Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Το πιο νόστιμο ΤΟΣΤ στην Κομοτηνή εδώ και 30 χρόνια από το ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ DONALD!!!


Αντεπίθεση γεύσεων και προτάσεων στο ιστορικότερο ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ της Κομοτηνής, το DONALD!!

Το DONALD έκλεισε την 3η δεκαετία λειτουργίας και συνεχίζει ακάθεκτο προσφέροντας γρήγορο, προσεγμένο, ποιοτικό και φθηνό φαγητό σε ντόπιους και επισκέπτες της πόλης μας!! Κρατώντας πάντα την ίδια παλιά καλή συνταγή γεύσης και ποιότητας και προσθέτοντας τις απαραίτητες πινελιές ανανέωσης το DONALD όσο περνούν τα χρόνια γίνεται σαφώς καλύτερο!!!

Οι νέες γεύσεις του DONALD πλέον περιλαμβάνουν...


...εκτός από τις ασυναγώνιστες φρέσκιες σαλάτες και γλυκά επιδόρπια όπως το γευστικό και θρεπτικό ριζόγαλο, το ανατολίτικο και δροσιστικό μαλεμπί και την κλασική κρέμα βανίλια!!!

Τα Ροδοπάκια επιλέγουν σταθερά το DONALD για τις εξαιρετικές του γεύσεις, την επαγγελματικού τύπου εξυπηρέτηση και βεβαίως για τις εξαιρετικές του τιμές!!!

DONALD γιατί όπως λένε και οι υπεύθυνοι του καταστήματος, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου. Ευτυχώς!!!


Βρείτε το ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ DONALD στο Facebook:

http://www.facebook.com/pages/Fast-Food-Donald/345979778813933

6 σχόλια:

  1. ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΜΟΛΙΣ ΦΑΤΕ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΡΤΗΔΗ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΟΜΟΞΥΛΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικολάκη εσύ κάτσε στην δίαιτα γιατί έχεις και δικαστήρια σε λίγο αλλά μην αδυνατίσεις και πολύ γιατί τα πολύ αδύνατα αγοράκια δεν περνάνε καλά στο κελί 33 βεβαίως μπορεί να σε πάνε στις γυναικείες φυλακές μαζί με την Αλόλγα την φαρδοκώλα κυπατζού που χλιμιντρίζει

      Διαγραφή
  2. Δεν χορτασες απ τους Δαπιτες ανωνυμε ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠ ΝΔΦΚ!!!ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΚΣ!!!ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΠΛΥΤΟΙ!!!ΜΙΑ ΜΠΑΤΣΑ ΡΙΞΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΔΕΚΑ!!!ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ PIAZZA KAI TON ΨΗΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΔΑΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ
    ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ, Ή ΜΗΠΩΣ ΜΑΧΑΙΡΙ-ΜΑΧΑΙΡΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τα σάντουιτς και τα ρυζόγαλα το γυρίσατε στη ΔΑΠ και στα μαχαίρια, είστε όλοι για το ΠΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.