Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Αρης Γιαννακίδης - Παύλος Δαμιανίδης: ο υπόγειος "πόλεμος" δύο πρώην αυτοδιοικητικών



Σήμερα αποκαλύπτουμε το "μυστικό" της μεγάλης κόντρας Γιαννακίδη - Δαμιανίδη. Ενα γεγονός που έμελε να βάλει τις σχέσεις των δύο ανδρών οριστικά στην κατάψυξη. Κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν και που θα σοκάρει πολύ κόσμο!!!

Δείτε τις φωτογραφίες!!!!









6 σχόλια:

  1. Κι όμως δεν μιλιούνται. Ο Γιαννακίδης τα σκάτωσε και με αυτόν όπως και με όλους τους πρώην φίλους του. Ο Παυλίτος πάλι ζει τα δεκαήμερά του με την ευτυχία του στα εξωτερικά συνέχεια.
    Κι ο Κατσιμίγκας το γενικό κουμάντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ενοχλείτε τον ΑΡΗ κάνει διακοπές στην βίλα στην Θάσο!!! Θέλετε να ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου;;; Με τον άνεργο;;; Θα περιμένετε πολύ!!!! Για το κλείσιμο της ΕΡΤ όμως που δεν αφορούσε καθόλου την περιοχή, παρά μόνο κάποια φιλαράκια του κάλεσε ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και μάλιστα έφερε σε συνεργασία με τον Χαρίτο και τραμπούκους - αναρχικούς να απειλούν και να βρίζουν τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΥΛΙΔΗ. Ποιοι ήταν εργαζόμενοι στην ΕΡΤ Κομοτηνής;;;

    Πεπίτα Καρκατσέλη, χήρα του Τσαραμπουλίδη, δεξί χέρι του Γιαννακίδη, πρώην αντινομάρχης.

    Βάσω Μαχαίρα, προπαγανδίστρια όποιου δίνει τα περισσότερα, ψυχάκιας - μυθομανής και κατ επάγγελμα παραμυθατζού, συνεργάτιδα του Βαβατσικλή στο piazzadelpopolo.blogspot.gr (αυτό τα λέει όλα)

    Ζάντζας Φώτης, 2 ώρες έπαιζε μουσική και έπαιρνε 2 χιλιάρικα και το βράδυ πήγαινε στην κανονική του δουλειά για να παίρνει άλλα τόσα, γαμπρός του κομματάρχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ Μπακιρτζίδη.

    Σαμή Καραμπουγιούκογλου, ο Ελληναράς και σούπερ χριστιανός, ειδικός σε θέματα Οικουμενικού Πατριαρχείου, τα βράδυα παρελκόμενο του ψευδομουφτή Ξάνθης Μέτε.

    Να μη συνεχίσω γιατί βαριέμαι. Μόνο η καθαρίστρια εκεί μέσα έπαιρνε πάνω από 4 χιλ ευρώ από 3 δουλειές, το έλεγε και η ίδια. Ο Εύρης φρόντισε για όλους. Υπάλληλοι μυστικών υπηρεσιών οι περισσότεροι, πλούτισαν τα τελευταία 10 χρόνια.

    Γι αυτούς ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ κάλεσε έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο. Μαλάκες ψηφοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΤΣΑΡΑΜΠΟΥΛΙΔΗ ΜΗ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΟΜΛΕΞΙΚΕ.....ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ(ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ...ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ)..ΣΕ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΣΗΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά την ιερή αγελάδα του ΠΑΣΟΚ που δεν θα πιάνουμε στο στόμα μας ρε γελοίε!!! Και ποιος ήταν ο Τσαραμπουλίδης δηλαδή;;; Από το χεράκι τον πήγαινε ο Αρης στα πασοκογραφεία για να τον προωθήσει. Αντε στο κλουβί σου!!!!

      Διαγραφή
  4. τον δε βαβατσικλη πατερα, ειστε παρα πολυ μικροι για να ασχολειστε μαζί του. Φωνάζουν οι κλέφτες για να φοβηθούν οι νοικοκυραίοι. Αρκετά πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι θυμάσαι χαίρεσαι ρε φιλενάδα, ποιος έγραψε για τον Βαβατσικλή πιο πάνω;;; Και ποιος σου είπε πως είναι κανένα ιερό πρόσωπο για να μη τον σχολιάζουμε;;; Αμα εσύ έφαγες με χρυσά κουτάλια δικαιολογημένη η εμμονή σου.

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.