Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Τιμή σε έναν Ξυλαγανιώτη Ευπατρίδη

Το ερχόμενο Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξυλαγανής, διοργανώνει εκδήλωση - αφιέρωμα, στην μνήμη του Ξυλαγανιώτη κινηματογραφιστή, Στέργιου Μουντσάκη.

Ο Στέργιος Μουντσάκης, καταγόταν απο την Ξυλαγανή, έζησε στην Γερμανία για μεγάλο διάστημα, ενώ τα τελευταία αρκετά χρόνια είχε επαναπατριστεί και ασχολούνταν με την κινηματογράφηση της περιοχής, την πολιστική καταγραφή της Ροδόπης και ευρύτερα της Θράκης. Έφυγε ξαφνικά, στις 26 Αυγούστου 2013, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό και στον πολιτισμό του τόπου καθώς επίσης στους συγγενείς, φίλους και γνωστούς.
 Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξυλαγανής, διοργάνωσε αυτή την εκδήλωση ώστε να τιμηθεί η μνήμη του, με τον τρόπο που και ο ίδιος θα ήθελε, μέσα απο το Έργο του. Να επισημάνουμε πως η είσοδος είναι ελεύθερη για όποιον θα ήθελε να λάβει γνώση για τη δράση του αείμνηστου Στέργιου.
                                                                                                           Με σεβασμό
                                                                                                                 Άντερς Σβένσον

4 σχόλια:

  1. ωπα πολιτισμός τα χρυσαύγουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μοναδικός Ξυλαγανιώτης ευπατρίδης ήταν, είναι και θα είναι ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ. Τιμή και δόξα στον συνεργάτη του Χαλβατζή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΧΑΛΒΑ-ΑΤΖΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.