Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Το θράσος του Γιαννακίδη να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις των αγροτών.


Ο μικρός πρωθυπουργός της περιφέρειας ΑΜΘ (όπως τους είχε αποκαλέσει ο εγκληματίας της χώρας μας Γιωργάκης Παπανδρέου ).Ο τόσα χρόνια περιφερειάρχης και μάτι και αυτί της κυβέρνησης Πασοκ αλλά και της συγκυβέρνησης ΠασοκοΝΔ,στην περιφέρειά μας, Άρης Γιαννακίδης.Μετά το θράσος που είχε να συμμετέχει στις διαμαρτυρίες για το κλείσιμο της σχολής αστυφυλάκων και της μετατροπής του σε κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών.Όπου αντί να παραιτηθεί,δήλωσε άγνοια.

     Ο άνθρωπος που για την καταπολέμηση του ιού του Δυτικού Νείλου,ψέκασε γιά τα κουνούπια τον Σεπτέμβριο !!!!!!!!!

   Ο άνθρωπος που για την καταπολέμηση της νόσου των αιγοπροβάτων,το μόνο μέτρο που πήρε,ηταν η θανάτωση των  περισσοτέρων αιγοπροβάτων των κτηνοτρόφων της περιοχής μας,και οδήγησε στην καταστροφή της κτηνοτροφίας στην περιφέρεια μας.

    Ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει,την τόσο πλούσια σε φυσικές ομορφιές,Θράκη μας,την πιό φτωχή περιφέρεια στην Ευρώπη παρακαλώ,αλλά και την νούμερο ένα περιοχή σε ανεργία.

   Ο άνθρωπος που δεν χαλάει χατήρι στα τσιράκια του Τουρκικού προξενείου,για να καπιλεύεται τα ψηφαλάκια των εξαρτημένων,απ αυτό,μουσουλμάνων της Θράκης.

Αυτός,λοιπόν, ο άνθρωπος έχει το θράσος να διαμαρτύρεται,μαζί με τους αγρότες,γιά τα σκληρά μέτρα που η συγκυβέρνηση, που χρόνια τώρα υπηρετεί,παίρνει εναντίον τους.Αυτός που με όσα χρήματα έχει πάρει μέχρι τώρα σαν περιφέρεια,φρόντιζε να ταίζει μόνο τους αυλικούς του.
Και αντί,αν του έχει μείνει λίγο τσίπα,να παραιτηθεί,έχει το θράσος να ξανακατέβει στις εκλογές και να ζητήσει την ψήφο μας.

ΠΙΣΣΑ  ΚΑΙ  ΠΟΥΠΟΥΛΑ


                             Πίππης

11 σχόλια:

  1. Oι μουσουλμάνοι τον αποκαλούν ΜΟΥΣΤΑΦΑ διότι τον θεωρούν δικό τους, μιας και με τις ψήφους τους εκλέχτηκε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχίσατε τις προπαγάνδες για τους υποψηφίους σας ρε χρυσάβγουλα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τον Καβαρατζη ο Στυλιανιδης δεν μπορουσε να τον αποτρεψει?
    απλα το παιζει διπλο ταπλω , μαλλον του αρεσει το ΠΑΣΟΚ του Στυλιανιδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακομα και οι μουσουλμανοι του γυρισαν την πλατη ομως,γιατι αλλα τους εταξε και αλλα εκανε,τον βλεπω στο 3% οπως και το κομμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΥΤΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΥΣΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.xa-amthraki.net/2014/02/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ??ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΕΟΔΗΣΥΡΙΖΟΚΡΑΤΙΑ!!!!ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΑΚΟΜΗ...ΛΑΜΟΓΙΟ.....ΦΟΥΤΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.....................ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΦΙΛΟΥΣΕΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ...ΕΚΛΑΙΓΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ!!ΟΟΥΥΥΥΥΥ!!!!ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΦΟΥΛ...ΟΛΌΙ ΠΑΥΛΙΔΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιόν Παυλίδη,αυτόν που τον συναντάμε στην Ξάνθη και ξερνάμε πάνω του? Την μιά με την αντιαισθητική του φυσιογνωμία και την άλλη με τους φοβερούς συνεργάτες του.Άσε που κυκλοφόρησαν και φήμες για ενδοπαραταξιακές κόντρες με διπλανούς νομούς.Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος.Ελληνική Αυγή για την περιφέρεια θα το ρίξουμε όπως και για Ευρωεκλογές.Για τις Εθνικές,όταν και όπως γίνουν θα δούμε...

      Διαγραφή
  8. Δοξα και τιμη στον Κωστα Μιχελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αίμα,δάκρυα(ζωντοχήρων) και ιδρώτας(αθλητών)...

      Διαγραφή
  9. Κιτσοπουλος......για να ξεβρωμισει ο τοπος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.