Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Τι απέγιναν εκείνες οι ΜΚΟ του Ευριπίδη Στυλιανίδη;;

Εύρης: Ξεφτίλες Ροδοπάκια, ψάχνετε συνέχεια αφορμή για να με σπιλώσετε, άντε
ρε μαλάκα Νικολάκη, τόσα λεφτά παίρνεις, ξέσκισέ τους μέσα
από το Piazza Del Popolo!!!

Με τον θόρυβο που (και πάλι κατόπιν εορτής και με άσχετη αφορμή) ξέσπασε γύρω από το ζήτημα των ΜΚΟ και των ατελείωτων εκατομμυρίων που κατέφαγαν οι κομματικοί απατεώνες δεν μπορέσαμε να μη θυμηθούμε κάποια πράγματα για τον συμπολίτη μας και κορυφαίο πολιτικό παράγων Ευριπίδη Στυλιανίδη...


To βασικοτερο από όλα είναι πως ο Εβρης για κάμποσα τέρμινα ήταν Υφυπουργός Εξωτερικών υπό την Ντόρα. Κι αυτό όχι με "εντολή Σαμαρά", διότι τότε Σαμαράς δεν υπήρχε στο προσκήνιο αλλά με εντολή Κωστάκη. Ο Κωστάκης μάλιστα (όπως γνωρίζαμε εκ των έσω) είχε βάλει χέρι στην Ντόρα (προς τιμήν του) πως σε οτιδήποτε θέμα αφορά στην Θράκη και ειδικά στα μειονοτικά εκείνη δεν θα έπαιρνε ανάσα αν δεν είχε πρώτα γραπτή έγκριση από τον Ευριπήδουλα!!

Ο υφυπέξ Εβρης λοιπόν τότε, την εποχή των παχιών αγελάδων και λίγο πριν το "λεφτά υπάρχουν" του Γιωργάκη, μεταξύ άλλων είχε αναλάβει και τον τομέα των ΜΚΟ από τον πρώην άρχοντα του ΥΠΕΞ, το παιντί, τον Γιωργάκη. Το φαγοπότι συνεχιζόταν κανονικά και όποιος δήλωνε αναρχοκομμουνιστής είχε έτοιμα τα φράγκα για την δική του ΜΚΟ για συναυλίες με καμία σπείρα, για τις πράσινες αρκούδες της ανταρκτικής και τις ροζ κατσαρίδες της Αλάσκας.

Μεταξύ άλλων θυμώμαστε πως ακόμη και στα μέρη μας δραστηριοποιήθηκαν πολλές μα πολλές ΜΚΟ ενώ ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνο το τεράστιο ανθρωπιστικό έργο που συνετελέσθη επί των ημερών Του, όπου κάποια τοπική ΜΚΟ με σαμπάνιες, κορδέλες και ταρατατζούμ έστειλε ένα φορτηγό με ραπτομηχανές στα Σκόπια, ώστε να φτιάξουν την προίκα τους οι εκεί ανύπαντρες κατσιβελομακεντόνσκι γεροντοκόρες!!

Εργα και ημέραι του Ευριπήδουλα στην κορυφή του ελλαδέζικου πολιτικού συστήματος, λίγο πριν η φούσκα σκάσει...

Διαβάστε και αυτο:

Εδωσε χιλιάδες ευρώ για διαφήμιση σε Στυλιανίδη και Κοτσάκη και τώρα τρέχει στα δικαστήρια!!!!


6 σχόλια:

  1. Ψαξτε και για μια μπιζνα του Ευρη με τον δημο Κομοτηνης για κατι πυροσβεστικα οχηματα του 1930 που τα πληρωσαμε χρυσαφι πριν μερικα χρονια.......σιγα σιγα θα βγουν ολα στη φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχε φέρει μια αντίκα στο δήμο Μαρωνείας,που ποτέ δεν περπάτησε,όταν δήμαρχος ήταν το γιουσουφάκι του 2006-2010...κάτι πλυντήρια που έπεσαν...τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έδωσε και κάτι τις στον Δάμωνα για να ρίξει τον Βαβατσικλή, γιατί μόνο αυτόν υπολόγιζε και φοβόταν, αλλά ο Βαβατσικλής [πατέρας] δεν ασχολείτε πλέον με αποβράσματα της κοινωνίας, είτε αυτά ανήκουν στην ΝΔ, είτε ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ και κυρίως στο ΠΑΣΟΚ. Ας κάνουν όλοι μαζί το μισό έργο που έκανε αυτός και μετά.............. βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ -ΛΑΣΚΑΡΗΣ-ΣΚΛΙΑΣ- ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΧΑΛΒΑ-ΑΤΖΗ ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδινε χρήματα στις ΜΚΟ των κολλητών του Σκλιά Λάσκαρη Παπαμιμίκο. Μετά θέλει να γίνει λέει και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο έχων Γερμανική παιδεία ο Μέγας πολυδάπανος Υπουργός με τα χρήματα των πολιτών .Ερχεται η ώρα να δοξαστεί και αυτός γιά τα καμώματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.