Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Κούλογλου, το....μπούλογλου!!!

 Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο telegraf.mk, η οποία αναπαράγεται από άλλα μέσα ενημέρωσης της ΠΓΔΜ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου δηλώνει:

"Αυτή η εξωφρενική διαμάχη δημιουργήθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά. Στη δεκαετία του '90, ήμουν από τους λίγους δημοσιογράφους που ανέφεραν ότι το πρόβλημα σήμαινε πολιτική και εθνική αυτοκτονία. Δυστυχώς, αυτό έγινε πραγματικότητα, καθώς η Ελλάδα έχει ηττηθεί σε ό,τι αφορά το θέμα. Εχω μιλήσει για αυτό το πρόβλημα πολλές φορές σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις στα Σκόπια, καθώς και για τις δυνατότητες επίτευξης μιας ειρηνικής και αποδεκτής λύσης. Όμως, σήμερα, πληρώνουμε το τίμημα της πολιτικής Σαμαρά".
 Ο Στ. Κούλογλου σημειώνει ακόμη: "Αποκαλώ την Μακεδονία με το όνομά της: Μακεδονία, όπως ο υπόλοιπος κόσμος".
 Ο ίδιος σημειώνει ότι "η Ελλάδα θα πρέπει να βρει έναν τρόπο για να σώσει την τιμή της. Δεν νωρίζω σε ποια λύση θα πρέπει να φτάσουμε, ωστόσο από τη δική μου οπτική, αυτό το πρόβλημα ανήκει στο παρελθόν. Η Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει σημαντικότερες προκλήσεις σήμερα".
 Και όλα αυτά μόνο λίγες μέρες μετά την επική δήλωση του έταιρου Συριζαίου υποψήφιου Ευρωβουλευτή, Δημήτριου Χριστόπουλου, ο οποίος ζήτησε απο την εφημερίδα ΒΗΜΑ να αποκαλούνται ως "τουρκικά" τα σωματεία της μειονότητας στην Θράκη…".

 Είστε σίγουροι οτι αυτό το μάζεμα-μόρφωμα που λέγεται Σύριζα, σας αντιπροσωπεύει;;;


                                                                                                    Σε θέση μάχης
                                                                                                             Άντερς Σβένσον

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει ακόμη κόσμος που δεν κατάλαβε τι μας περιμένει με αυτούς τους απάτριδες-άθεους-άσχετους οι οποίοι πριν να ανέβουν στην καρέκλα άρχισαν και μαλώνουν μεταξύ τους.Ας τα βρουν μεταξύ τους πρώτα και μετά ας μας κυβερνήσουν,ξεπουλώντας Αιγαίο,Θράκη,Μακεδονία και παντρεύοντας ομοφυλόφιλους.Όσο για το οικονομικό τους πρόγραμμα αν δεις τον μέλλοντα υπουργό οικονομικών θα καταλάβεις.Τον έπιασαν για οικονομική κατάχρηση στο πανεπιστήμιο Κρήτης που διδάσκει.Όλα τα λαμόγια του πασοκ,κούρνιασαν στο συριζα για να συνεχίσουν αυτό που ξέρουν να κάνουν μόνο.ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.