Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Ανταγωνισμός τρολαρίσματος μεταξύ Βαγγέλη Λαμπάκη ...και Google!!!

Τον δήμαρχο της γειτονικής Αλεξανδρούπολης τον γνωρίζουμε όλοι μας. Αυτόν με τις δηλώσεις του για "ανεξάρτητο κράτος της Θράκης", αυτόν με την ιδιωτική εξωτερική του πολιτική κατά τα ταξίδια του σε Τουρκία και άλλες χώρες, αυτόν που δήλωσε εκείνο το ανεκδιήγητο πως ...κάποτε η Θράκη είχε σύνορα με την Βαυαρία (!!!) και άλλα τέτοια όμορφα. Προσφάτως και αφού είδε πως τα κουκιά δεν βγαίνουν, το έριξε στην επαναστατική γυμναστική παρέα με ορισμένα μπουμπούκια του ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνει πως θα βάλει το κορμί του μπροστά στις μπουλντόζες για να σταματήσει την επένδυση του χρυσού. Η απλά το έριξε στο ...τρολάρισμα και όπου βγει.
Ωραία η μπίζνα με το περιβάλλον και ο Βάγγος είναι γατόνι αφού πατά με σιγουριά σε δύο βάρκες: και δήμαρχος αλλά και "λαϊκός ηγέτης" και κυνηγός αλλά και "κυνηγημένος" ώστε να συγκινείται το πόπολο. Αλλωστε πρόκειται για πολυτάλαντο άνθρωπο και μπράβο του.

Διαβάζουμε λοιπόν τις τελευταίες ημέρες πολλά και διάφορα σχετικά με επεισόδια που έγιναν στο δημαρχιακό μέγαρο εναντίον του, όπως καταγγέλει. Και σκεφτόμαστε να γράψουμε κάτι για την περίσταση.Ανοίγουμε λοιπόν την Google και ψάχνουμε για φωτογραφία του Βαγγέλη Λαμπάκη. Η Google μας παρουσιάζει τα παρακάτω αποτελέσματα:

Βλέποντας την φωτογραφία του γνωστού λαϊκού μας διασκεδαστή σκεφτήκαμε πως η Google κάνει χιούμορ και για να βεβαιωθούμε πατήσαμε στην εικόνα:

Οχι, η Google δεν έκανε χιούμορ!!

Οσο γι αυτό που σκεφτόμασταν να γράψουμε για τον Βαγγέλη, δυστυχώς το ξεχάσαμε!!!Ποιος είπε πως η ζωή μας τελικά δεν μοιάζει με Επιθεώρηση;;;


3 σχόλια:

  1. Κι εσείς το μεγάλο τσίρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΟ.ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΦΙΡΜΑ ΣΤΟ GOOGLE!!!ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.