Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Αρη γύρνα πίσω!!!! Ενα άρθρο γραμμένο με δάκρυα για τον Αρη της καρδιάς μας!!

Οι απρόσμενες εξελίξεις σχετικά με το ζήτημα υγείας του Αρη Γιαννακίδη το οποίο κατά σατανική σύμπτωση προέκυψε μόλις μέτρησε τα κουκιά και δεν του βγήκαν ούτε για ανέκδοτο, προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση!!!!! Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας το οποίο αφού με δυσκολία, λόγω δακρύων, καταφέραμε να διαβάσουμε, σας παραθέτουμε αυτούσιο:



Λύγισε η καρδιά του Γιαννακίδη αλλά δεν αποχωρεί από την μάχη

Βιαστικά και κακόβουλα σενάρια έσπευσαν να τον βγάλουν από το πολιτικό παιχνίδι των επικείμενων περιφερειακών αυτοδιοικητικών εκλογών

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Γιαννακίδης παραιτείται. Κανείς δεν ήξερε το λόγο εκτός από ένα στενό κύκλο δικών του ανθρώπων. Το παραιτείται εκφραζόταν με επιφυλάξεις αφού κάτι περίεργο μαγειρευόταν. Γιατί όμως ενώ όλα είχαν προετοιμαστεί τέλεια για τις επικείμενες εκλογές; Ο νυν και υποψήφιος περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης είχε συνάντηση το απόγευμα του Σαββάτου με όλους τους κοντινούς του συνεργάτες, με τους αντιπεριφερειάρχες και συμβούλους του ανακοινώνοντας το νέο αλλά και  δρομολογώντας από κοινού τα επόμενα βήματα. Η καρδιά του λύγισε ένα ισχαιμικό επεισόδιο έπεσε πάνω στο ήδη ταλαιπωρημένο μπαϊμπάς που είχε κάνει τα πράγματα δυσκόλευαν για μια προεκλογική εκστρατεία απαιτήσεων.

Αντιμετώπισε ωστόσο με θάρρος και παλικαρίσια την εξέλιξη της υγείας του χωρίς να δημιουργήσει θόρυβο ή πανικό. Κινήθηκε διακριτικά και μόλις αισθάνθηκε πόνο στο στήθος όπως παλιά τότε που είχε υποβληθεί σε τριπλό  μπαϊμπάς ο νυν περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης. Έσπευσε στο Ωνάσειο εκεί στο τιμ του Κομοτηναίου καρδιοχειρουργού Αίαντα Αντωνιάδη που τον παρακολουθούσε. Ήταν και ο προσωπικός γιατρός μαζί με τον Γ. Κρεμαστινό του Ανδρέα Παπανδρέου.



Ένα έντονο ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε ότι οι εντάσεις και ό,τι μπορεί να σημαίνει μια σκληρή και απαιτητική προεκλογική περίοδος είναι πολύ επικίνδυνα σε μια καρδιά ταλαιπωρημένη και αδύναμη. Ο κ. Γιαννακίδης αν και πολιτικός από τα γεννοφάσκια του, τελικά αποδείχθηκε αισθηματίας και πολύ ανθρώπινος σε αποφάσεις που έπρεπε να πάρει και να τις διαχειριστεί πιο ψυχρά κι όχι τόσο έντονα συναισθηματικά με αποτέλεσμα να γλυτώσει στο παραπέντε το έμφραγμα! Ο ίδιος είχε πολλά διλήμματα όταν μίλησε τετ α τετ με τους συνεργάτες του. Ήθελε να τους ακούσει και το έκανε. Να αφουγκραστεί τις δικές τους αντιδράσεις στο πιθανό σενάριο απομάκρυνσής του για λόγους υγείας. Όλοι με μια φωνή του είπαν ότι επιβάλλεται να ξεκουραστεί όπως ζητούν οι γιατροί αλλά σε καμιά περίπτωση να παραιτηθεί και να δώσει κάπου αλλού το δαχτυλίδι. Δεν θα ακολουθούσαν κανέναν άλλο, ήταν προσωπική  η θέλησή τους να είναι μαζί του. Κι αυτό ακούστηκε από Δραμινούς και Ξανθιώτες. Η συνάντηση έγινε στην Περιφέρεια στις 7 μ.μ. του Σαββάτου όπου ήταν παρόντες οι αντιπεριφερειάρχες, οι σύμβουλοί του, οι άνθρωποι του περιβάλλοντος.

Ο Γιαννακίδης πραγματικά σε πολύ δύσκολη θέση έπρεπε να αναφερθεί στην υγεία του που κλονίστηκε και απαιτεί πιο light χειρισμούς αλλά και στην αδυναμία ίσως να ασκήσει τα καθήκοντά του. Τον προβλημάτιζε η επόμενη μέρα, η προεργασία που έχει  γίνει για το πρόγραμμα της περιφέρειας, το γεγονός ότι οι εκλογές αυτές είναι οι πιο κρίσιμες από ποτέ και τώρα μάλιστα που είχαν εξασφαλιστεί τα πρόσωπα από την πλειονότητα και την μειονότητα, τώρα που ήδη είχες χτυπήσει διάνα με την κατοχύρωση των αντιπεριφερειαρχών σε Έβρο και Δράμα, τώρα που πλέον η εκλογική του νίκη  έμπαινε σε μια τροχιά εφικτής επικράτησης.

Τώρα που ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες της σύνθεσης των ψηφοδελτίων και όλα θα έπρεπε να πάρουν σάρκα και οστά σε ένα προεκλογικό αγώνα μια άλλης λογικής η απρόσμενη εμφάνιση του προβλήματος της υγείας του κ. Γιαννακίδη κατέδειξε την μοναδικότητά του να ηγείται ενός σχήματος που αν δεν είναι ο ίδιος θα διαλυθεί άμεσα. Θα είναι σαν να χαρίζονται οι εκλογές στους αντιπάλους που δεν θα ιδρώσουν ούτε θα κουραστούν να τις κερδίσουν επεσήμαναν φίλοι του. Και τότε πως το αποφεύγεις το έμφραγμα; Ήταν το ερώτημα.

Το θέμα απασχόλησε και τους δικηγόρους που γνώριζαν στις πρόσφατες εκλογές τους πρώην βουλευτές Γιώργο Πετάλωτη και Ιλχάν Αχμέτ που εκτιμούσαν ότι η αποχώρησή του θα ήταν τραυματική για τον χώρο του και για την ίδια την Περιφέρεια.

Πάντως να τον φανταστούμε με πυτζάμες να παρακολουθεί από την τηλεόραση τις εκλογές είναι λίγο δύσκολο. Ο κ. Γιαννακίδης ξέρει όσο κανένας άλλος το επικοινωνιακό παιχνίδι, έχει επενδύσει όχι στα τρανά και τα μεγάλα, αλλά στον καθημερινό απλό ψηφοφόρο και τα προβλήματά του,  έχει καταφέρει να τον αγαπήσουν οι Θασίτες και οι Καβαλιώτες και κυρίως να δομήσει ένα ψηφοδέλτιο ετοιμοπόλεμο, και υπερκομματικό με όλες τις προδιαγραφές να επικρατήσει αν δεν υπάρξουν απρόβλεπτα και ανατροπές.



ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΑΣ

Μ΄ ενδιαφέρει να ζήσεις να σε χαιρόμαστε στην οικογένεια και όχι η πολιτική σου καριέρα

Ένα πρόσωπο που συναισθηματικά τον επηρεάζει καταλυτικά, που είναι απόλυτα δεμένος μαζί της είναι η σύζυγός του Βούλα. Όταν λοιπόν ενημερώθηκε για τα ιατρικά δεδομένα το ξέκοψε.
Μ΄ ενδιαφέρει νάσαι γερός ζωντανός δίπλα μου και δίπλα στην κόρη μας και δεν μ΄ ενδιαφέρει η πολιτική σου καριέρα. Προτεραιότητα η ζωή σου!»

Η γλυκιά σύντροφος του Άρη που όλο αυτό το διάστημα ζούσε τις εντάσεις, τις πιέσεις συντρόφων και μη, που τον έβλεπε στεναχωρημένο να ξεφυσά μέσα στο σπίτι, να πνίγεται από το στενό μαρκάρισμα φιλόδοξων και μη συνεργατών του, που τον ζούσε σ΄ ένα πρόγραμμα με διαρκείς μετακινήσεις στην Αθήνα και σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας, λειτούργησε με το ένστικτο του ανθρώπου που τον αγαπά, τον νοιάζεται ουσιαστικά και δεν διαπραγματεύεται την ζωή του κορώνα - γράμματα. Πλέον τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά.

Το τι θα έπραττε ο ίδιος ήταν συνάρτηση και της οικογενειακής του γαλήνης. Βεβαίως η σύζυγό του επέλεξε μια διακριτική έως και ανύπαρκτη παρουσία δίπλα του.

Οι κοινές τους εμφανίσεις είναι μετρημένες κι αυτό σε κάποια κοινωνικά γεγονότα.

Δεν τον ακολουθεί, δεν εμπλέκεται στα πολιτικά δρώμενα, τον στηρίζει συναισθηματικά και ψυχολογικά προσπαθώντας να τους εξασφαλίζει ένα ήρεμο οικογενειακό καταφύγιο αποστειρωμένο από εντάσεις.

 Η διαφορετική επαγγελματική της ενασχόληση συντείνει στο να μην εφάπτονται ούτε εκεί οι ρόλοι τους.

Διατηρεί ένα ιδιωτικό κατάστημα φωτοτυπιών κοντά στην Τσανάκλειο Σχολή και βιοπορίζεται με τις καθημερινές αγωνίες και τα άγχη του κάθε μικροεπαγγελματία.


ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ

Ισχαιμικό επεισόδιο σε μια καρδιά ήδη επιβαρυμένη ταρακούνησε τον Άρη

Κάποιοι έσπευσαν να βρουν λύσεις αποδίδοντας το μυστήριο σε …«δυσαρμονίες συνεργατών του» όταν ο ίδιος φρόντισε αυτή την φορά να στρώσει τέλεια τον τραχανά για τις εκλογές με επίλεκτες συμμετοχές που θα κάνουν ντηλ.

«Δεν δωρίζεται μια νίκη στους αντιπάλους» έλεγαν και ξανάλεγαν οι άνθρωποί του που δεν ήταν διατεθειμένοι να συνυπάρξουν κάτω από άλλο πρόσωπο αν υπήρχε η πρόταση της διάδοχης κατάστασης. Δεν την συζητούμε».

Έτσι απετράπη οποιοδήποτε σενάριο και η διαχείριση του ζητήματος της υγείας θα γίνει έτσι ώστε να ηρεμήσει ένα διάστημα και μετά να κινηθεί σε λογικά πλαίσια και όχι σαν …σούπερμαν με το να περιοδεύει οδηγώντας ό ίδιος σε όλους τους νομούς, να ταξιδεύει αυθημερόν στην Αθήνα να σπεύδει σε οποιοδήποτε θέμα προέκυπτε όταν γι’ αυτά μπορούν κάλλιστα να επιλαμβάνονται οι αντιπεριφερειάρχες και οι  υπηρεσιακοί συνεργάτες του. Όλοι διαβεβαίωσαν ότι είναι έτοιμοι να υπερβάλλουν τον εαυτό τους και να αναλάβουν το δυναμικότερο κομμάτι της προώθησης του συνδυασμού τώρα στο ξεκίνημα της προεκλογικής καμπάνια μια και ο ίδιος πρέπει να διατηρήσει το πρόγραμμά του. Ξεκούραση, φαρμακευτική αγωγή, περπάτημα, και ηρεμία ζωή δίχως εντάσεις και φορτίσεις.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση από το περιφερειακό συμβούλιο

Πριν ξεκινήσει τις εργασίες του το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, ο πρόεδρος Γιάννης Τελλίδης ενημέρωσε το σώμα σχετικά με την υγεία του περιφερειάρχη και την αποχή του για λίγες ημέρες για λόγους ανάρρωσης. Όλο το σώμα εξέφρασε ταχεία ανάρρωση στον κ. Άρη Γιαννακίδη και ευχήθηκε να επανέρθει δριμύτερος. Δηλώσεις στους δημοσιογράφους για το θέμα, έκανε και ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος, Σταύρος Βαβίας, ο οποίος τόνισε πως «ένα παλαιότερο πρόβλημα υγείας του κ. Περιφερειάρχη, επανεμφανίστηκε πρόσφατα, αλλά αντιμετωπίστηκε με επιτυχία. Με εντολή των ιατρών, ο Περιφερειάρχης πρέπει να απέχει από τα καθήκοντα του για λίγες ημέρες. Συνεχίζουμε κανονικά τον αγώνα τον οποίο δίνουμε».




(ΓΡΑΦΕΙ ο Σταύρος Φανφάνης)





6 σχόλια:

  1. αναρωτιεμαι πιο σκανδαλο πηγαν να βγαλουν στην φορα, και εκλασε μεντες ο αρης. Μουσταφα, ειναι μετρημενα τα ψωμια σου! Θα βγουν ολα στη φορα και συντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρρωστος είναι ο άνθρωπος ρε κακόψυχοι...Ντροπή σας να σχολιάζεται εφόσον επικαλείται λόγους υγείας...

      Διαγραφή
  2. Καλο θα ηταν να περιμενετε ειναι η αληθεια να δειτε αν οντως ειναι γιατι αλλιως η εικονα που θα σχηματιστει για εσας δεν θα ειναι και η καλυτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι φθηνοί άνθρωποι πάντοτε φέρονται σαν .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για πόσο ζώα μας περνάνε μερικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poso zwa EINAI merikoi.. toso pou oute thn ygeia tou allou den sebontai.. ntroph kai aisxos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.