Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ο Τουρκοπροσκυνημένος βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥΡΙΖΑίος Βουλευτής στα…γόνατα “προσκυνά” τον ψευτομουφτή με φόντο το πανό: “Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης”!

Άλλη μια εικόνα χιλίων λέξεων, αυτή τη φορά από τον Εχίνο και την τελετή λήξης των μαθημάτων Κορανίου που διοργανώνει το φασιστοειδές που παριστάνει τον ¨τουρκομουφτή Ξάνθης¨. Την προσφέρουμε σε όλο το αναγνωστικό μας κοινό και μπαίνουμε στον πειρασμό να την σχολιάσουμε ακροθιγώς.

Μέσα στο τέμενος του χωριού βλέπουμε τα παιδάκια που ¨μορφώθηκαν¨ από τον προξενικό μηχανισμό, πίσω είναι η τεράστια επιγραφή ¨Τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης-Μουφτεία Ξάνθης-Μαθήματα Κορανίου Εχίνου¨ και στο κέντρο τέσσερεις ενήλικες. Όρθιοι ο Τούρκος πρόξενος Ιλχάν Σενέρ με τον τουρκομουφτή Αχμέτ Μέτε και… στα γόνατα περιχαρείς οι πολιτικοί τσάτσοι του πρώτου: αριστερά ο δήμαρχος Εχίνου Μουσταφά Τσουκάλ και δεξιά ο βουλευτής Ξάνθης (με τον ΣΥΡΙΖΑ) Χουσεΐν Ζεϊμπέκ !
Έχουμε δηλαδή μια θαυμάσια αποτύπωση της γνωστής σχέσης του πολιτικού προσωπικού της μουσουλμανικής μειονότητας από τη μια και του διπλωμάτη μιας ξένης χώρας από την άλλη (άντε και του ενδιάμεσου, του ¨θρησκευτικού¨ ηγέτη που διόρισε η ίδια υπηρεσία).
Ποιος άραγε χρειάζεται περισσότερα στοιχεία για να αντιληφθεί τι παίζεται στην περιοχή με τα άτομα αυτά ; Ακόμα και η ενδυμασία των παιδιών, είναι στα χρώματα της σημαίας της τουρκικής δυτικής Θράκης, όπως την ορίζουν αυτοί που ονειρεύονται την τουρκοποίηση της Ελληνικής Δυτικής Θράκης...



     Η ΘΡΑΚΗ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!ΠΕΤΑΞΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ...

                                                                                            Σε θέση μάχης
                                                                                                      Άντερς Σβένσον

2 σχόλια:

  1. ΧΑΜΟΥΤΖΗ ΜΕ ΛΕΝΕ1 Μαΐου 2014 στις 9:11 μ.μ.

    Τελικά ρε λεβέντες εκεί επάνω ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ? Να μην σας φταίνε οι "χαμουτζήδες" για την δική σας κατάντια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ.Μέχρι πότε θα τους ανέχεστε για να παζαρεύουν τα ψηφαλάκια τους οι κοπρόσκυλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.