Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Επαναστάτες του κώλου... Νο2


 Όταν στις 28 Ιουλίου γράφαμε εδώ στα Ροδοπάκια για 'Επαναστάτες του κώλου' που έκαναν εμφάνιση σε παραλίες της Ροδόπης, δεν περιμέναμε οτι αυτή η μόδα θα μεταδιδόταν.
 Έτσι έφτασε στους υπολογιστές μας η παρούσα φωτογραφία απο κάποια παραλία της Χαλκιδικής, όπου ένας αριστερός, απολαμβάνει την 'χρυσή άμμο' φορώντας το αγαπημένο του μαγιό που στην πίσω πλευρά εικονίζει τον μεγάλο επαναστάτη.
 Βέβαια υποψιαζόμαστε οτι είναι κάποιος αριστερός που το χειμώνα το παίζει σκληρός αριστερός αντιεξουσιαστής, αν και συνήθως αυτοί είναι αξύριστοι, ακούρευτοι (εξού και ο χαρακτηρισμός τους απο τα χρυσά αυγά'.
 Όπως και να έχει, σημασία έχει το γεγονός χωρίς επι της ουσίας να μας απασχολεί η πολιτική ταυτότητα και οι δράσεις του εικονιζόμενου. Αποδεικνύεται όμως περίτρανα, πως αυτός ο Ήρωας των θολοκουλτουριάρηδων βεβηλώνεται καθημερινά με τον χείριστο τρόπο. Ποιά μεγαλύτερη απόδειξει θέλουμε λοιπόν για να καταλάβουμε πως το να είσαι αριστερός είναι 'in' στις μέρες μας και πουλάει η μόδα του 'Συριζαίου' Τσε...
 Κανείς όμως δεν είπε τίποτα απο δαύτους... Λες και δεν τους αγγίζει και έτσι καταλήγουμε πως όλα είναι για τους τύπους και για το εφέ. Ας το έκαναν αυτό με τον Κολοκοτρώνη η τον Παπαφλέσσα... Πόσους 'κώλους' θα είχαν κόψει τα χρυσά αυγά;;; Ιδού η απορία...

 Για του λόγου το αληθές, δείτε τι γράφαμε και τι παρουσιάσαμε στους αναγνώστες πρίν απο 35 ημέρες περίπου:

http://tarodopakia.blogspot.gr/2013/07/blog-post_28.html

Και για επίλογο για πάρτε μάτι κάτι 'antifa'...


                                                                                                             Σε θέση μάχης
                                                                                                                 Άντερς Σβένσον

2 σχόλια:

  1. Προφητικό το παλιό άρθρο στα Ροδοπάκια για την νέα μόδα των αριστεριστών.Τσε να 'ναι κι όπου να 'ναι.Δεν μας απασχολεί σε ποιό σημείο του σώματος.Η παγκοσμοιοποιημένη μόδα επιτάσει ΚΑΙ αυτό.Φορέστε Τσε ΠΑΝΤΟΥ.Τα παιδιά της ισοπεδωτικής παγκοσμοιοποίησης,ακολουθούν πιστά την μόδα που τους επέβαλε η "προοδευτική ιδεολογία".Κατά τα άλλα ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ οι ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ....ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχα ο κάθε τρέντι τύπος βάζει απο ένα μαγιό με τον Τσέ και το παίζει ιδεολογία!!!!Είναι γελοίοι!!!Που είναι οι αριστεροί να υπερασπιστούν το είδωλο τους που έγινε του κώλου κυριολεκτικά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.