Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πορεία των καθηγητών στην Κομοτηνή: Οτι του φανεί του Λολοστεφανή

Αμέσως μετά από ένα ...κουραστικό καλοκαίρι με αραλίκι και μπάνια με τον μισθό να πέφτει κανονικά, οι κύριοι καθηγητατζήδες θυμήθηκαν πως η Παιδεία έχει προβλήματα τα οποία λύνονται με τεμπελιό, καφέ και πορείες διαμαρτυρίας. Οσοι δεν καταλάβατε μέχρι και σήμερα ποια ακριβώς είναι τα προβλήματα της Παιδείας για τα οποία απεργούν οι πανηγυρτζήδες φραπεδόβιοι της φωτογραφίας διαβάστε καλά τι γράφει το δεύτερο πανό στο βάθος:


ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Ναι, ακριβώς αυτό γράφει!!!

Απορείτε ακόμη γιατί τα παιδιά σας δεν έμαθαν ποτέ γράμματα από αυτούς τους χαβαλέδες της παραλίας και της τεμπελιάς;;;;


7 σχόλια:

  1. Ασχολίαστο απλά...Καλλιεργούν σε κάθε ευκαιρία εμφυλιοπολεμικό κλίμα και εξυπηρετούν συμφέροντα των αφεντικών τους...Αυτό είναι το ΠΑΜΕ...Έχουμε ξεφύγει ήδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Οι χρυσαυγίτες θέλουν εμφύλιο των φτωχών, γιατί είναι τσιράκια των αφεντικών"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τράβα πιες το πραπεδάκι σου στην πλατεία τώρα εσύ. Είναι τραγικό τα παιδιά της Ελλάδας να μαθαίνουν γράμματα από πρώην τραμπούκους και κομματόσκυλα...

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά είσαι επικίνδυνα ανόητος.Μάλλον έχετε σαν παράδειγμα εκείνο το κοπρόσκυλο με το πούρο και την κωλοφυλλάδα στην τσέπη που λέει:αν γίνει πόλεμος στην Ελλάδα,εγώ θα πάω να πιώ καφέ στη Ρώμη...Ού να μου χαθείτε,ρεμπεσκέδες!!!

      Διαγραφή
  3. Πως συνδέεται αυτό που γράφει το πανό με το ότι τα παιδιά δεν μάθανε γράμματα όπως γράφεις; Πώς το συμπεραίνεις; Για εξήγησέ μας την λογική σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εσύ γιατί δεν έγινες δάσκαλος ροδοπάκια τότε άμα είναι μόνο μπάνια και αραλίκι...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.