Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Το πρόγραμμα του ΝΤΙΝΟΥ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ για πλήρη αξιοποίηση του χρυσού στις Σάπες

Αυτό είναι δημοσίευμα του Ντίνου πριν λίγες ημέρες. Ο φίλτατος Ντίνος υπόσχεται ένα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ και λέει για άλλη μία φορά ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ. Να υπενθυμίσουμε πως το πλάνο της εταιρείας χρυσού στις Σάπες μιλάει για εξόρυξη χωρίς κυάνιο. Εμείς όμως κάτι άλλο θυμομασταν για τον Ντίνο και ψάξαμε λιγάκι περισσότερο. Βρήκαμε το πρόγραμμά του για αυτές τις εκλογές και όντως, δεν αναφέρει τίποτα για τον χρυσό:


Ελα όμως που εμείς κάτι άλλο θυμόμασταν και συνεχίσαμε το ψάξιμο...


Βρήκαμε λοιπόν ένα παλαιότερο πρόγραμμα του Ντίνου Χαριτόπουλου, όταν ήταν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Σαπών το 1998. Τότε που η εταιρεία χρυσού είχε στο πλάνο της την εξόρυξη χρυσού ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΥΑΝΙΟΥ. Τότε τι έλεγε ο δήμαρχος Ντίνος;


Σωστά καταλάβατε! Ο δήμαρχος Ντίνος έλεγε ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ με ΧΡΗΣΗ ΚΥΑΝΙΟΥ στο προεκλογικό του πρόγραμμα!


Και μαντέψτε τι έγινε: οι δημότες των Σαπών τον ξαναψήφισαν για δήμαρχο!!

Μάλιστα η εταιρεία χρυσού ΜΕ ΚΥΑΝΙΟ στις Σάπες τότε ήταν πολύ δημοφιλής, όχι μόνο στον δήμαρχο Ντίνο αλλά και σε όλους τους κατοίκους και συμμετείχε σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Οπως και στο Καρναβάλι των Σαπών του 1988 όπου, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος απολαμβάνει το γεγονός ενώ στα μικρόφωνα ακούγεται πως πρόκειται για χορηγία της εταιρείας χρυσού:



(Δείτε στο 9:30)

Τότε λοιπόν που είχε κυάνιο, όλοι έλεγαν ΝΑΙ και μάλιστα δημοσίως. Τώρα που δεν έχει κυάνιο, λένε ΟΧΙ. Πόσο λογικό φαίνεται να είναι όλο αυτό; Και όλοι αυτοί λέτε να κάνουν όλες αυτές τις φασαρίες για την ...αγάπη τους για το Περιβάλλον;

Για σκεφτείτε...


3 σχόλια:

  1. Λαμόγιαααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιμολόγιο κόβεις για τις υπηρεσίες που προσφέρεις στο ιστολόγιό σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός είναι ο κ.Χαριτόπουλος, το μεγαλύτερο λαμόγιο που γέννησε ποτε η φύση, ο άνθρωπος που καλύπτει τις βρωμιές του. ΕΥΤΥΧΩΣ ο κόσμος δεν ξέχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.