Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Στέλεχος παράταξης του Δήμου Κομοτηνής ζητάει "επειγόντως χούντα"!!! Ποιος είναι;;;

Χρειαζόμαστε επειγόντως χούντα!! Οχι, δεν το λέμε εμείς (ούτε το πιστεύουμε) αλλά φαίνεται πως το πιστεύει και το γράφει δημοσίως κάποιος συνεργάτης δημοτικής παράταξης του Δήμου Κομοτηνής. Θέλετε να μάθετε ποιος είναι;;;


Είναι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Σπάρτακο του Νεκτάριου Δαπέργολα και συνεργάτης Ιντερνετ στην εφημερίδα "Χρόνος" και στην ιστοσελίδα www.kom.gr Γρηγόρης Σεμπελίδης!!!


Κατά τα άλλα μάθαμε πως ο κος Δαπέργολας ενοχλήθηκε από προηγούμενο άρθρο μας για εκείνον και τον Καραμπελιά....

Θα πάω στου Καράμπελιά Παναγιά μου.... βρε θα πάω στου Καράμπελια!!!

Που ΄χει λεβέντες νέους, αναρχικούς κι ωραίους!!!



3 σχόλια:

  1. Σιγά μη θέλει χούντα... μάλλον ΦΟΥΝΤΑ ήθελε να γράψει ο λεγάμενος "οικολόγος". Αλλωστε και ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι ειδικός στην οικολογία και στους λαχανόκηπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι λέει ο συμπαθέστατος Γρηγόρης γενικότερα,αλλά στη συγκεκριμένη δημοσίευση,τα λέει άριστα!!!Γιατί θα πρέπει να ποινικοποιούμε κάποιες λέξεις και να τις θεωρούμε ταμπού;;;Όταν η πραγματικότητα που βιώνουμε είναι μακράν χειρότερα σε σχέση με την σταθερότητα και τις βάσεις που μπήκαν στην 7ετία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΣΙΣΤΕΣ ΦΟΥΝΤΙΚΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.