Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Sunset Story!!!

Βγήκαμε στις αγορές και η πρώτη αγορά έγινε στο Φανάρι Ροδόπης!!! Βούλγαρος επιχειρηματίας αγόρασε καντίνα για 2 μήνες με 10.500 ευρώ!!! Πανηγυρίζει η κυβέρνηση και τη δημοτική αρχή Κομοτηνής!!!

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δημοπράτηση για τα αναψυκτήρια στην Αρωγή, για όλη την θερινή περίοδο με τιμή βάσης τα 3.500 ευρώ. Εντύπωση όμως προκαλεί πως κατοχυρώθηκε 1 αναψυκτήριο για 10.500 απο Βούλγαρο!!! Προφανώς ο επιχειρηματίας απο τη γείτονα χώρα, ποντάρει σε τουρισμό απο την πατρίδα του λόγω και του κάθετου άξονα και έτσι έκανε αυτό το μεγάλο άνοιγμα ώστε να κλείσει για τόσο μεγάλο ποσό ένα αναψυκτήριο, που επί της ουσίας είναι καντίνα, μη γελιώμαστε. Τα τοπικά Μέσα Μαζικού Επηρεασμού, τα παρουσίασαν ώς αναψυκτήρια προκειμένου να συνεχισουν το παραμύθι του success story και να αναγάγουν ώς επιτυχημένη την επιχειρηματικότητα της δημοτικής αρχής στον τομέα αυτό.
 Πρόκειται για καντίνες που προσπάθησε ο δήμος να βαπτίσει αναψυκτήρια, ώστε να παρουσιαστεί η ανάπτυξη της περιοχής Φαναρίου, αλλά για τους τουρίστες των πιο προηγμένων χωρών, που ίσως τιμήσουν την περιοχή, να είναι μια απογοήτευση απο αυτό που θα δούνε. Βέβαια ο επιχειρηματίας εκ Βουλγαρίας, δεν έχει να χάσει τίποτα, παρόλο που έδωσε τόσα χρήματα απλά για 2-3 μήνες λές και βρίσκεται στις Μπαχάμες η έστω στη Μύκονο. Ας μη ξεχνάμε, πως θα δώσει και θέσεις εργασίας σε συμπατριώτες του, ενδεχομένω με 5 ή 10 ευρώ την ημέρα εκτός και αν κάνει εισαγωγή απο εξωτικούς υπαλλήλους απο Μπαγκλαντές ή Φιλιππίνες.
Δείγμα αναψυκτηρίου. Αμφιβάλλουμε αν μιλάμε για τις ίδιες κατασκευές στην Αρωγή

 Τέλος, μη ξεχνάμε πως στην Βουλγαρία έχουν καλές και φθηνές μπύρες και ώς γνωστόν, το καλοκαίρι η μπύρα είναι must!!! Έτσι είναι πιθανό, ο νέος ενοικιαστής να φέρνει μπύρες απο εκεί ώστε να στηρίζει ποικιλοτρόπως την χώρα του και την τσέπη του. Για να είμαι ειλικρινής, αν φέρει τη γωστή μπύρα Zagorka, υπάρχουν πιθανότητες να δούμε και όμορφες παρουσίες... Βούρ στην Ανάπτυξη Ροδοπίτες!!!
Φάτε μάτια ψάρια!!! Η ανάπτυξη έρχεται εκ του Βορρά!!!

                                                                                                Σε θέση μάχης
                                                                                                          Άντερς Σβένσον

6 σχόλια:

  1. ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕΕΕΕ κι εσείς γκρινιάζετε καρμίρηδες? Περίμενε να δούμε ΠΟΙΟΣ και ΤΙ υπάρχει πίσω από τον "Βούλγαρο επιχειρηματία"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ ΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΕΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΚΟΨΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΝΑΜΕ ΜΥΚΟΝΟΣ. ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑΔΕΣ;; ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί κύριε τρόμπα,αφού έμενα τόσο καιρό έτσι και υπολόγιζαν σε τουρισμό,απο το να κάθονται άχρηστα θα μπορούσαν να τα δώσουν σε άνεργα παιδιά της περιοχής να τα δουλέψουν και να καταβάλλουν αναλογικά το ενοίκιο σύμφωνα με τα έξοδα.Όχι τώρα πάμε ανάπτυξη ξεπουλώντας...Θα έρθει,θα κάνει τη μπάζα του και εσύ κορόιδο άνεργε είτε θα ηλιοκαίγεσαι είτε τα λίγα σου ευρώ θα πάνε Βουλγαρία...Δε θέλει σκέψη...Ο Δήμος έπρεπε απο χρόνια να κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση και όλα τα αναψυκτήρια/καντίνες του απο το να αφήνει να γκρεμίζοντα,έπρεπε να τα δώσει σε παιδιά,σε νέους...

      Διαγραφή
  3. 10500 δώσανε και δικοί μας, δεν το πήρατε χαμπάρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το χαλβα-ατζη γιατί δεν κάνει και αυτό σκι στην Γιουγκοσλαβια οπως το αφεντικό του?
    ο κόσμος πεινάει και η οικογένεια για σκι στην Γιουγκοσλαβια?
    ερε κατάντια?
    ξαναψηφίστε τον ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σκι να κάνει αυτός ρε συ.Μόνο την αγκλίτσα του ξέρει να κρατάει.Αν του δώσεις μπατόν,θα κομματιάσει κανέναν περαστικό.Στους Αγ.Θεοδώρους δεν υπήρχε χιονοδρομικό για να διδαχτεί από μικρός και τώρα που μεγάλωσε ασχολείται με "αγροτικές εργασίες"(ΑΓΡΟΓΗ κ.τ.λ.) και δεν του μένει χρόνος για εκπαίδευση στα χιόνια....

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.