Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ο κώλος με το string ενόχλησε το τουρκικό προξενείο: Χειροπέδες στον Κώστα Λιούρτα λόγω Σιμπέλ και Ιλχάν

Ο πρώην πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Κώστας Λιούρτας βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο στόχαστρο του ...ανωτάτου ισλαμικού ιερατείου του Θρακιστάν!!! Αφορμή μία φωτογραφία που δημοσίευσε...


...αρχικά στο προσωπικό του blog και μετά στο Facebook με δικό του σχολιασμό πως πρόκειται για μουσουλμάνα της Θράκης. Ο χοντροκομένος τρόπος όμως της όλης παρουσιασης (ο γνωστός τρόπος του Λιούρτα που ο άνθρωπος δεν είναι και ...επιπέδου πανεπιστημίου) αλλά και το κακό timing (μέσα στην θρησκευτική γιορτή των μουσουλμάνων) προκάλεσαν σφόδρες αντιδράσεις από διάφορους τουρκοπατέρες και τουρκομητέρες της περιοχής και έτσι μετά τις απαραίτητες δημοσιοποιήσεις και απειλές, ο Λιούρτας δέχτηκε μηνύσεις.

Οι μηνύσεις που δέχτηκε είχαν ως αποτέλεσμα ο ίδιος να συλληφθεί και να οδηγηθεί με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα  Εκεί δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, ο Λιούρτας έσβησε τα δημοσιεύματα στο Facebook και στο blog του και αφέθηκε ελεύθερος ζητώντας συγνώμη από το ...ανώτατο ισλαμικό ιερατείο!!!!

Προφανώς οι τουρκοπατέρες και οι τουρκομητέρες δέχτηκαν τις εξηγήσεις του Κώστα Λιούρτα πως ο κώλος που φορά το string δεν έχει καταγωγή την Θράκη και έτσι τα πνεύματα ηρέμησαν. Και έτσι, Σιμπέλ Μουσταφάογλου και Αχμέτ Ιλχάν αφού έλυσαν το σοβαρότατο για την τοπική κοινωνία ζήτημα του κώλου (με το string) μπορούν πλέον να ασχοληθούν και με άλλα ζητήματα...


7 σχόλια:

  1. ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ 9ΜΕΡΑ ΣΙΜΠΕΛ ΚΑΙ ΙΧΛΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιά χαρά εξάπτουν τα αμόρφωτα πλήθη.Γιατί ο μορφωμένος δεν επηρεάζεται από τέτοιες ανοησίες του διαδυκτίου.Δυστυχώς όμως για όλους το μεγαλύτερο ποσοστό των Μουσουλμάνων είναι αμόρφωτοι και οι μορφωμένοι είναι οι περισσότεροι φερέφωνα του προξενείου.Τα συμπεράσματα δικά μας για να καταλάβουν(?) και οι "προοδευτικοί" Χριστιανοί ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ το προξενείο και τα τσιράκια του.Ο "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΤΟΥ ΣΤΡΙΝΓΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώστε κώλους στον λαό!! Ειδικά αν είναι αμόρφωτος, όπως οι μειονοτικοί της Θράκης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που φοράει στον πωπό της είναι ενδιαφέρον. Αντίθετα, αυτό που φοράει στο κεφάλι της είναι σιχαμερό. Δεν μπορώ να καταλάβω τί είναι αυτό που προσπαθεί να αποφύγει ο ισλαμικός κόσμος: όταν αρνείσαι την φύση σου, παύεις να είσαι άνθρωπος. Τρανό παράδειγμα, προχθές στην Καβάλα, πέρασα τυχαία ανάμεσα από τούρκους τουρίστες που μόλις είχαν βγει από το λεοφωρείο. Οι πρώτοι 10 είχαν ορμήξει στο σουβλατζίδικο και είχαν στο χέρι τους ο καθένας από δύο σάντουϊτς με χοιρινούς γύρους. Η βλακεία λοιπόν πάει σύννεφο, το ισλάμ βάζει μέτρα και σταθμά στους κακομοίρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνελήφθη ο... πρόεδρος! Προσέβαλε κάποιον προσωπικά; Μήπως φταίνε εκείνοι που τον συνελαβαν και θα πρεπει να κατηγορηθούν ως ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ του αισχίστου ε'ίδους;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.