Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Νέα δημοσκόπηση στα Ροδοπάκια: Ποιον θέλετε για νέο Περιφερειάρχη ΑΜΘ;;

Μόλις ξεκίνησε η νέα δημοσκόπηση στα Ροδοπάκια!!

Αυτή την φορά το ζητούμενο είναι η προτίμησή μας για τον νέο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Γιώργος Παυλίδης; Αρης Γιαννακίδης; Η κανένας από τους δύο ...για να ξεβρωμίσει ο τόπος;;

Δεν συμπεριλάβαμε άλλες επιλογές στις πιθανές απαντήσεις καθώς είναι πλέον πασιφανές ότι το στοίχημα για τις εκλογές θα παιχτεί γύρω από τρεις συγκεκριμένες υποψηφιότητες:
  • Αρης Γιαννακίδης: ο σημερινός Περιφερειάρχης που βλέποντας το πολιτικό του άστρο να σβήνει και γνωρίζοντας πως η ήττα είναι αναπόφευκτη θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να κρατηθεί στην εξουσία.
  • Γιώργος Παυλίδης: ο διεκδικητής της θέσης από την Ξάνθη που ενώ είχε κερδίσει τις προηγούμενες εκλογές, καθόταν επί 3,5 χρόνια στην καρέκλα του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης βλέποντας τον αντίπαλό του να διοικεί χάρη στον μηχανισμό του τουρκικού προξενείου.
  • Χρήστος Κιτσόπουλος: ο μέχρι σήμερα άγνωστος γεωπόνος από την Αλεξανδρούπολη που βλέπει το ρεύμα των ψηφοφόρων του συνεχώς να διογκώνεται.
Οπως καταλαβαίνετε πρόκειται για ανεπίσημη διαδικτυακή δημοσκόπηση γι αυτό και δεν συμπεριλάβαμε ονόματα κι άλλων τυχόν υποψηφίων παρά μόνο αυτά τα οποία θα παίξουν στις 3 πρώτες θέσεις. Με ποια σειρά, θα μας το πείτε εσείς, οι ψηφοφόροι. Πρώτα στην δημοσκόπησή μας και μετά στις κάλπες.

Η δημοσκόπηση βρίσκεται επάνω και δεξιά στην ιστοσελίδα μας.

Ψηφίστε λοιπόν ελεύθερα!

6 σχόλια:

  1. Δεν χωραει αμφιβολια πως επομενος περιφερειαρχης θα ειναι ο Χ. Κιτσοπουλος! Οι αλλοι δυο τοσα χρονια αρκετα φαγανε κ τιποτα δεν προσφεραν. Καιρος λοιπον να τους στειλουμε στα σπιτια τους (μπορει κ στην φυλακη)!
    Κωνσταντινος Γιαλοψος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους 2 πρώτους και τους χώρους που υποστηρίζονται τους έχουμε νοιώσει στο πετσί μας.Τον 3ο και άγνωστο όπως γράφει ο αρθρογράφος δεν τον γνωρίζουμε.Μήπως να δοκιμάσουμε κάποιον άγνωστο γιατί από ΟΛΟΥΣ τους γνωστούς είδαμε τι σκατά φάγαμε,τρώμε και θα τρώμε κι εμείς και τα παιδιά μας.Μέχρι να μπεί και ο γνωστός βέβαια στα κόλπα...Μέχρι να μπει όμως ας τον δοκιμάσουμε κι αυτόν που είναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ και ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε χρυσαύγουλοι,αφού "βγάλατε" Δήμαρχο στην Κομοτηνή με το γκάλοπ που κάνατε,τώρα πάτε να βγάλετε και Περιφερειάρχη? Εδώ ο Άρης έχει ολόκληρο κομματικό επιτελείο που πληρώνει ο Ελληνικός λαός και θα τα βάλει ο υποψήφιός σας μαζί του? ΠΑΛΑΒΟΙ είστε εκτός από φασίστες? Ο Έλληνας θέλει το ρουσφετάκι του κι εσείς δεν κάνετε ρουσφέτια.Οπότε μην ελπίζετε σε τίποτα.Παραμονές των εκλογών μέχρι και μουγγοί θα μιλήσουν με τα "θαύματα" που θα κάνει ο Άρης! Όσο για τον Παυλίδη,αυτός μάλλον χάνει από την φυσιογνωμία του και μόνο.ΠΟΥ ΠΑΣ με τέτοια φάτσα ρε μπάρμπα?Μόνο για μπαμπούλας για να τρώνε τα μωρά κάνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο δεν ειναι δημοσκοπηση ειναι παρωδια,εχεις αφησει εκτος συριζα,κκε και δημαρ, παρολο που υποστηριζω " Κανείς από τους δύο ...για να ξεβρωμίσει ο τόπος!" καλο θα ηταν να τους βαλεις ολους για να εχουμε μια πιο σαφη εικονα τουλαχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γράψαμε ξεκάθαρα πως αναφερόμαστε μόνο σε όσους θα μας απασχολήσουν στον δεύτερο γύρο. Οπότε εσύ που υποστηρίζεις άλλο συνδυασμό μη ψηφίζεις.

      Διαγραφή
  5. ΠΑΥΛΙΔΗΣ - ΠΑΥΛΙΔΗΣ!!! ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.