Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Δήμος Μαρωνείας - Σαπών: Χρυσή Αυγή εναντίον Ιωαννάκη με κερδισμένο τον Σταυρίδη!!


Η επιμονή του Ηλία Ιωαννάκη να λέει ΟΧΙ στην εξόρυξη χρυσού και όχι στους Νεοναζί ίσως του κοστίσει την θέση του δημάρχου σε αυτές τις εκλογές όμως ο ίδιος δείχνει να μη νοιάζεται. Η θέση του παραμένει σταθερά απέναντι στον χρυσό και στην Χρυσή Αυγή και δεν παραλείπει να το τονίζει σε κάθε ευκαιρία.

Από την άλλη πλευρά οι ακροδεξιοί πυρήνες στα παραλιακά του Δήμου Μαρωνείας - Σαπών τις τελευταίες ημέρες έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου εναντίον της υποψηφιότητας Ιωαννάκη και υπέρ του Γιάννη Σταυρίδη τον οποίο μάλλον θεωρούν πιο κοντινό στα δικά τους συμφέροντα. Ετσι τα τελευταία βράδια της εβδομάδας, όπως αναφέρθηκε από κατοίκους των οικισμών, μέλη της Χρυσής Αυγής και άλλων ακροδεξιών συνιστωσών μοίραζαν ψηφοδέλτια του συνδυασμού Σταυρίδη.

Να θυμίσουμε εδώ πως οι χρυσαυγίτες εκτός από το ότι είναι υπέρ του Σταυρίδη είναι και υπέρ της εξόρυξης χρυσού!!

Το ποιος θα κερδίσει θα το ξέρουμε σε λίγες ώρες...

8 σχόλια:

  1. Πουλάνε και την μάνα τους για να εκλεγούν οι ξεφτίλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε καραγκιόζηδες ηρεμήστε.Τι άλλο θα γράψετε?Οι χρυσαύγουλοι δηλώνουν ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ και όποιος μπει στο site της χρυσής αυγής θα δει τις θέσεις τους για χρυσό και για οτιδήποτε άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή δεχόμαστε δεκάδες υβριστικά σχόλια προς δικαίους και αδίκους, επεξηγούμαστε:

    Η πληροφορία προέρχεται από τα παραλιακά του Δήμου Μαρωνείας - Σαπών όπου και γνωστά στελέχη - φίλοι της Χ.Α. δηλώθηκαν φανερά και ασχολήθηκαν ενεργά για την στήριξη του Σταυρίδη.

    Δεν καταλαβαίνουμε γιατί αυτό ενοχλεί όταν ο ίδιος ο Σταυρίδης δεν έχει δηλωθεί ΠΟΤΕ εναντίον της Χρυσής Αυγής, όπως ο Ιωαννάκης; Ψήφους παίρνει, γιατί να είναι ενάντιος;;;;

    Ο ίδιος ο Ιωαννάκης, από όσο γνωρίζουμε, είναι απόλυτος στις θέσεις του εναντίον του χρυσού και άρα δεν θέλει ψήφους ούτε από Χρυσή Αυγή, ούτε από φίλους της εξόρυξης χρυσού, ούτε από άλλους ακροδεξιούς. Αρα τις χάρισε ο ίδιος στον Σταυρίδη.

    Σχόλια προβοκατόρικα με επιθέσεις εναντίον τρίτων κ.ο.κ. σύμφωνα με τον κανονισμό τον οποίο όλοι γνωρίζετε, διαγράφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ψευτομαγκιές τον μάραναν τον Ιωαννάκη,πήρε αυτό που του αξίζει και ας εποκλείσει και απο φίλους του όποιον έχει το όνομα Χρυσάφης,Χρύσα,Χρυσούλα,Χρυσώ...

      Διαγραφή
  4. το σχολιο μου οτι εχετε βαλει αυτη την ειδηση χορηγουμενη στο φεισ μπουκ ....θα την βαλετε ??? η σας προσβαλει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το οτι αυτη την ειδηση την εχετε βαλει στο φεισ μπουκ και μαλιστα ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗ δλδ με πληρωμη θα το αναρτησετε σαν σχολιο μου ? η σας προσβαλει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφήστε ήσυχο τον Σταυρίδη, αυτός είναι καλό παιδί σε γενικές γραμμές και δεν κοντράρει με κανέναν. Την δουλειά του κάνει, έβαλε υποψήφιος και κέρδισε.Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν ρεβάνς εναντίον του στενόμυαλου Ιωαννάκη από ΧΡΥΣΟ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΔΟΥΔΟΥΛΑΚΑΚΗ και ΧΡΟΝΟ. Με 500 συμφέροντα μαζί δεν μπορείς να τα βάλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μαλακίες.ρε ροδοπάκια ώρες ώρες καλά τα λέτε αλλά κάποιες στιγμές είστε λασπολόγοι και ψεύτες.ποιός καθόταν και μοίραζε ψηφοδέλτια;τον ιωαννάκη μπορεί να μη θέλαμε ούτε να τον δούμε αλλά κανένας σταυρίδης δε μας νοιάζει και φυσικά δεν υποστηρίξαμε.κόψτε αυτή την προπαγάνδα για να δώσετε και άλλο άλλοθι τον προσεχώς πρώην δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.