Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ο τουρκικός εθνικισμός και φανατισμός στην (ελληνική) Θράκη μέσα από φωτογραφίες...

Θαυμάστε (όσο αντέχουν τα νεύρα σας) το τερατούργημα που δημιούργησαν οι ανθρωποφάγοι Ασιάτες απέναντι από την Λευκωσία, στην κατεχόμενη πλευρά της Κύπρου. Είναι η σημαία του παράνομου τουρκοκυπριακού κρατιδίου το οποίο δημιουργήθηκε μετά την ελλαδική προδοσία εις βάρος του κυπριακού Ελληνισμού. Θαυμάστε την καλύτερα από κοντά:
Τώρα λοιπόν που ...εμπεδώσατε το "μάθημα" περί τουρκοκυπριακής σημαίας, θαυμάστε και τις παρακάτω φωτογραφίες, τραβηγμένες από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Θράκη:

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το χωριό Πολύανθος, δίπλα στον Ιασμο νομού Ροδόπης. Κάποιοι εκμεταλλευόμενοι το θρησκευτικό συναίσθημα και την αμάθεια - αφέλεια των πιστών μουσουλμάνων, προσπαθούν με κάθε τρόπο να περάσουν μηνύματα φυλετικού και θρησκευτικού μίσους και φανατισμού.

Ετσι λοιπόν η διακόσμηση του τεμένους του Πολύανθου μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και τις εξής ...καλλιτεχνικές απεικόνήσεις:

Μουσουλμάνος είσαι μεγάλε, μισοφέγγαρο και αστέρι θα βλέπεις, ε, ας αλλάξουμε λίγο και το χρώμα να ταιριάζει με αυτό που θέλει ο κυρ πρόξενος για να αποχαζεύεις εσύ πιο πολύ και να γεμίζει η δική μας η τσέπη πιο καλά. Για τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας ή για τους Ελληνες που δεν σκαμπάζουν και πολύ από τέτοιες λεπτομέρεις να αναφέρουμε πως όση σχέση έχει το σύμβολο της μουσουλμανικής θρησκείας με το τουρκοκυπριακό κρατίδιο, άλλη τόση σχέση έχει ο σταυρός της χριστιανικής εκκλησίας με τον αγγυλωτό σταυρό του Χίτλερ!! Κι όμως, ορισμένοι πουλημένοι ιμάμηδες και άλλοι θρησκευτικοί λειτουργοί γράφουν την θρησκεία τους στα παλιά τους τα παπούτσια, μετατρέπουν τα τζαμιά σε χώρους προπαγάνδας, μίσους και ασιατικού σκοταδισμού για να κονομήσουν κανά δυο τάληρα από το προξενείο!!!! Φυσικά να αναφέρουμε πως στην Τουρκία δεν τολμά να πατήσει πόδι και να κάνει προπαγάνδα σε τζαμί ούτε ο ίδιος ο Ερντογάν χωρίς να τον πάρουν με τις πέτρες!!!

Ομως για να μη λένε κάποιοι πως παρουσιάζουμε τους μουσουλμάνους της Θράκης ως φανατικούς ακροδεξιούς και σκοταδιστές, έχουμε και την αντίθετη άποψη:

Πήγαν λοιπόν κάποια από αυτά τα ενοχλητικά Χρυσαύγουλα στον Σώστη και ζωγράφισαν στην στάση των λεωφορείων στην κεντρική πλατεία κάτι απαράδεκτα όπως "ΕΛΛΑΣ" (άκου θράσος!), εκείνον τον ...αρχαιοελληνικοναζιστικό Μέανδρο κ.ο.κ. Ευτυχώς όμως που τα αντανακλαστικά ορισμένων μειονοτικών συμπολιτών μας ήταν άμεσα και έτσι φρόντισαν να μουτζουρώσουν το "ΕΛΛΑΣ" (αλίμονο...), τον Μέανδρο κ.ο.κ. και αφού έκαναν το σήμα των αναρχικών (Αλφα σε κύκλο) και σημείωσαν διάφορα "Antifa", δεν παρέλειψαν να υπενθυμίσουν ποια είναι τα πολιτικά τους πιστεύω και τι θα ήθελαν να κάνουν σε όσους διαφωνούν μαζί τους γράφοντας MELIGALIZE σε άπταιστα ...τουρκαλέζικα!!!

Αντιγράφουμε από την Wikipedia:

"Με την επικράτηση των δυνάμεων του ΕΑΜ, ακολούθησε η σφαγή του Μελιγαλά, με θύματα πλήθος δοσιλόγων και αμάχων."

http://el.wikipedia.org/wiki/Μάχη_και_σφαγή_του_Μελιγαλά

Την σφαγή που θέλουν να κάνουν την καταλάβαμε, το ότι είναι κομμουνιστοσυριζαίοι το καταλάβαμε, τα θύματα που γουστάρουν να δούνε τα καταλάβαμε, τα περί δοσιλόγων και αμάχων τα καταλάβαμε κι αυτά. Αυτό όμως που μας πείραξε είναι ένα. Αντε να ονομάζουν με τουρκικά τοπονύμια τα θρακιώτικα χωριά που ζούνε π.χ. την Κομοτηνή να την λένε Γκιουμουλτζινά. Ομως και τον Μελιγαλά από την Μεσηνία ...Meligalize;;; Και την Πελοπόνησσο με τούρκικα ονόματα ρε τουρκοσυντρόφια;;;

Και τον πρωθυπουργό μας που κατάγεται από την Μεσηνία πως θα τον πείτε δηλαδή;; SAMARIZE;;;;;

Πιο ....TOURKALIZE πεθαίνεις φίλοι τουρκοσυριζαίοι!!!!


7 σχόλια:

  1. Όταν δουν και την τουρκοσημαία κρεμασμένη σε κανένα μιναρέ ίσως προβληματιστούν οι ντόπιοι προδότες κρατικοί λειτουργοί...Οι εκλογές έρχονται ρε προδότες.Πρώτα ψήφο και στη συνέχεια πίσσα και πούπουλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλακα πλακα ομως σε οποια δηθεν σκληρα <> εμφανιζονται οι Χρυσαυγιτες εξαφανισμενα τα λυκακια.... Τελικα οι ψευτομαγκιες τους μονο σε κανεναν φουκαρα οικογενειαρχη Πομακο περνανε. Για ποσο ακομα ομως δεν ξερω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Τουρκόψυχοι 'λύκοι' της Θράκης έχουν και ένα άλλο χαρακτηριστικό.Είναι θρασύδειλοι...Μιλάνε μόνο όταν είναι πολλοί και δεν υπάρχει φόβος για αντίδραση.Εδώ και αρκετούς μήνες κάτι παλικαρισμοί και κινήσεις σε χωριά μουσουλμανικά κόπηκαν υπο τον φόβο της Χρυσής Αυγής...Μεγάλο παράδειγμα αυτό που πήγε κάποιος να κάνει στον Έβρενο.Αφού το επίσημο κράτος τους αφήνει να αλωνίζουν,άς έχουν και τον φόβο μέσα τους...

      Διαγραφή
    2. Το ζητούμενο όμως είναι να ξυπνήσουν και άλλοι.Μόνο οι Χρυσαύγουλοι δεν υπάρχουν στη Θράκη! Οι θεσμικοί φορείς (λέω εγώ τώρα) δεν τα βλέπουν αυτά που συμβαίνουν?Όσο για τους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους πέραν της χρυσής αυγής,μάλλον σκέφτονται το πολιτικό κόστος που το μετράνε στην περιοχή της Θράκης με χαμένα ή κερδισμένα ψηφαλάκια και γι αυτό είναι ανύπαρκτοι σε τέτοια "ευαίσθητα" θέματα.Εκτός των χοντρών της δημαρ Ροδόπης οι οποίοι είναι εις θέση να κρεμάσουν οι ίδιοι τις τουρκοσημαίες και στα σπίτια τους ακόμη για να είναι αρεστοί στον "μεγάλο αφέντη" που τα τρώνε συχνά πυκνά μαζί του.

      Διαγραφή
    3. ΝΤΡΟΠΗ σας κύριε Κι άλλε Ανώνυμε, τι ρατσισμός είναι αυτός με τους χοντρούς;;; Αν συνεχίσετε αυτά τα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ σχόλια, σίγουρα θα σας απονεμηθεί το βραβείο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ 2013!!! (αντίστοιχο του Νόμπελ)

      Διαγραφή
  3. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ,ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ!!!ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΜΙΚ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ,ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΖΟΡΡΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα ιδια σκατα με τους γκριζους λυκους ειστε χρυσαυγιτακια και στο ιδιο βρωμερο παιχνιδι παιζετε.
    Ενα βραβειο βλακειας παντως το αξιζετε.*και οι 2, ετσι για να σπαζεστε που θαπαρετε τοιδιο..χαχαχα
    Ψαχτε να σπειρετε μισος τρομπες .Και 100ευρω μισθο να σας δινουν, 100% φπα να πληρωνετε, 100 νομους να βγαλουν για να μας κλεβουν, παλι οι ξενοι θα σας φταινε. κοροιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.