Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ζορρό είναι Κομοτηναίος....

Την πανέμορφη για όλους δεκαετία του 1980 μεταξύ άλλων μουσικών συγκροτημάτων Ελληνικών και μη,ιστορία έγραφε και το γκρουπ του Τζίμη Πανούση γνωστού ως Τζιμάκου.Ανατρεπτικός στίχος,"πιασάρικη" μουσική και γενικότερα δεικτική διάθεση η οποία δεν περνούσε απαρατήρητη.Τότε βέβαια ζούσαμε ως κοινωνία το κρεσέντο των δεξιών,με τα γνωστά ζιβάγκο του ΠΑΣΟΚ να ετοιμάζονται να "τρελάνουν τον ήλιο". Στην πορεία βέβαια και μετά από λίγα χρόνια καταλάβαμε(;) πως κάποιοι που έβαφαν πράσινους ήλιους στα ντουβάρια έγιναν διευθυντές,γενικοί γραμματείς και γενικότερα "καταξιώθηκαν" στο δημόσιο και τους ταίζουμε ακόμη.


Για να επανέλθω  στον Τζιμάκο,μεταξύ άλλων σοφών στίχων σε κάποιο τραγούδι του έλεγε:''Θα πάω στον Καραμπελιά που έχει λεβέντες νέους αναρχικούς κι ωραίους".Αναφερόταν στον Γιώργο Καραμπελιά ο οποίος τότε είχε ανακυρηχθεί σε έναν από τους γκουρού των Εξαρχείων.Στις δόξες της η πανέμορφη και ιστορική γειτονιά, διότι τότε άρχισε να "ανθίζει" το λουλούδι των ανατρεπτικών-αναρχικών,απόρροια και αυτό της γενικότερης εφορίας και εικονικής ευημερίας που ξεκινούσαμε να ζούμε ως νεοέλληνες.Μηδενιστές,υπαρξιστές,τροτσκιστές,μαοικοί και κάθε λογής τάση(sic) έβρισκε στέγη εκεί στη γειτονιά των κουλτουριάρηδων.Η Μονμάρτη της Αθήνας θα λέγαμε!

Ξενοσπουδαγμένος (ημιτελώς) και με πλούσιο ανατρεπτικό λόγο ο Καραμπελιάς,ταγμένος στους ανένταχτους αριστερίζοντες στους οποίους φταίγαν όλοι και όλα.Ηγετική μορφή του χώρου ακολουθούμενος από ελάχιστους ομοίους οι οποίοι στη συνέχεια αστικοποιήθηκαν ξεκινώντας εκδοτικές-συγγραφικές προσπάθειες πάντα ανατρεπτικά."Άρδην" και "Ρήξη" οι τωρινές εκδοτικές-συγγραφικές "ανησυχίες" του παλαιού γκουρού των Εξαρχείων.

Εδώ έρχεται στην ιστορία μας και ο ντόπιος ΖΟΡΡΟ ο οποίος συμπράττει με τον πρώην(;) Αναρχοαριστερό και τώρα Ελληνοπατριώτη Καραμπελιά,για να ιδρύσει πανελλήνιο πατριωτικό πολιτικό φορέα ο οποίος σύμφωνα με τις εξαγγελίες των ιδρυτών "θα συγκρουστεί μετωπικά με την ανθιστάμενη εισέτι μπόχα και θα κηρύξει ανένδοτους απέναντι στην πολιτική γάγγραινα που σαπίζει το σώμα της πατρίδας.Αρκεί να μπορέσουμε βεβαίως να αναχθούμε επιτέλους προς το όλον,αφήνοντας πίσω μας τα αδιέξοδα των μερών".Ο γνωστός "θυμωμένος" αριστερίζων ο οποίος επειδή κατά την άποψή του αδικήθηκε στην πανεπιστημιακή του ανέλιξη, κήρυξε ανένδοτο κατά του ντόπιου ΠΑΣΟΚοσυστήματος καπηλευόμενος την λεβεντιά και την αγωνιστικότητα κάποιων οι οποίοι άλλα νόμιζαν πως υπηρετούν και στην πορεία κατάλαβαν κάποιες.... λεπτομέρειες.

Στις περασμένες εθνικές εκλογές "φωτογράφισε" εμμέσως πλην σαφώς τον χώρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά μάλλον δεν καλύφθηκε από τον "πατριωτισμό" του σκαφάτου προέδρου Πάνου και αποφάσισε να γίνει ο ίδιος πρόεδρος.Τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου μάλλον δούλεψαν "ντοπαριστικά" για κάποια άλλα έδρανα,τα οποία όλοι σιχαίνονται αλλά ενδόμυχα καλοβλέπουν.
Μετά και από αυτή την κίνηση Νεκτάριε μάλλον φανερώθηκες και στους συνΣπάρτακους Κομοτηναίους οι οποίοι έδωσαν έναν αγνό και τίμιο αγώνα για τον Δήμο πέρα από βλέψεις,ιδιοτέλειες και ρουσφετάκια.Άλλοι χώροι οι οποίοι αποδεδειγμένα αντιστέκονται μάλλον ΔΕΝ σε καλύπτουν διότι ΔΕΝ θα ηγείσαι και αυτό  ως μικροαστό"Έλληνα" σε ενοχλεί.

Όσες φορές ακούστηκαν  η δημοσιεύτηκαν λόγια σου  ο κομπασμός και η υπεροψία περισσεύει και δυστυχώς για εσένα, ΜΟΝΟ ως ηγέτης μπορείς να συνεχίσεις τους "ανένδοτους αγώνες".....


16 σχόλια:

  1. Τι λέτε ρε ΡΟΔΟΠΑΚΙΑ? Σοβαρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους κάποιος που τα γράφει όπως είναι!!!Σήμερα τον ακούγα να το παίζει ηγέτης και ανατρεπτικός στο ράδιο της μαντάμ BOTOX,μιλώντας για τις κινητοποιήσεις των καθηγητών...ΟΛΜΕ προς το παρόν και ανεβαίνει τα σκαλιά (έτσι το σκέφτεται το μέλλον)...Άμα πάρουν τα μυαλά αέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να πονάει πολύ όταν ο Νεκτάριος γαμάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσοι το δοκίμασαν (όπως εσύ απ ότι φαίνεται) ξέρουν.....

      Διαγραφή
  4. Όλα αυτά έχει στο νου του ο Νεκτάριος στο στασίδι και είναι σκεφτικός τώρα τελευταία.Οι υπόλοιποι Σπάρτακοι άραγε συμφωνούν μαζί του ή μοναχός του φόρεσε την μπέρτα του ΖΟΡΡΟ?Γιατί άλλο το τοπικό ενδιαφέρον για τα κοινά και άλλο το πανελλήνιο.Εκεί αρχίζουν και "χοντραίνουν" τα πράγματα.Εξάλου και για το πανελλήνιο υπάρχουν αυτοί που μάχονται αλλά μάλλον δεν είναι του γούστου του και συνεχίζει με το "κωλοελληνικό" σύνδρομο του ΜΠΡΟΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ Γ@ΜΕΙΣ...συντηρώντας έτσι το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ που εντέχνως πλασάρουν οι κρατούντες για να μην έχουν συντεταγμένους και πολλούς απέναντί τους αλλά σκόρπιους...Με τον Καραμπελιά όμως μαζί πως θα μπει στην εκκλησία? Αυτός ο αναρχομπολσεβίκος φοβάται τα καντήλια και τα θυμιάματα...Τέτοια στροφή Νεκτάριε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως σκέφτεται τις Ευρωεκλογές στις οποίες "τα αρπάζεις" κιόλας αν συμμετέχεις και πάρεις οποιοδήποτε ποσοστό? Μήπως λέω? Κατά τα άλλα...το κοινό καλό!Φαντάσου ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ τον Καραμπελιά σε κόντρα με τον ΦΑΡΑΤΖ,εκτός και αν προωθήσουν τον Μέγα Νεκτάριο στην Ευρωβουλή οπότε η ταπεινή Κομοτηνή θα καμαρώνει...

      Διαγραφή
  5. Ρε σεις ο Καραμπελιάς με τους λεβέντες νέους, αναρχικούς κι ωραίους δεν ήταν θεούσα;; Εγώ τουλάχιστον έτσι νόμιζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Θεούσα" στην δική του εκκλησία με "μολότωφ και αλυσσίδες" όπως τραγουδάει και ο Τζιμάκος.....Μήτσο απ το Καβακλί μάλλον με τα τσαρούχια κοιμάσαι...

      Διαγραφή
  6. Ένας ανώνυμος-κότα-ροδοπάκι γράφει για τον Δαπέργολα απαξιωτικά.
    Καλό σημάδι. Είναι μιά επιβεβαίωση πως ΕΝΑΣ κώλος τουλάχιστον άρχισε να τσούζει από τα έργα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ανώνυμος-κότα-ροδοπάκι γράφει για τον Νεκτάριο ΜΟΝΟ και ΟΧΙ για τον Σπάρτακο ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ.Για τον Σπάρτακο απ ότι διάβασα δεν γράφει ΤΙΠΟΤΑ απαξιωτικό.Αντίθετα κάπου "παινεύει" τον Σπάρτακο και τα υπόλοιπα παλληκάρια.Τα γραφόμενα αφορούν τον Νεκτάριο και το καλάμι που έχει καβαλήσει απ ότι κατάλαβα.Σπάρτακος δεν είναι ΜΟΝΟ ο Νεκτάριος...

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΟΤΕΣ ΡΟΔΟΠΑΚΙΑ εξήγησαν κι άλλη φορά πως αυτό που κάνουν το κάνουν για την πλάκα τους χωρίς να έχουν να αποκομίσουν κάτι(υλικό όπως αποκομίζουν "άλλοι").Σχολιάζουν δημοσίως με δεικτική διάθεση ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που σχολιάζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ αλλά ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ.Διότι ΔΕΝ μπορούμε?ΔΕΝ πρέπει?ΔΕΝ...ΔΕΝ...ΔΕΝ .Από τα σχόλια και τους ψιθύρους που ακούω(ειδικά σε δημόσια κτήρια) νομίζω πως "διαβάζονται" από αρκετούς που τους κατακρίνουν.Εμένα προσωπικά λίγο με απασχολεί η ανωνυμία τους διότι ΔΕΝ είμαι "δημόσιο" πρόσωπο.Τα "δημόσια" πρόσωπα ας πρόσεχαν και ας προσέχουν.Απ ότι φαίνεται ΤΑ ΡΟΔΟΠΑΚΙΑ θα τους ξεμπροστιάζουν,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
    3. Γουάααου! Και φυσικά το ενδεχόμενο να ήταν σύσσωμος ο Σπάρτακος στο συνέδριο του Άρδην ή να υπήρξαν εκεί κι άλλες ανάλογες εισηγήσεις από Σπαρτακιστές (πλην εκείνης του Δαπέργολα) δεν πέρασε ΦΥΣΙΚΑ από το μυαλό κανενός γελοίου συκοφάντη, σαν τα ροδοπάκια! Αλλά άμα η δουλειά μερικών είναι μόνο να πετάν λάσπη στον ανεμιστήρα, τι να περιμένεις...

      Διαγραφή
    4. Και καλά κάνουν τα ΡΟΔΟΠΑΚΙΑ και έτσι να συνεχίσουν....

      Διαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΗ Ή Η ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟ; Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ;;; (ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΑΡΑΒΩΝΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΤΗΣ ΘΟΛΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Αερίστηκες χρυσή μου Ανώνυμη 5:40 και κάτι σου μύρισε;;; ΑΕΡΟΜΠΕΛ παλιά και ενδεδειγμένη λύση...

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.