Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Θα γίνουν συλλήψεις στον ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης;;; (δείτε φωτογραφίες)

Με μία αίσθηση χιουμορ οι πολίτες της Ροδόπης πληροφορήθηκαν την σύλληψη και κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας για τον συντονιστή της Χρυσής Αυγής και μελλοντικό υποψήφιο βουλευτή Ροδόπης Νίκο Τσουμαρέλη. Ο Τσουμαρέλης με λίγα λόγια "μπουζουριάστηκε" (για να χρησιμοποιήσουμε και την χαρακτηριστική έκφραση της συναγωνίστριάς του Ελένης Ζαρούλια) με το απίστευτο κατηγορητήριο πως στα γραφεία του κόμματος βρέθηκαν 2 ξύλινες ράβδοι, η μία μάλιστα με ελληνική σημαία!!!

Βεβαίως οι εγκέφαλοι της τοπικής αστυνομίας δεν μας εξήγησαν τι ακριβώς θα μπορούσε να κάνει ο Τσουμαρέλης με μία ράβδο και μία σημαία και έπρεπε να του περάσουν επειγόντως χειροπέδες. Πραξικόπημα;; Επίθεση στην Τουρκία;; Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο;;; Πέρα από την πλάκα, είτε κάποιοι συμπαθούν, είτε δεν συμπαθούν την Χρυσή Αυγή είναι μοιραίο να γίνει η σύγκριση με κάποιες άλλες πολιτικές οργανώσεις όπως π.χ. ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, από τα γραφεία του οποίου εξασφαλίσαμε το παρακάτω αποκλειστικό φωτορεπορτάζ...


Δείτε λοιπόν τι βρισκόταν αποθηκευμένο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής μέχρι και πριν λίγες ημέρες:

Και αναφέρουμε "μέχρι και πριν λίγες ημέρες" διότι από την στιγμή που συνεργάτης μας κατάφερε να μπει και να φωτογραφήσει το παραπάνω "οπλοστάσιο" (κατά τις αρμόδιες αρχές) είμαστε σίγουροι πως οι "σύντροφοι" του ΣΥΡΙΖΑ θα έσπευσαν να εξαφανήσουν τον βαρύ οπλισμό τους σε κάποια άλλη γιάφκα!!!
 
Δεκάδες ξύλινες ράβδοι λοιπόν αλλά όχι με ελληνικές σημαίες αλλά με διάφορες παρδαλοσημαίες σαν αυτές που κρατάνε οι "δημοκρατικοί νεολαίοι" του ΣΥΡΙΖΑ (αυτοί με τα κράνη και τις κουκούλες που σπάνε μαγαζιά και αυτοκίνητα στο πέρασμά τους) αλλά εκεί προφανώς κανείς δεν είδε κάποιο αδίκημα. Το ίδιο και στα μαγαζιά των κουκουέδων, των αναρχοαπλύτων και τόσων άλλων νομίμων και μη ομάδων που κάθε τρεις και λίγο κλείνουν το κέντρο της πόλης για να φωνάζουν αρλουμπολογίες 15 φραπεδόβιοι.

Τι λέτε λοιπόν κύριοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδοπης;; Εδώ θα γίνει κάποιος έλεγχος ή μήπως δεν χρειάζεται γιατί οι παραπάνω ξύλινες ράβδοι της φωτογραφίας είναι ...του συνταγματικού τόξου;;; Ξέρετε, αυτό το "τόξο" από τα γραφεία του οποίου περνούν οι μεταθέσεις και προαγωγές σας αγαπητοί ....σύντροφοι αξιωματικοί!!!


29 σχόλια:

  1. ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε ρε άπλυτε,ξεμαστούρωσες;;;Άντε πιές κανένα τσιγάρο να την ακούσεις πάλι και μην ασχολείσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλλοι ειναι ναρκωμενοι..
      προσκυνα κανα χιτλερ τωρα και μη λες πολλα πολλα
      μονο να τα βαζετε στο ιδιο τσουβαλι ολα ξερετε

      Διαγραφή
  3. ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ6 Οκτωβρίου 2013 στις 2:07 μ.μ.

    Αυτά δεν είναι κοντάρια σημαίας όπως είχαν οι χρυσαύγουλοι στα γραφεία τους αλλά στυλιάρια για φτυάρια,κασμάδες,φτυάρια και άλλα εργαλεία χειρωνακτικής απασχόλησης.Μήπως οι σύντροφοι ανέλαβαν καμμιά εργολαβία δημόσιου έργου και τους χρειάζονται τα στυλιάρια?Ή μήπως αρχίσουν να σκάβουν με τόσους κασμάδες που θα έχουν ΟΛΑ αυτά τα στυλιάρια για να φτιάξουν τούνελ έως την Κίνα? ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ και τον άλλον τον μπουζούριασαν επειδή είχε κοντάρι με ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία.Αν δεν ήταν Ελληνική σημαία μήπως(λέω εγώ) την γλύτωνε την "ψειρού"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγα λόγια για τους συντρόφους ρε χρυσαύγουλε, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ σκαπανείς του μέλλοντός μας είναι έτοιμοι να αναλάβουν γερές εργολαβίες για την εταιρεία του Τσίπρα, δρόμους, γέφυρες, λιμάνια, ένας νέος Μπόμπολας γεννιέται!!! Η Ελλάδα θα γίνει Ντουμπάι!!!

      Διαγραφή
    2. Αλλά με την γνωστή κρατικοδίαιτη λογική: Αλλος Ντουμπάει κι άλλος πληρώνει!!!!

      Διαγραφή
  4. ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ο ΤΣΟΥΜΑΡΕΛΗΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι!! Στην ίδια πτέρυγα με τον Μαντέλα και τον πατήρ Γιοσάκη!!!!

      Διαγραφή
    2. ΚΡΕΜΑΛΑ ρε στα φασισταριά,αλλά σε ΟΛΩΝ των χρωμάτων τα φασισταριά.Ας αρχίσουμε από τα δικά σας τα πράσινα τα φασισταριά ρε ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΛΕΜΕ....

      Διαγραφή
    3. ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ, ΛΙΓΕΣ ΟΙ (ΠΑΣΤΑ ΦΛ)ΩΡΕΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ!!!! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ!!!!!

      Διαγραφή
  5. Πασοκάρα δεν ήταν παλιά αυτός ο Τσουμαρέλης;;;; Δικός μας;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αύριο πήγαινε στα δικαστήρια που θα δικαστεί και ρώτησέ τον ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ , ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ και ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.....Στην ψειρού ρε τα φασισταριά,να μείνουμε εμείς οι καλοί απ έξω....

      Διαγραφή
  6. Να πιάσουν και τον Ρόκη DJ, του ζητάμε κανένα ζεϊμπέκικο και Ζαγωραίο και μας έχει γραμμένους, μόνο χλεχλέδικα παίζει στο ράδιο!!! Κι αυτός στην Μπουζού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΣΕΠΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!!!ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΝ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙ ΓΙΩΡΓΗ!ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΠΗΓΑΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.ΨΟΦΟΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΖΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι αυτοί οι απλυτέμπορες έβαλαν χέρι στο παγκάρι;; Μεγαλύτεροι κλέφτες κι από τους παπάδες τελικά αποδείχτηκαν οι αναρχικοί χλέμπουρες!!!!

      Διαγραφή
  8. TO XRYSAVGOULO O MPOUZARAS STHN BOUZOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε χρυσαύγουλα, δεν σας είπα να σβήνετε τα σχόλια του ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΝΤΕΝΕΚΕ νικολάκη;;; Γυρνάει από δω κι από κει συνεχώς, εντός κι εκτός διαδικτύου και με διαβάλει και με συκοφαντεί η ανωμαλάρα. Εκτός κι αν θέλετε να με επιβεβαιώσετε πως είστε κι εσείς υπόθετα του Αρη.

      Διαγραφή
  9. Άντε ρε χλέμπουρα, μαστουρεμένε, ξεβράκωτε 4:26 μ.μ. Βγήκε η ψείρα στο γιακά. Είδε βούτηρο κια άλειψε την π..... του ο μάγκας. Μόνος σου γράφεις, μόνος σου κάνεις την κριτική την αλητήρια. Ούστ από εδώ λαμόγιο του κερατά. Και αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. einai toso prosfati h foto sas (3) poy ta grafeia sas den ta exete anoixei akoma ...!!!AM....oust koprites ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια σύντροφε Κολοζώφ, πέρνα από το ρετιρέ για να σε κεράσουμε!!!

      Διαγραφή
  11. για τους δικους σας ασφαλιτες κουβεντα ρε κοπροσκυλα χρυσαυγιτες;σκυλακια των αφεντικων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εν τω μεταξυ στη φωτο νουμερο 3, φαινεται οτι υα φυλλα των δεντρων στην πλατεια εχουν πεσει. Αρα το λιγοτερο απο τον περσινο χειμωνα είναι τραβηγμενη και οχι πριν λιγες μερες οπως γραφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγήκε μια φορά στο μπαλκόνι ο σύντροφος Παπαρίων με τον σύντροφο Κουτάβιο και έκλασαν και τα φύλλα έπεσαν λόγω του μεγάλου ποσοστού αλκοόλ στα αέρια. Αλλες φορές προσέχετε γιατί θα ενημερώσουμε τους οικολόγους πράσινους.

      Διαγραφή
  13. Εχουν τον Αρη της καρδιας τους ΤΩΡΑΑΑΑΑ!!!!Αρη Αρη το τριτο το λοσταρι......Ο νικολακης μαζεψε ολα τα κομματα του συνταγματικου τοξου για να τον ξαναβγαλουν περειφεριαρχη...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μονο που δεν τους ειπε που ειναι οι ψηφοφοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οχι ''κυριοι''παραπλανημενοι..
    Αλλο (ακρο)δεξιοι φονιαδες και συνεργοι τους και αλλο αυτοι που λες.
    Αλλο αυτοι που μαχαιρωνουν και αλλο αυτοι που δε θες.
    Αλλο αυτοι που υποστηριζουν γενοκτονιες και σφαγες και αλλο αυτοι
    που θες να μισησει ο κοσμος, επειδη κουβαλας 432545354 κομπλεξ και σου δωσαν 30 αργυρια.
    Σιγα μην ειστε και αδικημενοι κιολας.
    Η βλακεια ειναι χειροτερη απτην κακια μερικες φορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.