Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Τυχαίο;;; Δε νομίζουμε...

Στην φωτογραφία βλέπουμε μια φωτογραφία απο τον Πενταδάκτυλο της Κύπρου και την σημαία, όπως αυτή δημιουργήθηκε μετά την κατάληψη της Βορείου Κύπρου και την δημιουργία του ψευδοκράτους.

Ας δούμε όμως και μια φωτογραφία απο τα μέρη μας, συγκεκριμένα απο το χωριό Πολύανθος και ένα θέμα που είχαμε θίξει σε ένα δημοσίευμα πρίν 2 μήνες περίπου και που έδειχνε το τέμενος του Πολυάνθου με έντονα στοιχεία της εικονιζόμενης σημαίας...
Αν προσέξετε καλύτερα η ακόμα αν πάτε στον Πολύανθο, θα δείτε πως το τέμενος είναι σε χρώμα λευκό αλλά οι λεπτομέρειες σε κόκκινο και κυρίως όπως μπορείτε να διακρίνετε, η ημισέληνος με το αστέρι είναι κόκκινα, κάτι που άμεσα μας παραπέμπει σε αυτό:
 Όπως γίνεται αντιληπτό, στις εποχές που ζούμε, μπορεί να μην είναι τυχαίο όλο αυτό... Μπορεί και να είναι όμως... Οι συνειρμοί όμως, που μας έρχονται στο μυαλό σίγουρα δεν είναι καλοί και τα πλάγια μηνύματα κτήσης και επιβολής πλανόνται έντονα μέσα στο μυαλό μας. Ας το κρατήσουμε σε μια άκρη αυτό το γεγονός και ο καθένας ας δράσει όπως κρίνει αυτός καλύτερα. Πάντως το σίγουρο είναι πως ουδείς εκ των πατριωτών τοπικών αρχόντων ασχολήθηκε... Εξάλλου, ο Ίασμος είναι λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά...

                                                                                                          Σε θέση μάχης
                                                                                                               Άντερς Σβένσον

9 σχόλια:

  1. Με τέτοιου είδους δήμαρχο στον Ίασμο,λογικό να αλωνίζουν υποτακτικοί του Προξενείου στην περιοχή.Όπως κάθε χωριό έχει τους πληρωμένους τουρκόψυχους,έτσι και στον Πολύνανθο,στον οποίο απλά προχώρησαν λίγο παραπέρα και έκανα πιο γουστόζικο το τζαμί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΧΑΜΟΥΤΖΗ" ΜΕ ΛΕΝΕ.....20 Νοεμβρίου 2013 στις 10:53 μ.μ.

    Ωραίο γούστο οι τουρκόψυχοι αλλά περισσότερο "ωραίοι" οι ιθύνοντες εκεί πάνω στη Θράκη.Βλέπουν τέτοια προκλητικά φαινόμενα και κοιμούνται?Έναν Κολοκοτρώνη δεν έχει προς τα 'κει πάνω? ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΔΗ ΗΣΜΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....

      Διαγραφή
  4. Ρε καθένας με τα πιστευόν του να σέβεσται λίγο ρέ !!! μετά λέμε ότι είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι...........είδατε καμία εφημερίδα τουρκίας να έχει θέμα της εκλησίες μας......ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες βρε ανισόροπε και ανιστόρητε;Οι κωλότουρκοι τα κονομάνε από τις εκκλησίες μας γιατί τις παρουσιάζουν σαν αξιοθέατο (όσες άφησαν) για τους τουρίστες.Εσένα σε ενόχλησε που ο ροδοπάκης παρουσιάζει ένα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ θέμα για την περιοχή της Θράκης.Τέτοιοι βλάκες σαν εσένα όταν τα μεμέτια κάνουν τη Θράκη Κόσσοβο,θα "πέφτουν από τα σύνεφα" γιατί "καταπάτησαν διεθνείς συνθήκες,καταστρατήγησαν νόμους κ.τ.λ."ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΒΛΑΚΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

      Διαγραφή
  5. Σύμφωνα με το πολυτροπικό κείμενο (δεν μπορώ να του δώσω άλλο χαρακτηρισμό) υπάρχει πιθανότητα να γίνουμε Βόρεια Κύπρος!!!! Η φωτογραφίες 2 και 3 με έπεισαν οφείλω να ομολογήσω. Άντε θα έχουμε και επιπλέον τουρισμό το καλοκαίρι μιας και είμαστε πλέον πείβρεχτοι από θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.