στυλιανίδη; Αλήθεια, σε ποιους ακριβώς αναφέρεστε; Ξεχάσατε την ρητορική σας κατά την προεκλογική περίοδο των εθνικών εκλογών του Ιουνίου του 2012 ή μήπως νομίζετε ότι την ξέχασαν οι Ροδοπίτες; Να σας θυμίσω λοιπόν «κύριε» Στυλιανίδη ότι προκειμένου να κερδίσετε την επανεκλογή σας, εσείς και ο προσωπικός σας κομματικός μηχανισμός, ήσασταν που χρησιμοποιούσατε το επιχείρημα: ''ψηφίστε Στυλιανίδη για να μην βγουν τρεις Τούρκοι στην Ροδόπη''! Αυτά όμως, στα αμιγώς χριστιανικά χωριά του νομού... Γιατί στα μειονοτικά εκλιπαρούσατε τους μουσουλμάνους να σας ψηφίσουν, προκειμένου ''να έχουμε και εμείς οι χριστιανοί εκπροσώπηση''! Άλλα λέγατε στο Θρυλόριο και στους Υφαντές, άλλα στην Οργάνη και στα Αρριανά! Και «Τουρκοφάγος» και «Τουρκολάγνος» «κύριε» Συλιανίδη γίνεται; Εάν ο πολιτικαντισμός είναι στάση ζωής και όμως γίνεται! 
Τα εκλογικά ποσοστά του ''DEB'' «κύριε» Στυλιανίδη σε Ροδόπη και Ξάνθη είναι αποτέλεσμα των πολιτικών του κόμματος το οποίο υπηρετείτε, καθώς επίσης και των δικών σας προσωπικών επιλογών! Επιλέξατε έναντι των μειονοτικών και της Άγκυρας να είστε δουλοπρεπής και ψηφοθήρας. Οι εποχές όμως αλλάζουν «κύριε» Στυλιανίδη. Και οι πολιτικάντηδες του δικού σας είδους και επιπέδου δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα που έρχεται! 
Γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τα τσιτάτα περί ''Τουρκοφάγων'' και ''Τουρκολάγνων'' γιατί οι Θρακιώτες, και ιδιαίτερα οι Ροδοπίτες, διαθέτουν και μνήμη και κρίση. Και να είστε σίγουρος ότι το μήνυμά τους θα το λάβετε πολύ σύντομα στην κάλπη, παρόλο που ξεκινήσατε ήδη να στρώνετε το έδαφος για τον εαυτό σας, για άλλη μία φορά, της διχόνοιας και των εκβιαστικών διλημμάτων...

                                                                    Νίκος Παπαδόπουλος

        

1 σχόλιο:

  1. το χαλβα-ατζη εχει ετοιμο το κουστουμι για τον ανασχηματισμο.
    Αφου εγινε ο ζαγορακης ευρω αρα το χαλβα-ατζη ως εμπειρο πολιτικο και επιστημονικο συμβουλο μπορει να γινει μεχρι και υπουργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.