Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Τρεις κι ο κούκος στην εκδήλωση του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Κομοτηνή

Εύρης: "Ξεφτίλες Ροδοπάκια, δεν χάνετε ευκαιρία να με διαβάλετε, καλά κάνω και διαφημίζομαι στο Piazza del popolo!!!!"

Η αληθινή (τραγική) εικόνα του πρώην μεγαλοϋπουργού μας φάνηκε κάποιο βράδυ πριν αρκετές ημέρες όπου και ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε παρουσίαση βιβλίου που έγινε στην Κομοτηνή...


Η εκδήλωση είχε να κάνει με παρουσίαση βιβλίου σχετικά με γεωπολιτικά θέματα στην Μεσόγειο και διαφημίστηκε από όλα τα εγκάθετα και καλοπληρωμένα (κατά τα "χρυσά χρόνια" του Ευριπίδη) ΜΜΕ της πόλης. Λαχανοφυλλάδες, τσοντοκάναλα κ.α. Αυτά που ο Εύρης ως μεγαλοϋπουργός τάιζε με τα τσουβάλια με κρατικό χρήμα και εκείνα, φανταζόμαστε εντελώς συμπτωματικά, φρόντιζαν ώστε ο αγαπημένος τους πολιτικός (χορηγός;) να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Ετσι εκτός από κάτι προσωπικούς του συνεργάτες, 2 - 3 κομματικά στελέχη μικρής σημασίας, κανά δυο ξεκάρφωτους πανεπιστημιακούς, τη μητέρα του Εύρη και άλλους 2 - 3 άσχετους η αίθουσα του Επιμελητηρίου ήταν άδεια από κοινό. Αίσθηση προκάλεσε η παντελής απουσία κάθε κομματικού επίσημου της τοπικής Νέας Δημοκρατίας που από πολλούς ερμηνεύτηκε ως έμπρακτη εκδήλωση δυσφορίας προς το πρόσωπο του πρώην υπουργού για τους διακομματικούς του ακροβατισμούς. Ούτε ο υπεύθυνος της τοπικής ΝΟΔΕ ήταν εκεί, ούτε ο πρώην δήμαρχος Κομοτηνής, ούτε δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εντελώς κανείς!!

Το τελειωτικό χτύπημα όμως ήρθε από την "στυλιανιδική" εφημερίδα Ο Χρόνος που εκείνη την ημέρα όχι μόνο δεν προέβαλε τον Εύρη αλλά απεναντίας είχε πρωτοσέλιδο θέμα τις δηλώσεις του πάλαι ποτέ εσωκομματικού αντιπάλου του Εύρη Ιλχάν Αχμέτ!!!!

Αχ Εύρη - Εύρη, τέτοιου είδους πολιτικός είσαι μπρε καρντάσι;;; Εσύ "τουρκοφάγε" της Θράκης που στις προηγούμενες εκλογές πάλευες για να μην εκλεγούν τρεις μουσουλμάνοι;;; Μόλις περάσουν λίγοι μήνες ούτε αυτοί που ξημεροβραδιαζόταν στο γραφείο σου και ζητούσαν ρουσφέτια δεν σε θυμούνται!!!!


1 σχόλιο:

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.