Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Συρία: η σφαγή ενός λαού στο βωμό του κέρδους και της προόδου (πολύ σκληρές εικόνες)

Στις 21/06/13, μια 24χρονη κοπέλα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στο συνοικισμό Καμίγια της Γιαμπρούντ (περιφέρεια Δαμασκού) . Οι κάτοικοι ξύπνησαν στις 5 το πρωί από τους  πυροβολισμούς που ηχούσαν στο χωριό. Μαζεύτηκαν έξω να δούν τι συμβαίνει και τελικά διαπίστωσαν ότι η πτυχιούχος Νομικής του Παν/μιου της Δαμασκού, Ρούλα Αντνάν Χοκούκ είχε εκτελεσθεί από ένοπλους μασκοφόρους της Ταξιαρχίας της Ασσάουρα που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με μαρτυρίες των συγγενών της, « τα ξημερώματα οι ισλαμιστές εισέβαλλαν στο σπίτι και τα έκαναν άνω κάτω για να βρούν τη Ρούλα. Παρόλο που τη βρήκαν να εκτελεί την πρωινή της προσευχή και παρόλο που ήταν σουνίτισα, την πυροβόλησαν στο κεφάλι. Ύστερα έσυραν το σώμα της στο σαλόνι και συνέχισαν να αδειάζουν πάνω της όλες τις σφαίρες, ενώ η Ρούλα ήταν νεκρή ήδη από την πρώτη » .
Η νεαρή κοπέλα τιμωρήθηκε διότι διατηρούσε λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook στο οποίο και εκφραζόταν υπέρ της κυβέρνησης του Προέδρου Άσσαντ. Όπως επιβεβαίωσαν οι κάτοικοι, εδώ και πολύ καιρό , η συγκεκριμένη οργάνωση είχε απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να καταγγείλουν όσους εκφράζονται διαδικτυακά υπέρ του Άσσαντ έναντι αδράς αμοιβής. Απ’ότι φαίνεται κάποιος συγχωριανός κατέδωσε την κοπέλα με κατάληξη τον πρόωρο θάνατό της. Φεύγοντας οι τρομοκράτες από το σπίτι της νεκρής δεν παρέλειψαν να πυροβολήσουν τη μητέρα και την αδερφή της χωρίς όμως να τις σκοτώσουν , αν και όπως είπαν «και εσείς το θάνατο αξίζετε».
Στις 24/06/13 οι απαγωγείς του 23χρονου λοχία του Συριακού Στρατού Γιουσέφ Μοχάμεντ Αμπίντεεν, τηλεφώνησαν στην οικογένειά του για να δει το παιδί της από το διαδίκτυο. Αφού οι γονείς προσέτρεξαν με αγωνία σε υπολογιστή αντί να δούν ένα μύνημα ζωής, έγιναν μάρτυρες μακάβριου θεάματος : αντίκρυσαν on line τον αποκεφαλισμό του. Ο άτυχος λοχίας είχε απαχθεί εδώ και μια εβδομάδα απο το χωριό Ντέμσκροχ της Λαοδίκειας και οι γονείς δεν είχαν κανένα νέο.

Είναι δύο απο τις πολλές περιπτώσεις, που οι Ισλαμιστές Αντάρτες που οπλίζονται απο Τουρκία, ΗΠΑ και Ισραήλ με την ανοχή του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ. Έχουν παρουσιάσει τον Άσσαντ ως δικτάτορα αιμοσταγή ενώ απο πίσω προσπαθούν να εξοντώσουν τον Συριακό λαό στοχεύοντας στον Χριστιανικό πληθυσμό με τις κατηγορίες πως ο Άσσαντ δίνει εντολή για τις δολοφονίες. 

Στρατιώτες του Συριακού στρατού αποκεφλισμένοι απο τους αντάρτες
  Σύριος πολίτης αποκεφαλισμένος απο τους εχθρούς της Συρίας
 Ισλαμιστής αντάρτης κρατάει ως 'τρόπαια' τα κεφάλια 2 στρατιωτών του Άσσαντ


Βέβαια απροκάλυπτα τα ψεύδη και η προπαγάνδα των Δυτικών ΜΜΕ που κάποιοι άρχισαν να κλωνίζονται μετά και το φιάσκο για τα πυρηνικά όπλα του Σαντάμ στο Ιράκ. Οι λόγοι είναι άλλοι, γνωστοί πλέον... Ας δούμε σε τι διαφέρει η Συρία απο όλα τα υπόλοιπα κράτης της Μέσης Ανατολής...
- Η Συρία δεν έχει Κεντρική τράπεζα που να ανήκει στους Rothchild.
- Η Συρία έχει μηδενικό εξωτερικό χρέος και δεν έχει εξαρτηθεί από το ΔΝΤ.
- Η Συρία δεν έχει γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, τα οποία θεωρούνται απαγορευμένα εκεί.
- Οι πολίτες της Συρίας αλλά και τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, είναι καλά ενημερωμένοι για την ατζέντα της Νέας Τάξης και συχνά κάνουν λόγο γι' αυτή.
- Η Συρία έχει πολύ πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
- Η Συρία εναντιώνεται στην εγκληματική πολιτική του Ισραηλινού Apartheid.
- Η Συρία είναι η τελευταία κοσμική χώρα στη Μέση Ανατολή που δεν έχει πέσει ακόμα σε χέρια ισλαμιστών.
- Η Συρία έχει ισχυρό πολιτισμό και ταυτότητα.
Με ένα μικρό ψάξιμο στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες βασανισμών, αποκεφαλισμών και άλλων αποτρόπεων πράξεων εις βάρος των Συρίων πολιτών και στρατιωτών. Ας μην έχουμε αλλού στραμμένο το βλέμμα και να ξυπνήσουμε απο τον λήθαργο που μας έριξαν τα Μέσα Μαζικού Επηρεασμού δείχνοντας μας συνεχώς σειρές των 'Καρντάσηδων'...

Σε θέση μάχης
Άντερς Σβένσον

1 σχόλιο:

  1. Κι εδώ τα δικά μας ΜΜΕ δεν μας δείχνουν τίποτα....Σκατά να φάτε κολοδημοσιογράφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.