Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Γιώργος Σταθάκης, Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ «ΛΑΓΟΣ» ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

 Δεν έχασε καθόλου χρόνο ο συριζαίος Σταθάκης και ξαναχτύπησε. Έτσι, μετά τον υπολογισμό του «επαχθούς» χρέους σε… 5%, την εξαγγελία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα αλλάξει τους υπάρχοντες φορολογικούς συντελεστές, διότι οι Έλληνες… δεν υπερφορολογούνται, ο υπεύθυνος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη (και μέλλων υπουργός Οικονομικών, όπως λένε οι φήμες), έδωσε συνέντευξη στον Alpha 96.5 FM Θεσσαλονίκης, στην οποία είπε ότι η μέλλουσα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να επαναδιαπραγματευθεί το («ιερό» προφανώς…) Μνημόνιο, παρά μόνο τη δανειακή σύμβαση!!!
 Επίσης, αποκάλυψε ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσει τη χώρα, θα ζητήσει από την τρόικα… αναστολή τριών ετών, «έως ότου η ελληνική οικονομία επιστρέψει σε ρυθμούς ανάπτυξης».
  Τέλος, ξεκαθάρισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιζητά μία λύση βιωσιμότητας του χρέους και μία μεγάλη αναδιάρθρωση του χρέους. Όχι άμεση, αλλά… σε βάθος χρόνου. Δηλαδή, ζήσε Μάη μου…
  Το έχουμε επισημάνει στο παρελθόν και το επαναλαμβάνουμε και τώρα. Ο Σταθάκης δεν εκφράζει προσωπικές του απόψεις. Όσο πλησιάζει το συνονθύλευμα αυτό την εξουσία, τόσο περισσότερο νερό βάζει στο κρασί του και όταν (και αν) ανέλθει στην εξουσία και συνεχίσει τη σημερινή μνημονιακή πολιτική στραγγαλισμού του λαού, θα απαντά στις διαμαρτυρίες ότι κορόιδεψε την κοινωνία, με τις κατά καιρούς δηλώσεις του Σταθάκη: «Μα εμείς τα είχαμε πει. Διαβάστε και τις παλαιότερες δηλώσεις του υπουργού μας»…
 

                                                                                                   Σε θέση μάχης
                                                                                                             Άντερς Σβένσον

2 σχόλια:

  1. Ξεμπροστιάζονται από μόνοι τους σιγά-σιγά τα δήθεν συντρόφια.Πολλές οι συνιστώσες και πολλά τα βάρη της εξουσίας που πλησιάζει(?) για το ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του.'Αρχισε και τα λέει δειλά-δειλά ο "γκουρού" του κόμματος ο οποίος κατηγορήθηκε για οικονομικές απάτες στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης αλλά η βουλή ΔΕΝ ψήφισε άρση της ασυλίας του και ΔΕΝ θα διωχθεί....τελικά.Αυτός θα υλοποιήσει το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και άρχισε να το εμφανίζει,για να μην λέει μετά ο "υπερήφανος λαός" πως ΔΕΝ γνώριζα.ΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ από τον μελλοντικό υπουργό οικονομικών ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτοι θα μας κυβερνήσουν; καλύτερα να πάρουμε τα βουνά από τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.