Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Αλλάζει το πολιτικό σκηνικό: Νέο στέλεχος - βόμβα στην Χρυσή Αυγή Ροδόπης!!


Αν και οι επαφές και οι πολιτικές ζυμώσεις ξεκίνησαν πριν πολύ καιρό, το γεγονός όπως μάθαμε από ασφαλείς πηγές, επισημοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες οπότε και μπορούμε να το ανακοινώσουμε!

Η Χρυσή Αυγή T.O. Ροδόπης λοιπόν, όπως δείχνουν τα πράγματα, στις εθνικές εκλογές που αναμένεται να γίνουν σύντομα, θα έχει στο ψηφοδέλτιό της έναν σούπερ σταρ του θεάματος!! Είναι ο πασίγνωστος....


...με το παρατσούκλι "Γκουζγκούνης της Ροδόπης"!!

Ο "Γκουζγκούνης της Ροδόπης", κατά κόσμον Σταύρος, γνωστός εθνικοπατριώτης και μέλος και άλλων κομμάτων του ίδιου χώρου παλαιότερα, δεν άργησε να στηρίξει το εθνικιστικό έργο της Χρυσής Αυγής από πολύ νωρίς και οι πρώτες επαφές με την τοπική ηγεσία του κόμματος δεν άργησαν να γίνουν.

Φωτό 1: η ιδεολογία τους έφερε πιο κοντά.

Φωτό 2: μετά από υπαίθριες καταδρομικές επιχειρήσεις, η τοπική
ηγεσία του έσφιξε το χέρι.

Φωτό 3: ....και ο Θεός της Ελλάδος βοηθός!!!!

Μετά λοιπόν και από αυτές τις εξελίξεις, δεν αμφισβητεί κανείς το γεγονός πως στις επόμενες βουλευτικές εκλογές η Χρυσή Αυγή Τ.Ο. Ροδόπης...

...θα γ..........σει και θα δείρει!!


3 σχόλια:

  1. axaxaxaxxa tha gamisei kai tha direi!!!!!!!!!!! AFou dernei idi, tora tha gamaei kiolas!!!! Geia sou Stavre giganta!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβεροί είστε τελικά ρε ρομποτάκια.Τους χρυσαύγουλους "κατά πόδι" τους καταγράφετε.Επειδή ανεβάζουν την ακροαματικότητα(αλλά ΚΑΙ τα ποσοστά τους) τους παίζεται MAN TWO MAN...Για τον Γκουσγκούνη τους πάντως θα δείξει ο καιρός σε ποιά από τις 2 πράξεις θα επιδοθεί.Ή μπορεί και τις 2 μαζί.Θα γ@μήσει και θα δείρει? Αν και το σταμάτησαν το ξύλο.Τώρα "δέρνουν" κοινοβουλευτικά και θα "δέρνουν" από τις θέσεις που εκλέχθηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε που τον βρήκατε αυτόν τον καράφλα;;γαμώ τις φάτσες!!με τα χίλια θα τον ψηφίσουμε,καλύτερα γαμιά παρά γυναικωτούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.