Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Η ντροπή του να είσαι κομμουνιστής...



«Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής, παύει να είναι Έλληνας! Για αυτό και το κόμμα λέγεται Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδος και όχι Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα... Η κομμουνιστική φυλή, ζεί μιά ζωή τερατώδη αληθινά, πραγματικά μεταφυσική. Ο κομμουνιστής, ο διαφοροποιημένος πιά κομμουνιστής, δεν βλέπει όπως βλέπουν όλοι οι άνθρωποι, δεν ακούει όπως ακούν οι άλλοι, δεν διαβάζει όπως διαβάζουν οι άλλοι...»
                                                                                                                          Στρατής Μυριβήλης



Στίς 29 Αυγούστου κάθε έτους, το Έθνος μας γιορτάζει την ΝΙΚΗ του Εθνικού Στρατού επί του Κομμουνισμού. Τα τελευταία επεισόδια παίχτηκαν στα βουνά Βίτσι και Γράμμου όπου ο Δημοκρατικός στρατός ηττήθηκε απο τον Εθνικό και δόθηκε το οριστικό τέλος στον εμφύλιο που είχε ξεσπάσει διώχνοντας οριστικά, πλέον, μακριά κάθε ενδεχόμενο για Κομμουνιστοποίηση της Ελλάδος. Σε αυτό το έργο που πέρασε στην ιστορία, εκτός όμως απο τους Έλληνες πατριώτες του Εθνικού στρατού, είχαμε και την άλλη πλευρά των ηττημένων. Αυτών που διαχρονικά εποφθαλμιούσαν στην πατρίδα μας και στράτευσαν νέους ή αρπάζοντας τους ακόμα, προκειμένου να τους στρέψουν με δήθεν αγνούς σκοπούς, ενάντια στην πατρίδα και τα αδέλφια τους. Αυτή η άλλη πλευρά, έχει όμως όνομα. Είναι αυτό το σφυροδρέπανο σε κόκκινο φόντο, με την επωνυμία ΚΚΕ.

  Ποίο είναι το ΚΚΕ; Όπως είναι γνωστό, το ΚΚΕ, με τις πολιτικές θέσεις του, ήταν πάντα ενάντιο και προδοτικό προς τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού. Προς απόδειξη παρουσιάζονται παρακάτω μερικές από τις προδοτικές στιγμές της ιστορίας του.

α. Το 1922 χαρακτήριζε τον πόλεμο ιμπεριαλιστικό, επιδιώκοντας την Ελληνική ήττα. Το επίσημο όργανo του έγραφε: «Η Μικρασιατική εκστρατεία….. στρεφόνταν ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνικού λαού. Γι΄ αυτό κι΄εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε, για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρά Ασία, μα και την επιδιώξαμε» (Ριζοσπάστης 12-7-35). β. Το 1940 επειδή η Γερμανία και η Ρωσία υπέγραψαν το σύμφωνο φιλίας Ρίπεντροπ-Μολότωφ ο Ζαχαριάδης ΓΓ του ΚΚΕ έγραφε στη Τρίτη επιστολή του προς την κομμουνιστική διεθνή: «Ο Μεταξάς από την πρώτη στιγμή έκαμε πόλεμο φασιστικό, κατακτητικό πόλεμο». γ. Στο κομμουνιστικό μανιφέστο της 7-12-40 γράφουν: «Ο πόλεμος προκλήθηκε από την Βασιλομεταξική σπείρα…..δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με την υπεράσπιση της πατρίδος μας… καλούνται οι στρατιώτες να αρνηθούν να πολεμήσουν» δ. Με την κατάληψη της Ελλάδος από τους Γερμανούς και την επίθεση της Γερμανίας εναντίον της Ρωσίας στις 22-4-41, το ΚΚΕ καθοδηγούμενο από την Κομμουνιστική Διεθνή καλεί το λαό να αγωνιστεί ενάντια προς τους κατακτητές και για την Σοβιετική Ένωση «Το ΚΚΕ καλεί τον Ελληνικό Λαό, όλα τα κόμματα και τις οργανώσεις σε ένα Εθνικό μέτωπο της απελευθερώσεως για την καθημερινή υποστήριξη και υπεράσπιση της Σοβιετικής Ένωσης». (Κ.Ε του ΚΚΕ της 1-8-41) ε. Κατά την διάρκεια του απελευθερωτικού αγώνα, με σκοπό την κατάληψη της εξουσίας μετά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς, αντιμάχεται και σφαγιάζει τις εθνικές οργανώσεις, διαβρώνει τις Μονάδες και προκαλεί δολιοφθορές στον συμμαχικό οπλισμό των συμμάχων στη Μέση Ανατολή, και έρχεται σε πολλές συμφωνίες με τους Γερμανούς και Βούλγαρους κατακτητές μας. Αναφέρω λίγα, αλλά, χαρακτηριστικά ατιμωτικά έγγραφά τους:  
(1) Ιούλιος 1943 Πετρίτσι μεταξύ Κ.Κ Βουλγαρίας (Δασκάλωφ) και ΚΚΕ(Ιωαννίδης). Με το σύμφωνο αυτό δίδεται έξοδος της Βουλγαρίας στο Αιγαίο και αυτονομία στη Μακεδονία σαν Σοβιετική Δημοκρατία της ΕΣΣΔ στη Βαλκανική, όπως δηλαδή έγινε η Βουλγαρία μετά την αποχώρηση των Γερμανών. (2) Με το υπ΄αριθμ. Πρωτ. 138/108/22-8-43 διαταγή της 8ης μεραρχίας του ΕΛΑΣ συγκρο-τούνται κοινά Ελληνο-Αλβανικά αρχηγεία. Προδίδεται στους Αλβανούς το ΜΑΒΗ(Μέτωπο Απελευθερώσεως Βορείου Ηπείρου) και όπως είναι επόμενο σφαγιάζονται οι επικεφαλείς του. (3) 30-4-44 στην άνω Κολλίνα Λακωνίας μεταξύ ΕΑΜ (Τσάκωνας) διοικητής 8ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ και Γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας, υπογράφεται σύμφωνο ανεμπόδιστης κινήσεως των Γερμανικών στρατευμάτων. (4) 1-9-44, Σύμφωνο Λειβαδίου μεταξύ Γερμανών (Τχης Ε. Φένσκε διοικητής μονάδος) και ΕΛΑΣ (καπετάν Κίτσος), όπου συμφωνείται «…η ανεμπόδιστη υποχώρηση του Γερμανικού στρατού από την Θεσσαλονίκη και την γύρω περιοχή και παραχώρηση Γερμανικού οπλισμού στον ΕΛΑΣ για την εξουδετέρωση εθνικών ομάδων που θα προβάλλουν αντίσταση στους Γερμανούς…» (5) 20-9-44 Μελισσοχώρι Μακεδονίας μεταξύ Κ.Κ Βουλγαρίας (Φιλίποβιτς και Γιούνοφ) και ΕΛΑΣ-ΠΕΕΑ (Αυγερινός-Στασινόπουλος) όπου συμφωνείται «…υποστήριξη ΕΛΑΣ με πολεμικό υλικό του Βουλγαρικού Στρατού, βοήθεια στις επιχειρήσεις του κατά των Εθνικιστικών σωμάτων και ανάληψη της υποχρεώσεως για την δημιουργία μιας αυτόνομης Μακεδονίας..»
στ. Με την απελευθέρωση το ΚΚΕ αναδιπλώνεται και ενώ, αρχικά, υπογράφει με την νόμιμη κυβέρνηση τις συμφωνίες του Λιβάνου (17-20/5/1944) και Γκαζέρτας(26-9-44), για την παύση των εχθροπραξιών, εν τούτοις, δεν τηρεί τις συμφωνίες.

 

ΚΟΜΟΤHΝΗ 1944: ΕΑΜοβουλγαρική Συναδέλφωση. Οι Βούλγαροι Υπουργοί Τερπένζεφ και Νέϊκωφ (σημειώνονται με τους αριθμούς 1 και 2) με τον Λοχαγό Κωνσταντάρα, διοικητή της VI Μεραρχίας του ΕΛΑΣ (3) του Ιορδάνογλου, φρούραρχου του ΕΛΑΣ Καβάλας, του Βαγγέλη Μερκάτα, αρχηγού του ΚΚΕ Καβάλας (7) και άλλων Βουλγάρων και Ελλήνων  κομμουνιστών. Την ΕΑΜοβουλγαρική συναδέλφωση δαφνοστεφανωμένοι (σαν χαβανέζες) ΕΛΑΣίτης αντάρτης και Βούλγαρος στρατιώτης. 




Εικονίζονται: Ο αξιωματικός του ΕΛΑΣ Καραϊσκάκης και ο Βούλγαρος υπολοχαγός Φρούραρχος Ξάνθης. Από τον Απρίλιο 1942 μέχρι τον Σεπτέμβριο 1944, ο Καραϊσκάκης φρούραρχος του ΕΛΑΣ Ξάνθης και ο Βούλγαρος φρούραρχος είχαν κοινό γραφείο!


  Αποκορύφωμα των προδοτικών του ενεργειών, με σκοπό την κατάληψη της εξουσίας, το Σεπτέμβριο του 1944 σφαγιάζει στο Μελιγαλά 2.200 άτομα, ως επί το πλείστον αμάχους, και το Δεκέμβριο του 1944 βάφει με αίμα την Αθήνα.
  Οι λεηλασίες, οι καταστροφές περιουσιών και η ανεξέλεκτη σφαγή Αξκών Οπλιτών και αμάχων(3489 άτομα) θα μείνουν στην ιστορία ως «Δεκεμβριανά».
  Η Ελλάς υποχρεώθηκε να μάχεται σε λίγα τετραγωνικά, γύρω από την πλατεία Συντάγματος, και κατόρθωσε τελικά να τους εξουδετερώσει χάρις στο Σύνταγμα Χωροφυλακής του Μακρυγιάννη και τον εθνικό Στρατό. Απέναντι στην κόκκινη λαίλαπα της περιόδου 1940-44, αντιτάχθηκε όλος ο πολιτικός κόσμος, με πρωτοπόρο την στρατιωτική ηγεσία και τις ανταρτικές εθνικές ομάδες.Δυστυχώς όμως όχι για πολύ καθόσον, μετά την αναδίπλωση των κομμουνιστών με την συμφωνία της Βάρκιζας, το ΚΚΕ και ο «Δημοκρατικός Στρατός» όχι πλέον ΕΛΑΣ ξεκίνησε τον Γ΄γύρο.
Ο Μάρκος Βαφειάδης αρχηγός του ΔΣ και η «κυβέρνηση του βουνού» ελέγχουν την ύπαιθρο. Η ζωή των κατοίκων είναι κομμουνιστική με ότι αυτό συνεπάγεται. Η εκπαίδευση γίνεται στη σλαβική γλώσσα, «σαν αδέλφια παλεύουμε μαζί, Βουλγαρόπουλα, Αλβανόπουλα για ελεύθερη ζωή.Δίνετε σεις γροθιά χαιρετισμό, για τους λαούς μας λευτεριά φωτιά στο φασισμό. Μαζί σας θα ζητήσουμε το δίκιο του λαού και το σπαθί θα μπήξουμε στα στήθη του εχθρού»(ποίημα το «Αετόπουλο»-Β΄Τάξη Δημοτικού).

Εκδίδονται γραμματόσημα με επίσημη χρηματική μονάδα τη Βουλγαρική ΛΕΒΑ, οι περιουσίες τίθενται υπό τον έλεγχο του κόμματος, η εργασία είναι υποχρεωτική, η δικαιοσύνη αποδίδεται με τα λαϊκά δικαστήρια κλπ, με αποκορύφωμα το παιδομάζωμα 28.000 παιδιών(1949), όταν έσφιγγε ο κλοιός τους από τα εθνικά κυβερνητικά στρατεύματα.


Άς δούμε και μερικά ιστορικά γεγονότα των Κομμουνιστών σε βίντεο:
 


                                                                                                           Σε θέση μάχης

                                                                                                                  Άντερς Σβένσον

13 σχόλια:

  1. Οπωσδήποτε Άντερς και η άλλη πλευρά δεν πήγαινε με τον "σταυρό στο χέρι", αλλά τόση προδοσία κατά της πατρίδας σου πρέπει να είσαι άρρωστος για να την υπηρετείς...Εντυπωσιακό το άρθρο σου!Μακάρι τα παθήματα να μας γίνουν μαθήματα ως Έθνος αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω.Υπάρχει και νέος κόσμος "μαγεμένος" από την ψευτοκουλτούρα και τσιγαροδιανόηση των αριστερών και χωρίς να μελετήσει ελάχιστα την ιστορία της πατρίδας μας,ακολουθεί κουνώντας το κεφάλι,χτυπώντας (ρυθμικά) παλαμάκια,αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια υπέρ της παγκοσμοιοποίησης,των πολιτών του κόσμου και άλλα τέτοια γραφικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΒΑΣΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς αυτό είναι το επίπεδο σου.Μάλλον στο ΚΟΜΜΑ,σας έκρυψαν πολλές λεπτομέρειες και σας πονάει.Δεν πειράζει,όσοι έχετε ακόμα συνείδηση και δεν έχετε υπνωτιστεί πλήρως,ίσως να συνέλθετε βλέποντας αυτά τα πράγματα απο τους ιδεολογικούς προγόνους σας.Όπως και να έχει,σε ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνεις να μας διαβάζεις.Αν θές,διέδωσε το και σε συντρόφους σου.

      Διαγραφή
    2. Άντερς KEEP WALKING....Μας ενθουσιάζεις και μας μορφώνεις με τα άρθρα σου...

      Διαγραφή
    3. Δεν εχει καμια σχεση ο αληθινος κομμουνισμος με το κκε, ουτε με τις χωρες που και καλα εφαρμοστηκε. Αλλα και να εφαρμοζοταν οπως πραγματικα ειναι, παλι μισος για τους (αληθινους) κομμουνιστες θα βγαζατε σαν καλα πιονια του συστηματος.
      & το να εκτελειτε τις εντολες του κομματος σαν προβατα, το 'ξερετε' καλυτερα εσεις που ανεβαζετε τα γλειωδη αρθρα, αντε και οι κκεδες αυτων των χρονων.

      Διαγραφή
    4. Και που θα τον βρούμε τον αληθινό κομμουνισμό θιγμένε σύντροφε?Στο φεγγάρι? Οι ντόπιοι που υψώνουν την γροθιά ενάντια σε οτιδήποτε Ελληνικό ΤΙ και ΠΟΙΟΙ είναι? Και τελικά για πιό κόμμα μιλάς και ποιές εντολές εκτελούμε και ΠΟΙΟΙ είμαστε και ΠΟΙΟΣ είσαι?Τα καλά πιόνια του συστήματος συμφωνούμε πως είναι αυτοί που φυλάνε το κοινοβούλιο(ΠΑΜΕ) συντεταγμένοι, για να μην μπουκάρουν οι "αγανακτισμένοι" ή αυτοί που καίνε κόσμο μέσα στη ΜΑΡΦΙΝ(ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ή οι ίδιοι που καταστρέφουν οτιδήποτε έχει Ελληνικό Εθνόσημο υπέρ της παγκοσμοιοποίησης και "των πολιτών του κόσμου".Και το σύστημα είναι ο Σόρρος και τα εδώ τσιράκια του οι ΑΝΤΙΦΑ που ως παγκόσμια κίνηση και με χρηματοδότηση "άνωθεν" και αυτοί "πολεμάνε" το σύστημα.Κατά τα άλλα τα πρόβατα φαίνονται γιατί μέχρι και τα παλαμάκια στις εκδηλώσεις των αριστερών ρυθμικά είναι και όχι αυθόρμητα!Τα γλειώδη τουλάχιστον(κατά την άποψή σου) είναι άρθρα και όχι πράξεις όπως έπρατε και πράτει ο χώρος της αριστεράς....

      Διαγραφή
    5. 1.Μη του πεις οτι θα τον βρει στο φεγγαρι, γιατι μετα το πιο λογικο γι'αυτον ειναι να σου πει οτι εισαι και πρακτορας των τουρκων..Και να δεις που θα το βγαλει και σε αρθρο μετα..ασε που μπορει να τρεχει την αστυνομια στο φεγγαρι να τους βρει.(το τελευταιο δεν κακο βεβαια..να γελασουμε και λιγο με τα χαλια σας)
      2.Τι ειναι ελληνικο για σενα; να μισεις τους ξενους, αυτους που εχουν αλλη αποψη και οσους ειναι πραγματικα αντισυστημικοι; (μη τρελαινεσαι σαν κακια πεθερα, αλλα μπορεις να κομπιασεις λιγο, αν διαβασεις (λεμε αν..) τι γραφαν καποιοι αρχαιοι ελληνες. Δυστυχως, ειναι το ακριβως αντιθετο με αυτα που πιστευετε εθνικοβλακες)
      3.Οσο για την μαρφιν..(τιποτ'αλλο δεν εχετε να πειτε;τι ρωταω..) ριξε και μια ματια σε οτι καναν στα sprider για να εισπραξουν τις ασφαλειες. Ασε που αν δε γινοταν αυτο στη marfin ,δε θα χατε και τιποτα να πειτε. (αρα ποιος ξερει τι διαολο εγινε εκει περα...)
      Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ''ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ'' (τι ιδεολογια, σχιζοφρενοβλαβιωση μαλλον ταιριαζει) ειναι αυτη που ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ. Τι να μας πειτε;
      4. Τρανταχτο κριτηριο για τα προβατα εβγαλες. Εμεις παντως το εννουμε για οσους δεν εχουν προσωπικη γνωμη. Οχι οτι δεν ειναι οι κκεδες δηλαδη... Για να μη πω για τις στρατιωτικες παρελασεις των χρυσων αυγων -που καποιες ειναι με μαχαιρια και πιστολια στο χερι δηλαδη (ετσι για να το συγκρινουμε με τα παλαμακια που ειπες δηλαδη..τι μιλας για αυθορμητισμο; ως εκ τουτου: 'προσχη ρε κωλοψαρα!') Και τελος,οι αντιφα λεει τα παιρνουν κι απ'τον σορος.. μαλιστα..το διαβασαμε κι αυτο. Τι σας ποτιζουν αραγε; Παντε σε κανα ψυχολογο της προκοπης για αρχη και μετα βλεπουμε...περαστικα

      Διαγραφή
    6. ΕΜΕΙΣ,ποιοί εμείς?ΕΣΕΙΣ,ποιοί εσείς?Τόσο εύκολα διαχωρίζεις και κολάς ετικέτες?Όσο για ιδεολογίες,άστο καλύτερα γιατί διακρίνω κάποια "ομίχλη" διότι αυτά που αναφέρεις(παρελάσεις,μαχαίρια,πιστόλια) ταιριάζουν απόλυτα με τον ψυχολόγο που προτείνεις για τους ΕΣΕΙΣ.Αλλά μάλλον για τους ΕΜΕΙΣ χρειάζεται ο δόκτορ...Άντε καλά...

      Διαγραφή
    7. xaxaxa..ετσι..ετσι.. οκ. Μη τους γραψεις και 5 και τρωνε τα ρουχα τους
      εθνικιστες και ψευτοπατριωτες, επειδη μονο να μισειτε αυτους που σας ειπαν ξερετε--και προς Θεου, οχι το συστημα που χει κατακλεψει ολο το κοσμο, εκτος απτους πλουσιους και τα τσιρακια τους, καλυτερα να μισεισετε τους εαυτους σας, μηπως και σας κανει καλο.
      κι αντε γεια

      Διαγραφή
  3. Ως ιστορικό ντοκουμέντο ΔΕΝ μπορείς να το δεις τυφλέ από την κομματική σου τσίμπλα ΜΙΚΡΟΑΣΤΕ βολεμένε στην καρέκλα σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λυπαμαι πραγματικα γι αυτους που συνεχιζουν να υποστηριζουν αυτο το συστημα που εχει κανει παρα πολλα εγγληματα ακομα και στην σύγχρονη ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και φυσικά πως θα γίνει ποιο πειστικό ένα άρθρο λάσπης και παρανόησης αν όχι με την επίκληση στην αυθεντία; Και ποια αυθεντία είναι καλύτερη απο τον Στρατή Μυριβήλη, εναν γνήσιο σκατοκέφαλο (ή φασίστα οπως το δει κανείς) που απο την πρωτη στιγμή πήρε την μεριά της δικτατορίας του Μεταξά;
    ΄Οχι αλήθεια μπράβο αρθρογράφε! Τέτοιο ακραιφνή αντικομμουνιστή, καιρό είχα να δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "στρατηγέ μου, ιδού ο στρατός σας" αν σου θυμίζει κάτι αυτή η φράση δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.