Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τσοχλιάς στο Piazza del popolo


Γράφει ο πραγματικός διαχειριστής του Rodopakia

Ο Παναγιώτης Τσοχλιάς είναι σε αρκετούς συμπολίτες μας γνωστός ως δημοσιογράφος. Τα τελευταία χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πολιτικά και επιχειρηματικά γραφεία ενώ τα απογεύματα εργάζεται στην έκδοση τοπικού ενημερωτικού εντύπου. Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως κάποιοι για τον Παναγιώτη Τσοχλιά είναι η σχέση του με...


Ελα ρε κουτσομπολάρες!!!!

Τώρα που το ξανασκεφτόμαστε νομίζουμε πως η σχέση του έγκριτου δημοσιογράφου Παναγιώτη Τσοχλιά δεν είναι δικιά σας δουλειά. Οπότε κόψτε το κουτσομπολιό αγαπητοί αναγνώστες και κάνετε τίποτα άλλο. Εμείς δεν είμαστε ούτε σκανδαλοθηρική φυλλάδα, ούτε blog παραπληροφόρησης και κουτσομπολιού, οπως εκείνη η κομοτηνέικη ιστοσελίδα πασοκο-παπατζήδων Piazza del Popolo!!!

Στα κλαδιά σας γρήγορα περίεργοι!!!!

Επάνω: Piazza del Popolo, η Πλατεία του Λαού. Το μέρος όπου βολτάριζε πριν πολλά χρόνια ο κοσμογυρισμένος Παναγιώτης Τσοχλιάς κατά το μακρόχρονο πέρασμά του από την Ιταλία.

5 σχόλια:

  1. Αχ Παναγιώτη - Παναγιώτη, έγκριτε δημοσιογράφε.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεκολλάτε τώρα. Ο Παναγιώτης είναι κοσμογυρισμένος και γνωστός για τις αριστερές του απόψεις. Αλλωστε είναι γνωστό πως έμεινε πολλά χρόνια στην Ιταλία που έχει μεγάλη παράδοση στις αριστερές ευρωπαϊκές πολιτικές. Και στα τόσα χρόνια που "έπαιρνε πτυχίο" στην Ιταλία, έπινε και κανένα καφεδάκι στην γνωστή πλατεία Piazza del Popolo, αυτό είναι όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πουλχερία Ξεκατινοπούλου15 Οκτωβρίου 2013 στις 5:39 μ.μ.

    Βρε σεις τι γλυκούλης είναι αυτός;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είστε τελικά κομπλεξικοί. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Αλλά τι περιμένεις από φθηνούς ανθρώπους για να εκτιμήσουν..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.