Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Εντάξει κε Στέργιο Γιαλάογλου, μας πείσατε...

...αλλά δεν υπήρχε καν σοβαρός λόγος για να μας στείλετε αυτό το τόσο όμορφα γραμμένο εξώδικο. Και εξηγούμαστε...


Ο λόγος της δημιουργίας αυτού του blog είναι καθαρά για προβολή θεμάτων και απόψεων που δεν δημοσιεύονται πουθενά αλλού, λόγω της γνωστής κλίκας δημοσιογράφων και πολιτικών. Είμαστε πολίτες της διπλανής πόρτας και όχι φυσικά δημοσιογράφοι. Συνεπώς και δεν έχουμε κανένα άλλο όφελος από την δημοσιοποίηση απόψεων και θεμάτων, ούτε ψηφοθηρικό, ούτε οικονομικό, ούτε άλλο παρά μόνο ασκούμε το συνταγματικά αυτονόητο δικαίωμά μας της ελεύθερης έκφρασης ως Ελληνες πολίτες.

Μας εξηγείτε για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε κάποιο πελάτη σας ο οποίος ως μη πολιτικό πρόσωπο βρέθηκε να προβάλλεται από τις ιστοσελίδες μας. Δεκτόν αν και δεν χρειαζόταν να μας αναλύσετε όλες τις σχετικές εγχώριες και ευρωπαϊκές νομοθεσίες για το θέμα. Αρκούσε ένα απλό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην γνωστή διεύθυνση και το θέμα ήταν λήξαν. Το ίδιο θα αρκούσε να κάνει και ο πελάτης σας από την αρχή, παρά να τρέχει σε καθόλα άξιους και ικανότατους δικηγόρους.

Σε θέματα ελεύθερης έκφρασης και σχολιασμού δημοσίων πράξεων και προσώπων δεν κάνουμε πίσω ούτε χιλιοστό, όσοι δικηγόροι κι αν επικοινωνήσουν μαζί μας και όσα εξώδικα ή εσώδικα κι αν στείλουν. Σε θέματα όμως ανθρώπινα είμαστε, όπως γράφουμε πάντα στα Ροδοπάκια, στην διάθεση του καθενός. Ενα e-mail αρκεί και στην περίπτωση που υπάρχει κάτι ενοχλητικό, εμείς το διορθώνουμε. Γιατί σεβόμαστε τον άνθρωπο, όχι επειδή φοβόμαστε τις απειλές. Γιατί στο κάτω - κάτω της γραφής είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε...

...δημοσιογράφοι του Piazza del Popolo!!!


3 σχόλια:

  1. Το φάγατε το εξώδικο χρυσαύγουλα και σας έτσουξε;; Ετσι Στέργιο, πάρτους την ΠΑΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. se poio arthro sas anaferetai to eksodiko?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Vgalte afto to papadario apo kei re xrysavgoula mh fate kai kanena allo eksodiko!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.