Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Καθίστε στο πεζοδρόμιο ...για να συνηθίζετε τα νέα μέτρα της κυβέρνησης!!!



Μήπως βρήκαν καινούργιο τρόπο για να συνηθίσουμε τα χαράτσια που έρχονται ; Μήπως θέλουν να μας προγυμνάσουν για τα χειρότερα ; Όχι, τίποτα από αυτά μάλλον δεν ισχύει, απλώς σε μία από τις κεντρικότερες στάσεις των αστικών, εδώ και μέρες έχει ένα σπασμένο παγκάκι.


Ε! καιΕίναι απαραίτητο; Τι χρειάζεται
Μπορούμε και χωρίς αυτό. Όλοι οι ηλικιωμένοι που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο μέσο μεταφοράς δεν χρειάζεται να κάθονται μέχρι να έρθει το λεωφορείο, μπορούν και όρθιοι. Αν θέλετε σταματούν και στο ένα πόδι γιατί όχι, το ζητούμενο είναι να μην ενοχληθούν οι Κύριοι υπεύθυνοι. 

                                                                                                                                       Ορφέας

2 σχόλια:

  1. Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος δυστυχώς έφυγε ως ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΕΔΑΦΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ και τώρα στο μεταβατικό στάδιο θα παρατηρηθούν τέτοια ευτράπελα.Να πείτε τους γέροντες να πάνε να περιμένουν το λεωφορείο στα παγκάκια του νοσοκομείου τα οποία με το που πήγε τα διόρθωσε όλα.Από Δευτέρα Ορφέα θα το δούμε το θέμα με το παγκάκι.Ποιά Δευτέρα όμως;;;;Την Μεγάλη ή την Δευτέρα παρουσία;;;Ας κάνουν υπομονή οι επιβάτες μέχρι τον Μάη του 2014 που θα έχει δημοτικές εκλογές να το διορθώσει ο Σπάρτακος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δευτέρα σήμερα 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 και το παγκάκι ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ!! ΘΑΥΜΑ,ΘΑΥΜΑ.ΘΑΥΜΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.