Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσουμαρέλης στο κανάλι της Κομοτηνής


Παρακολουθήστε την τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης με την "Ελληνική Αυγή" Νίκος Τσουμαρέλης στο τηλεοπτικό κανάλι της Κομοτηνής R Channel Θράκης στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου:




8 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΒΓΙΤΕΣ ΣΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΣΑ ΔΩΣΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://tarodopakia.blogspot.gr/2013/10/blog-post_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΒΓΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!!!

      Διαγραφή
  3. Τζαμπα ειναι ρει.......αναγκαστικα μας βγαλανε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΝΕ ΕΚΕΙ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ.ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΦΙΓΓΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν τους υποχρέωνε η νομοθεσία για τις εκλογές,σιγά μην τους έβγαζαν.Το συγκεκριμμένο κανάλι έχει βγάλει και ταρίφα.Οι Σπάρτακοι όμως από Κομοτηνή μιά χαρά τους την έφραξαν.Καταγγελία στο ΕΣΡ και τώρα ο κυρ Γιώργος θα τρέχει.Γι αυτό έβγαλε και χρυσαυγήτη στον αέρα αυτή η "δαιμόνια" καλλονή δημοσιογράφος...

      Διαγραφή
  5. Και στο τζαμί τζάμπα είναι, κόψτε το πουλί σας, βγάλτε τα παπούτσια σας και πάτε ρε λαμόγια!! Χέρι - χέρι με την διαπλοκή και με την βίζιτα mrs botox στο υπόγειο ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ της μίζας και της διαφθοράς, για ρίξτε μια ματιά στις δικαστικές υποθέσεις της εν λόγω επιχείρησης και μετά μιλάμε χρυσάβγουλα της καρπαζιάς!! Παλιοπασόκια!! Τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ γιατί δεν τον έβγαλαν αφού είναι τζάμπα ρε παπατζήδες, πόσα δώσατε πείτε τώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι πλέον υπόγειο ρε αριστερέ.Ανέβηκε σε όροφο.Μεγάλωσαν οι δουλειές του....

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.