Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - Μεγάλη μεταγραφή από ΔΗΜΑΡ Ροδόπης στην Χρυσή Αυγή!!!!!

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κομοτηνής τα τελευταία 24ωρα με το μεγάλο πολιτικό γεγονός που κανείς δεν περίμενε ποτέ να συμβεί! Κι αυτό αφού γνωστό πολιτικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Ροδόπης (πρώην ΣΥΡΙΖΑ, πρώην ΠΑΣΟΚ, πρώην...... κλπ κλπ) φαίνεται πως χωρίς να ενημερώσει κανέναν μεταπήδησε σε μία νύχτα στο άλλο άκρο και έγινε "συναγωνιστής" της Χρυσής Αυγής!!!

Δεν είναι άλλος από τον εικονιζόμενο στην παρακάτω φωτογραφία...


Δίπλα του οι Κομοτηναίοι χρυσαυγίτες που όταν ξεπέρασαν το αρχικό σοκ δεν είχαν πρόβλημα να φωτογραφηθούν μαζί του, μάλιστα τον δέχτηκαν στις αγκάλες του "λαϊκού συνδέσμου" με μεγάλη θέρμη. Κι εμείς που νομίζαμε πως στις επόμενες εκλογές θα είναι και υποψήφιος με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ!!!

Αλλά μιας και αναφερθήκαμε σε δημοτικές εκλογές και πέρα από την πλάκα με τον εθνικιστή σοσία του Δάμωνα, προλαβαίνετε να συμμετέχετε στο δημοψήφισμα του blog μας για τον Δήμο Κομοτηνής:

http://tarodopakia.blogspot.gr/2013/12/dimoskomotinis.html

Υ.Γ.: Επειδή αναγνώστες από όλη την Ελλάδα αναφέρουν και με το δίκιο τους πως δεν αντιλαμβάνονται το υπονοούμενο, παραθέτουμε και μία φωτο του αυθεντικού ορίτζιναλ Δάμωνα για σύγκριση:


4 σχόλια:

  1. Ο ΔΑΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕΡΕΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΧΡΙΣΑΥΓΟΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ μεταστροφή....Αυτή είναι αλλαγή απόψεων και έτσι δικαιολογείται πως έγραφε συνέχεια για τα χρυσαύγουλα τώρα τελευταία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο εθνικιστής Δάμων είναι ο αυθεντικός, ο από κάτω είναι ιμιτασιόν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.