Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

35.000 ευρώ η "πινέζα" της Νέας Δημοκρατίας στο ΚΤΕΛ Κομοτηνής από μεταφορές ψηφοφόρων!!!

Και επίσημα πλέον το κόμμα της Ν.Δ. έχει προσχωρήσει στο κίνημα..... <<ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ>>!!!!

 Έπειτα από καταγγελία του ΚΤΕΛ Ροδόπης, η Ν.Δ. χρωστάει περίπου 35.000 ευρώ στα ΚΤΕΛ του νομού Ροδόπης από τις μετακινήσεις των ψηφοφόρων της στις διπλές εκλογές το 2012.

 Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ροδόπης κ. Πέτρος Δεληγκιόζης, δήλωσε ότι η συμφωνία ήταν να φέρουν τους ψηφοφόρους από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στην Κομοτηνή για να ψηφίσουν και να επιστρέψουν και πάλι με το ΚΤΕΛ. Τότε τα αρμόδια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας του είχαν υποσχεθεί πως θα πληρωθούν σε 15 ημέρες το πολύ, αλλά… φως δεν είδε. Τελικά, μετά από έξι μήνες η Ν.Δ. πλήρωσε 9.000 ευρώ, αλλά… ξέχασε να δώσει τα υπόλοιπα.

 Μπορεί ο Πρωθυπουργός μας, με τα νέα μέτρα και τα χαράτσια, να προσπαθεί να φτάσει τον ελληνικό λαό στο τελευταίο σκαλοπάτι της εξαθλίωσης, να οδηγεί στην αυτοκτονία χιλιάδες συνέλληνες, να κόβει το ρεύμα σε αμέτρητους ανέργους,  να αναγκάζει επαγγελματίες να κλείνουν τις επιχειρήσεις τους, να! να! να! να! αλλά το κόμμα του, πολύ απλά ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!!!!

 Ελπίζουμε, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ροδόπης ΝΑ αρνηθεί στις επόμενες εκλογές να μεταφέρει τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. αν υπάρξουν βέβαια.

 Ορφέας

6 σχόλια:

  1. Για τις επόμενες Εθνικές εκλογές το συγκεκριμμένο κόμμα όπως πάει θα νοικιάσει 2-3 επταθέσια ΤΑΞΙ για να εξυπηρετήσει την "πολυπληθή" πελατεία του.Όσο για την πινέζα στο ΚΤΕΛ,αυτή μάλλον την πάτσισε ο πρώην υπουργός Κομοτηνής και περιχώρων με τους μποναμάδες που έδωσε απλόχερα από τον κρατικό κουμπαρά στο ΚΤΕΛ Νομού Ροδόπης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στον Κωστα Ναλμπαντη.Δηλωσε σε ραδιοφωνο της Κομοτηνης,ο,τι θα πληρωσει τα υπολοιπα απο τον μισθο πο παιρνει ως προεδρος το Σισμανογλειου Νοσοκομειο.Τετοια παλληκαρια ακομη υπαρχον...Προεδρε το ΚΤΕΛ,πρεπει να κοιμασαι ησυχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Στυλιανίδης που τσιμπούσε τις ψήφους μας θα δώσει τίποτε. Οχτώ χιλιαρικάκια το μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Στυλιανιδης ζητησε απο τον Ναλμπαντη να βοηθησει,για να εξοφληθει το χρεος πριν απο τις Ευρωεκλογες.Ο προεδρος του ΚΤΕΛ,προς τιμη εκανε διακανονισμο 20 μηνων.Θα συμβαλει και ο νεος προεδρος της ΝΟΔΕ Ροδοπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ΟΧΙ και ο Ναλμπαντης ηρωας.Ουτε τα ενοικια δεν πληρωνε.Παραγων τπυ ποδοσφαιρου καθε μηνα τα εσκαγε..Θα βοηθησει κι αυτος για τα χρεη στο ΚΤΕΛ..Λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ναλμπαντης νύχτα θα δράετευσει μετο ελικόπτερο γιανα τα βρει μετοφιλοτου τον μιχελη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.