Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Νίκος Τσαλικίδης: Ζητά από κάποιους να μπει ξανά σε ψηφοδέλτιο!!!

Το καμάρι μας, ο μορφονιός Νίκος Τσαλικίδης! Τον θυμάστε; Αν όχι (που δεν σας παρεξηγούμε) να σας υπενθυμίσουμε πως έχει υπάρξει αντιδήμαρχος Κομοτηνής επί δημαρχείας Δημήτρη Κοτσάκη. Ο φερέλπις λοιπόν νέος της φωτογραφίας ακούγεται πως καλεί επικεφαλείς ψηφοδελτίων και ζητά να είναι υποψήφιος μαζί τους. Και μάλιστα όχι σε όποια θέση νά ΄ναι αλλά παζαρεύει θέσεις με κύρος, όπως αυτή του αντιπεριφερειάρχη!

Εμείς θυμώμαστε με νοσταλγία είναι η αλήθεια την δημοτική αρχή Κοτσάκη. Εκείνο το 4ετές μπάχαλο που δημιουργήθηκε εξαιτίας της άγνοιας του καθόλα εξαιρετικού συμπολίτη μας Δημήτρη Κοτσάκη για το ποιους είχε δίπλα του. Ενας εκ των οποίων ήταν και ο εικονιζόμενος. Βλέπετε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ήθελε οπωσδήποτε άρτον και θεάματα (όχι για τον ίδιο αλλά για τα κουτορνίθια τους ψηφοφόρους) και έσπευσε με κάθε τρόπο να παλέψει για την πτώση του πασόκου - κομμουνιστή πρώην δημάρχου ώστε να καυχιέται πως "πήρε τον Δήμο". Ηταν βλέπετε η εποχή των παχαίων αγελάδων...

Χάρη λοιπόν στην επιρροή στην κοινωνία του (μετέπειτα καταζητούμενου με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος στην Κύπρο) στρατηγού θείου του, ο νέος της φωτογραφίας μας εκλέχθηκε και μάλιστα ο Δημήτρης Κοτσάκης του εμπιστεύτηκε και την θέση του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών, αν θυμώμαστε καλά. Και φυσικά ο Νικολής μας δεν θα άφηνε τέτοια ευκαιρία ανεκμετάλλευτη χωρίς να δείξει τι αξίζει και τι μπορεί να προσφέρει στην πόλη! Ετσι λοιπόν, όπως θυμώμαστε, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα ξεκίνησε να σχεδιάζει έργα. Ενα συγκεκριμένο έργο όμως πιο πολύ από όλα τα άλλα...

Με μεγάλη έκπληξη λοιπόν οι Κομοτηναίοι που κατά εκατοντάδες περνούν καθημερινά από την οδό Κοσμίου είδαν τα συνεργία του Δήμου να ξηλώνουν στα καλά καθούμενα έναν ολόκληρο κόμβο και να πεζοδρομούν μεγάλο μέρος της εισόδου της πόλης από την πλευρά του Κοσμίου. Τα αρχικά αρνητικά σχόλια γι αυτή την επιλογή έγιναν μεγάλη διαμαρτυρία αφού ο κόμβος αυτός μέχρι τότε εξυπηρετούσε μεγάλο όγκο κυκλοφορίας που με την περάτωση των έργων και την πεζοδρόμηση εκείνου του τμήματος του δρόμου, πλέον θα έπρεπε να επιλέξει άλλους δρόμους κάνοντας κύκλους στην γύρω περιοχή.

Και τελικά έτσι έγινε. Ο κόμβος μπροστά στις τέντες Ο ΤΑΣΟΣ πεζοδρομήθηκε και πλέον οι Κομοτηναίοι οδηγοί έχουμε μάθει πως για να μπούμε στο κέντρο προερχόμενοι από την οδό Κοσμίου θα πρέπει να κάνουμε κύκλους, είτε στρίβοντας δεξιά από το 2ο Γυμνάσιο προς Ζυμβρακάκη, είτε λίγο μετά, μπαίνοντας στο ΚΤΕΛ με όλη την φασαρία και το μποτιλιάρισμα που αυτές οι επιλογές συνεπάγονται.

Η μεγάλη έκπληξη όμως ήταν όταν όλοι μάθαμε ποιοι ήταν οι ιδιοκτήτες της οικοδομής που βρίσκεται μπροστά στον μέχρι τότε μεγάλης κυκλοφοροίας δρόμο που ξαφνικά πεζοδρομήθηκε με επιλογή του αντιδημάρχου Νίκου Τσαλικίδη. Αν λοιπόν ρίξει κανείς μια ματιά στα θυροτηλέφωνα αλλά και στον τηλεφωνικό κατάλογο θα δει πως όλα τα διαμερίσματα της εν λόγω οικοδομής που ξαφνικά με την πεζοδρόμηση αυτή βρήκε την ησυχία της ανήκουν....



...στην οικογένεια Τσαλικίδη!

Μα τους 12 θεούς του Ολύμπου, δεν έχουμε ξαναδεί τόσο αποφασιστικό και αποτελεσματικό αντιδήμαρχο!! Aντε να τον δούμε και αντιπεριφερειάρχη!! Να μεταφέρει όλη την Κομοτηνή πιο μακριά για να μην ενοχλούνται τα σόγια του που θα πίνουν καφέ στο μπαλκόνι!! Φυσικά με τα δικά μας τα λεφτά, εεε;;;

Και βεβαίως - βεβαίως μη φανταστεί κανείς πως ο εν λόγο πεζόδρομος χρησιμοποιείται και από κανέναν πεζό. Είναι πλέον αποκλειστικά χρήσης των ενοίκων της εν λόγω οικοδομής αλλά και πάρκιν Ι.Χ., φορτηγών παρακείμενης επιχείρησης επίπλων αλλά και δικύκλων. Αυτά για να ξέρουμε ποιοι μας κυβέρνησαν κάποτε....

Και για του λόγου το αληθές, δείτε δορυφορική φωτο του "πεζόδρομου Τσαλικίδη":


35 σχόλια:

  1. ρώτησε και κάποιον άλλον συνάδελφο του τι έχει τραβήξει με τα ψέματα που είπε στην ανακρίτρια για μια υπόθεση που αφορούσε τον ίδιο και τα έριξε αλλού . το παιδί είναι πανεξυπνο ας όψεται ο κοτσακης που τον έκανε αντιδήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης ο στρατηγός θείτσος του καθόταν σούζα στο τουρκικό προξενείο μη τυχόν και θυμώσουν οι φίλοι και γείτονες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νωρίς το θυμηθήκατε χρυσάβγουλα, το Πόπολο το είχε αποκαλύψει εδώ και τόσα χρόνια!!!

    http://piazzadelpopolo.blogspot.gr/2008/10/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ... Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ....... ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΥΓΟ!

      ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ!!!

      Διαγραφή
  4. 14.10.08
    Σεμνή και ταπεινή πεζοδρόμηση
    Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και στα πλαίσια της συζήτησης για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Κομοτηνής συνέβη το εξής ευτράπελο. Ο δημοτικός σύμβουλος της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ Γιώργος Πετρίδης, εξέφρασε τις παρατηρήσεις του, που έχουν να κάνουν με την πεζοδρόμηση της οδού Κουρτίδου, το γνωστό τρίγωνο στην νότια έξοδο της πόλης προς τον οικισμό του Κοσμίου. Η πρόταση του γραφείου συγκοινωνιακών θεμάτων του Δήμου Κομοτηνής, ήτανε να αποτραπεί η αριστερόστροφη κίνηση με κατεύθυνση προς το Κόσμιο των κινούμενων επί της συγκεκριμένης οδού, έτσι ώστε να αποσυμφορείται η κίνηση πέριξ της νησίδας.

    Με τις παρατηρήσεις του Γιώργου Πετρίδη ενοχλήθηκε (και αυτό φάνηκε) ο πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Νίκος Τσαλικίδης, που επί δικιάς του θητείας πεζοδρομήθηκε ο συγκεκριμένος δρόμος. Ο ίδιος πήρε αμέσως τον λόγο και διάβασε ένα κείμενο δύο σελίδων που είχε έτοιμο, το οποίο και καταφέρονταν εναντίον του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης, τον οποίο και κατηγορούσε για φωνασκίες, δημιουργία εντυπώσεων μπροστά στα Μέσα Ενημέρωσης και για ξεπερασμένες αντιλήψεις.
    Η ουσία είναι όμως άλλη και πιο … οικογενειακή! Ο Νίκος Τσαλικίδης θεώρησε την πεζοδρόμηση του δρόμου, ως ένα θέμα μείζονος σημασίας που άδικα δίνει τόσο μεγάλη βαρύτητα σ’ αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο!!! Ο ίδιος είπε «…το να δημιουργήσουμε έναν κόμβο που διασφαλίζει την ορατότητα του δημότη προς την περιοχή του ΚΤΕΛ, δηλαδή χωρίς φυσικά εμπόδια δεν νομίζω ότι δημιουργεί τόσο μεγάλο θέμα…» και συνέχισε «…σε όλες τις ευρωπαϊκές σύγχρονες πόλεις θέλουν να χρησιμοποιούνται πεζόδρομοι, να γίνονται κυκλοφοριακές παρεμβάσεις μέσω πεζοδρομήσεων, μέσω διαβάσεων. Να υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι για τον δημότη. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία. Χωρίς την κοινωνική συναίνεση και έχοντας την άποψη του κυρίου Πετρίδη δεν μπορούμε να πάμε μπροστά…»!!!
    Για να πάρει την απάντηση από τον ίδιο τον Γιώργο Πετρίδη. «…δέκα χρόνια υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση, ποτέ δεν κατηγορήθηκα ποτέ δεν κατηγορήθηκα μέχρι σήμερα για φωνασκίες και δημιουργία εντυπώσεων. Αν ήθελα να φωνασκώ ή να δημιουργώ εντυπώσεις, ακόμα και στο συγκεκριμένο θέμα, μπορούσα να μπω σε ακόμα πιο βαθιά νερά, στα οποία δεν θέλω να μπω. Μην προκαλείται όμως…»
    Εμείς όμως μπήκαμε στα βαθιά νερά και τι ανακαλύψαμε;;;
    Στον συγκεκριμένο 20 μέτρων δρόμο που πεζοδρομήθηκε, σύμφωνα με τον Χρυσό Οδηγό του ΟΤΕ στο διαδίκτυο, διαμένουν τρεις δημότες με το ίδιο επίθετο με τον αντιδήμαρχο Νίκο Τσαλικίδη (δες την φωτογραφία) και οι οποίο είναι όλοι συγγενείς πρώτου βαθμού μαζί του!!!

    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

    http://3.bp.blogspot.com/_M_DPcLUZaBo/SPPRYktL8bI/AAAAAAAABM8/-fH4fV9sMIw/s1600-h/KOURTIDOU-TSOUNTA.JPG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ! ΤΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΘ' ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΡΙΧΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΝΙΚΟΛΗ ΜΑΣ!
      ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΞΑΝΑΒΛΑΣΤΙΖΕ...ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ..

      Διαγραφή
  5. Είναι απαράδεκτο να εμπλέκετε τον στρατηγό σε υποθέσεις με τις οποίες δεν έχει καμία σχέση. Αλλο η πολιτική κριτική που θέλετε να κάνετε στον ανεψιό Τσαλικίδη κι άλλο να κατηγορείτε τον στρατηγό για κάτι που δεν έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δεν κατηγόρησε τον στρατηγό για το οτιδήποτε. Η αναφορά στο πρόσωπό του γίνεται καθότι ήταν αυτός που συνέβαλε ενεργά στην προώθηση της υποψηφιότητας του ανηψιού του στις δημοτικές εκλογές του 2006. Και τίποτε περισσότερο.

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΡΟΔΟΠΑΚΙ...Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΡΟΩΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΛ....ΙΕΣ?? ΞΕΦΤΙΛΑ...

      Διαγραφή
    3. Μη εμπλεκετε τον στρατηγο
      και μη γραφετε ανακριβειες

      Διαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΧΥΘΗΚΕ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ! ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ!!! ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΩΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΟΥΡΤΙΔΗ ΜΕ ΧΡ.ΤΣΟΥΝΤΑ !!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜ.ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη φωνάζεις Νικολάκη μας. Καλύτερα όμως δώσε μας εσύ τα στοιχεία από της αστυνομικές αρχές της πόλεως και μετά θα παραδεχτούμε πως το έκανες για το καλό του έθνους. Γιατί εμείς και η υπόλοιπη πόλη (εκτός από τα σόγια σου που μένετε στην εν λόγω οικοδομή) λέμε πως μάλλον δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος να γίνει με τόσο κατεπείγοντα τρόπο αυτή η πεζοδρόμηση, μάλιστα ως πρώτο έργο της αντνιδημαρχείας σου. Δυστυχήματα έχουν συμβεί σε δεκάδες διασταυρώσεις της πόλης, όμως δεν είδαμε πουθενά αλλού να γίνει πεζοδρόμηση.

      Διαγραφή
  7. Για το παραπάνω κείμενο που αναφέρεσαι κύριε ανώνυμε συμπολίτη για τον αντιδήμαρχο Τσαλικίδη με λίγα λόγια και κοφτά θα σου πώ ότι δεν αποφάσισε μόνος του το συγκεκριμένο έργο αλλά σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο και η αντιπολίτευση και απο αντίστοιχη επιτροπή του δήμου που συμμετείχε και η τροχαία κομοτηνής υποδείξανε αυτό και άλλα σημεία όπως στην περιοχή της εκτενεπόλ στην διαστάυρωση με τους σηματοδότες και μάλιστα με την υπόδειξη τότε του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Τσαλικίδη μπήκαν χρονομετρητές, όπως επίσης στη οδό φιλίππου πού είχε και εκεί θανατηφόρο τροχαίο όπου έχασε συμπολίτης μας αστυνομικός την κόρη του δυστυχώς. Πρός ενημέρωσή σου αναφέρω πως τότε εξετάστηκε το θέμα των σηματοδοτών απο ομάδα συγκοινωνιολόγων και σε αυτό το σημείο αλλά κρίθηκε ακατάλληλο γιατί δεν είχε τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπει ο ΚΟΚ λόγω του επαρχιακού δρόμου κοσμίου. Άρα με την δική σου λογική κύριε ανώνυμε και ο κάθε αντιδήμαρχος που τυχαίνει να έχει το σπίτι του σε πλατείες να μην γίνονται παιδικές χαρές για να μήν σχολιάζεται! Ωραία λογική...εξάλλου αδικεις και τον νύν δήμαρχο Πετρίδη ο οποίος υποσχέθηκε οτι θα το ξηλώσει και δεν το έπραξε...αλλά πως θα το ξηλώσει αφού το ψήφισαν οι ίδιοι???
    κρίθηκε όμως για το συγκεκριμένο έργο και παρόλη τη λάσπη που του ρίξανε αυξήθηκε η δημοτικότητα του γιατί ήτανε ένα δίκαιο αίτημα της περιοχής για δεκαετίες με εκατοντάδες υπογραφές!!! μήν τον διαφημίζετε άλλο...δεν είναι τόσο φιλόδοξος!
    Υπογράφω ώς Υπάλληλος τεχνικής υπηρεσίας και κάτοικος περιοχής και τα γράφω γιατί βλέπω μία αδικία πρός το άτομο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικολάκη μας τα έχεις κάνει αερόστατα βρε παιδί μου. Καλά που δεν είμαστε και φαντάροι, να βάλεις τον θείο σου να μας κάνει και καψόνια. Λοιπόν αν διαφωνείς σε κάτι με το παραπάνω άρθρο, γράψε την δική σου εμπεριστατωμένη απάντηση και σου υποσχόμαστε βεβαίως πως θα την δημοσιεύσουμε. Μη μας κουράζεις άλλο με σχόλια και βρισιές. Ησουν και αντιδήμαρχος διάολε, αν δεν είσαι σε θέση να γράψεις μια απάντηση μίας σελίδας τι σκ*********;;; Οχι βέβαια για την πολιτική σου διαφήμιση αλλά για τα κόκκαλα των πεθαμένων, τρομάρα σου βραδιάτικα!!

      Διαγραφή
  9. Μια αδικια προς αυτο και ειπες να μας κανεις ολοκληρη αναλυση επειδη απλα σε επιασε το ηθικο σου.. α ρε ρ.........α που ειστε εσεις εκει μεσα οι δημοσιοι υπαλληλοι , αναλογα με τα συμφεροντα σας μιλατε.. αληθεια εισαι οντως ή ειναι ο ιδιος που τα γραφει ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. nai nai gia ta kokkala twn pethamenwn !!! hahahahhahaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάνετε λάθος, ο ΄Πετρίδης ήταν κατά βάθος και στην ουσία μαζί τους, πως θα ξήλωνε ολόκληρο δρόμο, εδώ δεν έβγαλε τα άπλυτά τους για να μάθει ο λαός τι λαμογιές και τι ασχετοσύνη υπήρχε το διάστημα εκείνο, επί των ημερών Κοτσάκη και των συναφών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπραβο φιλε τα ειπες ολα με μια τη μια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Poius dodeka theous re palio xrysaugoula, den pistevete ston xristo kai stin orthodoksia palio satanistessssss!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε πυροβολημένε πάνε στο μπλογκ του νικολάκη που ταιριάζει στο επίπεδο νοημοσύνης σου...

      Διαγραφή
    2. Μόνο σατανιστές τα χρυσαύγουλα? Και σοδομιστές είναι!! Που να σου πω τι είδα ένα βράδυ φίλε μου.Για καλό και για κακό πάντως να κουβαλάς κανένα σκόρδο μαζί σου για να τους απωθείς.Μην σου πω να πάρεις και κανένα ξύλινο σταυρό για να μην σε πλησιάζουν.Κοίτα όμως να είναι μέχρι το μπόι σου για να ξεχωρίζεις από μακρυά...

      Διαγραφή
  14. χαχαχαχα κρα κρα ποσο χρονων εισαι φιλε μου ;; με τετοιες αντιπηψεις απο ποιο κωλοχωρι κατεβηκες; να σου δωσω μια συμβουλη ; ΞΥΠΝΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. TO THEMA EINAI OTI EINAI FOYL AXRISTILA...NA MHN MILHSOYME GIA TO TOYRISTIKO...GIA FYLAKH HTAN!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατι δεν λες ότι και το νοσοκομείο Κομοτηνής σε λίγο θα καταντήσει Τουριστικο περίπτερο... Απο τη παρέα του Ναλμπαντης και Σια ο.ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσυ γιατι δεν μας λες τι θα κανετε αν θα μας υποστηριξετε με τον Μετιο ή αν θα παρετε τον μπουλο οπως τον γευτηκατε και τωρα με την επιλογη του ? Ε?
    Τι εγινε Νικολακη? ετσουξε ?
    ΜΕΤΙΟΣ ΜΕΤΙΟΣ ΜΕΤΙΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕΤΙΟΣ ! ΜΕΤΙΟΣ ! ΜΕΤΙΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πωπω εχετε σκασει απο την ζηλεια σας.. Σας ξεσκισε ο Μετιος.. και ψαχνετε να βρειτε... χωραφια... χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ρε πατε καλα; τον Μπαμπασιδη τον ξεχασατε...;;σας ψεκασαν...;την Κοσμιδου; ολους τους προηγουμενους περιφερειακους; πλακα κανετε ετσι; τον Μετιο δεν τον θελαν για Δημο και μιλατε για Περιφερεια; δωσμενη την εχετε....κι αυτην; εκτος του Δημου στον Πετριδη; φιλικη συμμετοχη κι αυτη; ωρε να παρουμε τα βουνα σιγα μην παμε να ψηφισουμε ..οτι του φανει του λολοστεφανη.....μαγκα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΩΡΑΦΙΑ ΞΕΧΩΡΑΦΙΑ, Ο ΜΕΤΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΦΥΡΙΞΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ.. ΕΜ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ.. ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΩΣΕ ΜΕΤΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΤΙΟΣ ΓΑΤΑΚΙΙΙΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Νικολααακκκηηηηηηη το ρουφηξες το αυγουλακι σουυυ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.