Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Δήμος Κομοτηνής: Πετρίδης - Χρυσή Αυγή και στο βάθος κάποιοι κομπάρσοι...

Με την ολοκλήρωση της πρώτης δημοσκόπησης για τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Κομοτηνής που δημοσίευσαν τα Ροδοπάκια και με τις πρόσφατες εξελίξεις στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, τα νεότερα για τον Δήμο Κομοτηνής έχουν ως εξής...


  • Σύμφωνα με την προτίμηση των πολιτών το παιχνίδι θα παιχτεί μεταξύ του σημερινού δημάρχου Γιώργου Πετρίδη και του υποψηφίου - έκπληξη που ετοιμάζει η Χρυσή Αυγή.
  • Ο Γιάννης Μουρτίδης, πρώην αντιδήμαρχος του Κοτσάκη πλέον είναι και επίσημα με την διακομματική παράταξη του Γιώργου Πετρίδη.
  • Το ίδιο και η Σιμπέλ Μουσταφά που έφαγε την πατάτα με τις τουρκαλιές που έκανε στις προηγούμενες εκλογές και επιστρέφει πίσω στο μαντρί ώστε από τουρκάλα να το παίξει και πάλι ευρωπαία.
  • Ο Δάμων Δαμιανός πήγε και ήρθε σε διάφορα γραφεία όπου και επιχείρησε να το παίξει ...επίσημος ντήλερ των ψήφων της ΔΗΜΑΡ - ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ Α.Ε. όμως στις δημοτικές εκλογές δεν φαίνεται να λαμβάνει μέρος. Φήμες τον θέλουν να παζαρεύει στήριξη του καμένου χαρτιού που ακούει στο όνομα Αρης Γιαννακίδης.
  • Η Φελίνα έχει πάρει σβάρνα καφετέριες, ταβέρνες και κομμωτήρια κάνοντας κονσομασιόν για την δική της υποψηφιότητα - βιτρίνα ενώ μετά τις εκλογές στο δημοτικό συμβούλιο θα είναι παρελκόμενο του Πετρίδη.
  • Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και το alter ego του, Παναγιώτης Χαλβατζής είναι ικανοποιημένοι αφού πέτυχαν αυτό που ήθελαν: στήριξη της υποψηφιότητας Πετρίδη ώστε να είναι με τους νικητές και απαξίωση της όποιας νεοδημοκρατικής επιλογής ώστε μετά να πουνε "μα εμείς σας τα λέγαμε".

Αυτά προς το παρόν.

16 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΚΠΛΗΨΗ ΜΟΝΟ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΧΑΜΟΥΤΖΗ" ΜΕ ΛΕΝΕ.....18 Ιανουαρίου 2014 στις 12:45 π.μ.

    Εσείς εκεί πάνω στη Θράκη,τέτοιες αιθέριες υπάρξεις έχετε για "τουρκάλες"? Με γαλανά μάτια? Εκτός και αν είναι φακοί επαφής! Βγάλτε αυτήν Δήμαρχο να έρθω κι εγώ ετεροδημότης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτω τα χέρια από την Σιμπέλ, είναι καθαρόαιμη Τουρκάλα από τα βάθη της Ασίας όπως και ο Ντεντέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "XAMOYTZH" ASE TA MASALIA.. GIA DIKO MAS BOREIO SE KOBO.. KAI EISAI KAI FETIXISTIS MPAGASAKO......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολα τα σκατα μαζι σε ενα βοθρο............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε σκάσε και κολύμπα βρωμόστομε κομοτηνέε...

      Διαγραφή
  6. Όλα τα λουλούδια, μόνο που στη φωτογραφία λείπει ο Γιαννακίδης και ο Στυλιαννίδης, αυτοί που ξεγέλασαν τον λαό της Κομοτηνής, μόνο και μόνο να φύγει από τη μέση ο ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ, γιατί μ΄αυτόν δεν μπορούσαν να φάνε και να ξεκοκαλίσουν. Ο λαός ξέρει και τον ένοχο και τις αιτίες. Όσο για τον Μουρτίδη, φελός όπου φυσάει ο άνεμος.

    Το έχω ξαναγράψει και παλιά και πιστεύω στο σύνολο όλοι να συμφωνείτε μαζί μου, οι φελοί και οι ανίκανοι ευημερούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο στον ήρωα τον πρώην δήμαρχο Βαβατσικλή που δεν άφηνε κανέναν να ξεκοκκαλίσει... για να ξεκοκκαλίζει όμως ποιος δεν μας αναφέρεις!! Γιατί από όσο γνωρίζουν οι Κομοτηναίοι ο Βαβατσικλής και οι συνεργάτες του είναι όλοι μαζί κατηγορούμενοι για τις υποθέσεις εκατομμυρίων σε έργα (υπαρκτά και ανύπαρκτα) τύπου ΔΕΥΑΚ. Ούτε ο Κοτσάκης είναι κατηγορούμενος, ούτε ο Πετρίδης, ούτε ο Παπαδριέλης ήταν όσο ζούσε. Τυχαίο;; Για σένα μάλλον ναι... Οσο για τον Δάμων που έριξε τον Βαβατσικλή, παιδί της παράταξής σας είναι, προφανώς διδάχτηκε από τον καλύτερο!! Αλλά ας αφήσουμε τον πρώην δήμαρχο Βαβατσικλή τώρα να ξεκουράζεται στο εξοχικό του - ιδιωτικό δάσος δεκάδων στρεμάτων πάνω από την Κομοτηνή και να απολαύσει τις συντάξεις του. Αρκετά δούλεψε στην ζωή του και κουράστηκε...

      Διαγραφή
    2. Λες ότι θέλεις ανώνυμα. Αν έχεις κότσια γράψε με το ονοματακι σου για να δούμε ποιος είναι φελος σκατιαρη

      Διαγραφή
  7. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΟΥΤΑΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα παρακαλούσαμε να βάζετε όλα τα σχόλια, όχι μόνο αυτά που σας συμφέρουν και συμφέρουν τους δικούς σας αναγνώστες. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σχόλιο που δεν μπήκε ήταν ένα (μάλλον δικό σου) που έθαβε τον Παπαδριέλη και την χήρα του και αγιοποιούσε τον Βαβατσικλή. Δεν κρίνουμε αν υπάρχει δόση αλήθειας ή όχι σε όλα αυτά, εσύ θα ξέρεις περισσότερα. Ομως ανώνυμα σχόλια με τέτοιες βαριές κατηγορίες δεν φιλοξενούμε, εκτός αν συνοδεύονται με στοιχεία. Στείλε μας λοιπον τα στοιχεία, αν υπάρχουν και τα πάντα θα δημοσιευτούν. Αν επιμένεις σε ανώνυμα σχόλια και δίχως στοιχεία, θα παρακαλούσαμε να παραμένεις κόσμιος και νόμιμος, για να μην αναγκαζόμαστε να κόβουμε το σχόλιό σου. Δεν μασάμε να δημοσιεύσουμε τα πάντα, αρκεί να είσαι σωστός-σωστή από την πλευρά σου. Εμείς δεν είμαστε νικολάκηδες...

      Διαγραφή
  9. Και εσείς νομίζω πως πράττετε και κρίνετε άδικα "κύριε" ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕ. Και ξαφνικά γίνατε τιμητές της οικογένειας Παπαδριέλλη και κατηγορείτε τον Βαβατσικλή. Ίσως δεν τα ξέρετε πολύ καλά , ή ίσως έτσι σας συμφέρει να βγάζετε πράγματα προς τα έξω. Όλοι στην μικρή πόλη μας γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά και τι ιστορία έγραψε ο καθένας και τι απόκτησε στην πορεία της ζωή του. Εσείς ακόμα καλά-καλά δεν τέλειωσαν τα δικαστήρια της ΔΕΥΑΚ και βάλατε στη φυλακή τον Βαβατσικλή. Όλα στο φως. Στο πρώτο δικαστήριο αθωώθηκε με το παραπάνω, ή δεν ξέρετε ότι το ΣΔΟΕ ή οι δικαστικές αρχές δεν μπήκαν να ελέγξουν τα οικονομικά του; Ή μήπως δεν ξέρετε εσείς και οι καθοδηγητές σας και αντίπαλοι μέσα στο ίδιο του το κόμμα "γιατί στην πολιτική ο αντίπαλος είναι απέναντι και ο ΕΧΘΡΟΣ πάντα δίπλα σου" που σας καθοδηγούν και ξέρετε πάρα πολύ καλά, γιατί σας καίει και ασχολείστε συνέχεια για τον Δήμαρχό μας και την οικογένειά του, ότι φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης;
    ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    Όσο για την ανωνυμία μου εδώ και τώρα την άλλη φορά επώνυμα και οι δύο ας γράψουμε τα σχόλια μας. Και βέβαια δεν είσαστε Νικολάκηδες, γιατί όπως και παλιά έγραψα "δεν περιμένω από φθηνούς ανθρώπους να εκτιμήσουν ακριβές συμπεριφορές".
    Περιμένω απάντηση για να επανέλθω επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κανένα πρόβλημα με όλα τα παραπάνω και σας απαντάμε ευχαρίστως, καθότι ούτε καθοδηγητές έχουμε όπως γράφετε, ούτε συμφέροντα εκπροσωπούμε όμως θα πρεπει να διευκρινήσετε αν απαντάτε όντως σε εμάς ή στον αναγνώστη που υπογράφει ως ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟΣ οπότε και δεν χρειάζεται να απαντήσουμε. Τα άλλα σενάρια περί σκοντεινών κέντρων που κατηγορούν την οικογένεια Βαβατσικλή κλπ αφήστε τα για κάποιο έργο επιστημονικής φαντασίας. Η οικογένεια Βαβατσικλή να κοιτάξει τα του οίκου της, πριν να διαδίδει τέτοιες αστειότητες και σίγουρα κανείς δεν χρειάζεται να την κατηγορήσει για τίποτα. Τα καταφέρνει μια χαρά από μόνη της, μέσα από τα γνωστά μπλογκς να βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Oloi petridis-vavatsiklis-oi tourkoi exoun faei tou kosmou ta lefta oi vrwmopasokoi...autoi p mas odigisan se autin tin katastasi...oloi amorfwtoi!!!!DUSTUXWS H KOMOTINI KAI I THRAKI SE LIGA XRONIA DEN THA NAI ELLINIKH.....KRIMA ALLA GIA OLA FTAIME EMEIS TA ZWA OI KOMOTINAIOI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΖΩΟΝ (ΓΙΑ ΒΟΔΙ ΣΕ ΚΟΒΩ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.