Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΞΥΛΑΓΑΝΗ!!! ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ, ΔΥΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ!!!

Απο χθές το πρωί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Χρόνος, στην Ξυλαγανή είχε λάβει χώρο μια επιχείρηση αποδόμησης και εξαφάνισης δυο πυροσβεστικών οχημάτων. Μάλιστα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε είναι καθαρή η όψη τους καθώς ήταν γνωστά για τους κατοικούς της περιοχής, μιας και στεκόταν  για χρόνια στην αλάνα με τα μηχανήματα του Δήμου.

Ποτέ κανείς δεν τα είδε να κινούνται, όπως βλέπετε και σείς, δεν είναι δα και σε κατάσταση χρήσης. Για την ακριβεία, τα έφεραν ως δωρεά απο μια Μ.Κ.Ο απο αυτές που καταχράστηκαν εκατομμύρια του λαού, αλλά ποτέ δεν περπάτησαν και δεν χρησιμοποιήθηκαν σε καμία επιχείρηση πυρόσβεσης.
Παραλήπτης ήταν η προηγούμενη δημοτική αρχή του κυρίου Παπανικολάου, αλλά εξαρχής ήταν ορατά απο τον κεντρικό δρόμο προς Κομοτηνή, παρατημένα και παροπλισμένα. Οχήματα δεκαετιών... Τώρα γιατί επέλεξαν λίγες ημέρες πρίν τις εκλογές, να τα εξαφανίσουν, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του. Και την δωρεά, και για την χρήση τους και ας ρωτήσει και τη νύν δημοτική αρχή γιατί τώρα να έδωσαν για παλιοσίδερα;;
 Σήμερα σε τοπικό έλεγχο που διενερήσαμε στον τόπο του χειρουργείου, δεν βρήκαμε ούτε βίδα!!! Εξαιρετικό το συνεργείο που σε μερικές ώρες κατάφερε να τα διαλύσει. Μάλλον πρόκειται για θάυμα!!! Για του λόγου το αληθές ιδού η αλάνα που λίγες ώρες νωρίτερα φιλοξενούσε τεχνικούς και πυροσβεστικά...
 Η είσοδος απο την πλευρά της Κομοτηνής, βλέπουμε στα δεξιά την αλάνα...


Η ευθεία στην οποία έλαβε χώρα το χειρουργείο...


                                 Σε θέση μάχης
                                                Άντερς Σβένσον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.