Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ προσβάλουν την νοημοσύνη του πολίτη στον Δήμο Μαρωνείας - Σαπών


Ορισμένες φορές είναι να αναρωτιέσαι αν πραγματικά έχουμε εκλογές ή είμαστε όλοι θεατές σε κάποιο τσίρκο. Ας δούμε λοιπόν τι πάνε να κάνουν τα δύο μεγάλα κόμματα της Κλεπτοκρατίας Α.Ε. σε ακριτικό Δήμο της Θράκης...


Στις προηγούμενες εκλογές στον νέο Καλλικρατικό Δήμο Μαρωνείας - Σαπών, έκανε την μεγάλη έκπληξη και επικράτησε το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του καθηγητή Ηλία Ιωαννάκη. Και αυτό σε πείσμα των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που τον ήθελαν τρίτο και καταϊδρωμένο την πρώτη Κυριακή. Προφανώς όμως οι κομματάνθρωποι δεν ξεχνούν και παλεύουν για να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Ερχεται λοιπόν η Νέα Δημοκρατία σε αυτές τις εκλογές και προωθεί για δήμαρχο έναν πρώην αντιδήμαρχο του Πιλιλίτση (συνδυασμός ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές), τον Σταυρίδη. Τι πολιτική έχει να παρουσιάσει ο Σταυρίδης που στις προηγούμενες εκλογές ήταν ΠΑΣΟΚ και τώρα θυμήθηκε πως είναι Νέα Δημοκρατία;; Τίποτα!! Ο άνθρωπος ήταν και είναι ένας γνωστός επαγγελματίας της περιοχής, εργολάβος δημοσίων έργων στο επάγγελμα. Καμία άλλη εμπλοκή με την πολιτική. Για τις ανάγκες όμως της προεκλογικής περιόδου έπρεπε κάτι - κάπως να φανεί ως "ιδεολογία". Τι πιο εύκολο και εύπεπτο για τις μάζες λοιπόν από το να παρουσιαστεί ως AntiGold; Ετσι λοιπόν ξεκίνησε το σόου με φωτογραφήσεις σε εκδηλώσεις κατά του χρυσού ώστε ο άνθρωπος αυτός να φανεί πως είναι ενάντια στα χρυσωρυχεία και πως αγωνίζεται για το περιβάλλον. Εμείς πάντως το θεωρούμε πολύ λογικό. Γιατί να μην είναι ο εργολάβος Σταυρίδης AntiGold; Γιατί να μην είναι και ο εργολάβος Μπόμπολας AntiGold; Ολοι οι άνθρωποι μπορούν να έχουν μία ιδεολογία και να αγαπάνε το περιβάλλον. Ακόμη και οι εργολάβοι δημοσίων έργων. Ειδικά όταν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο...

Πάμε τώρα στο απόκομμα του πρώην ΠΑΣΟΚ το οποίο, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, κατεβάζει και αυτό υποψήφιο στις Σάπες. Και τι υποψήφιο!! Σκέτο μπουμπούκι!! Το βαρύ πυροβολικό του ΠΑΣΟΚ λοιπόν στον Δήμο Μαρωνείας Σαπών είναι ο κουμπάρος του Γιώργου Παπανδρέου και γνωστός για τις καταδίκες του στα δικαστήρια λόγω σκανδάλων από την εποχή που ήταν και παλιά δήμαρχος Σαπών. Είναι ο γνωστός στην πόλη εκδότης της τοπικής εφημερίδας Ντίνος Χαριτόπουλος!! Ο γνωστός πρώην δήμαρχος που γεμιζε την περιοχή με βιζιτούδες από την Ανατολική Ευρώπη και ως δήμαρχος έκανε κομπίνα και τις περνούσε στα χαρτιά ως ...τσομπάνηδες για να πηγαίνουν στα κωλόμπαρα φίλων του και μετά να πηγαίνει ο ίδιος εκεί και να απολαμβάνει τις βίζιτές του δωρεάν!! Αν μη τι άλλο μιλάμε για δήμαρχο ...υπόδειγμα διαφάνειας και χρηστής διοίκησης!! Λοιπόν και αυτός μετά από τόσο ρεζιλίκι τότε με τις βίζιτες, τα δικαστήρια για τα σκάνδαλα και τις εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου τι ιδεολογία λέτε να παρουσιάζει στον προεκλογικό του αγώνα;; Σωστά καταλάβατε: ο άνθρωπος δίνει και αυτός την μάχη κατά των χρυσωρυχείων!! AntiGold και λάτρης του περιβάλλοντος και ο Χαριτόπουλος!!

Με αυτούς τους ανθρώπους εξακολουθεί να λειτουργεί η κομματίλα στην περιοχή της Ροδόπης. Και αυτά τα ονόματα μας παρουσιάζουν τα ΜΜΕ της σαπίλας και της διαπλοκής ως "ελπίδα" για τον τόπο, που είναι ικανά για να λύσουν τα προβλήματά μας...


12 σχόλια:

  1. ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΨΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΧΩΡΑ12 Απριλίου 2014 στις 11:22 μ.μ.

    Δηλαδή για να καταλάβουμε εσείς ρε ρομποτακια είστε υπερ του Ιωαννάκη ή του Κακουλίδη και βαράτε τους άλλους 2 ? Τόσα χρόνια δήμαρχος ο Ιωαννάκης και δεν έχει δώσει αφορμή ? Μήπως είστε στην καμαρίλα του και κατά τα άλλα μας το παίζετε ανένταχτοι και καλά ή μήπως δεν μάθατε κανένα σκανδαλάκι του ? Ψάξτε το λίγο γιατί το fun club σας από κοτσομπόλες κυρίες εντός της περιφέρειας ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ να ενημερωθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταυρίδης και Χαριτόπουλος οι επιλογές της ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ πήγαν μια φορά στο σπίτι τους, θα πάνε και δεύτερη. Οι Σάπες ψηφίζουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ συνδυασμό ανεξαρτήτως αρχηγού. Οχι άλλες κουτοπονηριές του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΚΟΛΤ;;;; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕ;;;; ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΣΤΗΜ ΜΑΠΑ!!!!! ΚΑΙ ΒΙΖΙΤΕΣ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΓΟΛΤ!!!!! ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den ta kserete kala ta pragmata. O ioannakis bgike me stiriksi stylianidi kai to idio kanei kai s aytes tis ekloges. toy edose grafeio typoy toy dinei kai ton proin dimarxo maroneias. To pasok den einai se 8esi na stiriksei ton eayto toy ton xaritopoylo 8a stiriksei? Pire sbarna oloys osoys eixe boi8isei me diaforoys tropoys otan itan dimarxos kai zitaei tora tin antapodosi. O stayridis den ksero ti froyto einai , oso gia ton kakoylidi 1000 με 1500 psifoys 8a toys parei , alla mexri ekei.. Poios pisteyo oti 8a bgei dimarxos? o stayridis mono kai mono epidi ston b gyro mporei na parei kai toyw psifoys toy xaritopoyloy kai toy kakoylidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to xalva-atzi megalo politiko kai epistimokino mageira ths dexias ti leei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΧΑΛΒΑ ΑΤΖΗ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΝΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΟΒΙΖΙΤΑΡΧΗ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το αστείο είναι πως κατεβαίνει στις Σάπες συνδυασμός με δεξιούς νεοδημοκράτες τους οποίους η ΝΟΔΕ ΡΟΔΟΠΗΣ πολεμάει για να στηρίξει τον πασοκοερβολάβο Σταυρίδη. Και αυτό διότι ο νέος πρόεδρος ΝΟΔΕ ΡΟΔΟΠΗΣ Μορφακίδης το παίζει συριζαίος αντιγκόλντ και δεν χονεύει τον Κακουλίδη και την τοπική ΝΔ Σαπών που έχουν εκφραστεί υπέρ της επένδυσης χρυσού Σαπών χωρίς κυάνιο. Και όλα αυτά όταν ο ίδιος ο Σαμαράς (του οποίου είναι φίλος ο Μορφακίδης από την ΠΟΛΑΝ) έχει πει πως θα προστατεύσει τις επενδύσεις χρυσού από τους εξτρεμιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://tarodopakia.blogspot.gr/2014/04/xalvatzis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το χαλβα-ατζη μεγαλο πολιτικο συμβουλο και του επιμελητηριου τι λεει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός μάλλον το πήρε το sms και ετοιμάζει την στάνη στο χωριό του.Προχθές τον είδα στα δάση και τα λαγκάδια που έψαχνε δέντρο για να κόψει καινούρια γλίτσα για το κοπάδι,γιατί η παλιά που είχε χάλασε..."Πολιτικός σύμβουλος" ο οποίος ήδη εκπαιδεύεται στο σφύριγμα γιατί θα του ξαναχρειαστεί μετά τις εκλογές,στον κάμπο του χωριού του που θα ξαναβγάλει τα πρόβατα για βοσκή....ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ.

      Διαγραφή
  11. Μα τι αίσχη , τι ανακρίβειες , τι αδαείς απόψεις και τι προπαγάνδα έχει αυτό το άρθρο!!!
    Η προσωποποίηση του κατευθυνόμενου …. Από πού να αρχίσεις και που να καταλήξεις με όλο αυτό το έκτρωμα που διάβασα….
    Ότι νάνε…. Μόνο αυτό …. Ότι νάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.