Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Η δημοσιογράφος, το απλήρωτο ρεπορτάζ και το σπασμένο πόδι

 Χοντρά σκηνικά στα τοπικά ΜΜΕ!!!

Δραστηριοποιούμενη στον χώρο της extreme και παρασκηνιακής δημοσιογραφίας εδώ και χρόνια η κυρία της ιστορίας κατάφερε πολύ γρήγορα και απότομα να φτάσει πολύ μακριά για τα δικά της "κυβικά". Και είναι πολλά τα "κυβικά" της.... Με λίγα λόγια η κυρία έκανε μεγάλη και τρανή καριέρα και έχει μάθει να είναι χρυσοπληρωμένη, όμως με μία διαφορά: όχι γι αυτά που γράφει αλλά γι αυτά που πληρώνεται για να μην γράφει!!!


Ετσι λοιπόν η κυρία είναι γνωστή στους πάντες ως η δημοσιογράφος με την "αόρατη μελάνη" αφού αυτά που δεν γράφει κοστίζουν περισσότερο από αυτά που δημοσιεύει. Κι αυτό διότι υπάρχουν πολλοί που θα πλήρωναν όσο - όσο γι αυτά που δεν θα ήθελαν να γράψει!! Με την συνδρομή λοιπόν των κατάλληλων ανθρωπων στις κατάλληλες θέσεις η κυρία μαθαίνει οτιδήποτε κρυφό και βρώμικο για τους παντες και τα πάντα, από τον χώρο της πολιτικής, του δημοσίου τομέα, της αυτοδιοίκησης, σχεδόν τα πάντα και μετά ακολουθεί το ραντεβού στα τυφλά. "Τόσα δίνω, πόσα θες, στη βιλάρα μου πουλώ αυτό που θες"...

Μέσα στους "χρυσούς χορηγούς" της εν λόγω κυρίας, χρυσοί στην κυριολεξία αφού τόσα χρόνια έχει γεμίσει βιβλιάρια και βιβλιάρια με χρήμα, συμπεριλαμβάνονται όπως είπαμε, πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί, δημοσιοι παράγοντες κάθε λογής, δημοσιογράφοι, μέχρι και πρόξενοι που αφού έφριξαν από όσα είδαν στο λίγο διάστημα που έμειναν στον τόπο μας, έγιναν .....Μογγόλοι και έφυγαν σ΄ άλλη γη, σ΄ άλλα μέρη!!!!!

Τηλεφωνεί λοιπόν πριν από καιρό η κυρία σε επιχειρηματία της νύχτας και ζητάει ραντεβού. Που να ήξερε ο άνθρωπος πως αυτό ήταν το λεγόμενο "ραντεβού στα τυφλά"!! Συζητά μαζί της και η κυρία ούτε λίγο - ούτε πολύ του ζητά τόσα φράγκα για να μην γράψει για ένα ατυχές γεγονός που συνέβη σε κατάστημα εστίασης δικών του συμφερόντων. Φυσικά ο κύριος - μάγκας της νύχτας την σιχτίρησε και την έδιωξε κακήν - κακώς όμως που να ήξερε που έμπλεξε. Διότι η κυρία για τα φράγκα είναι ικανή να κάνει τον δεσπότη - Παναγιώτη. Ετσι και με αφορμή πως ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι φίλα προσκείμενος στο Α κόμμα, πάει και ξεσηκώνει θύελα διαμαρτυρίας σε μέλη του αντίπαλου Β κόμματος με αποτέλεσμα το θέμα πλέον να γίνει ....ταξική διαφορά, να πλακώσουν απ έξω οι συνηθισμένοι αριστερο-λαφρήδες σύντροφοι που διαδηλώνουν για ότι τους κατέβει και να γίνει το κατάστημα βούκινο σε όλη την Ελλάδα!!!

Δεν ήξερες - δεν ρώταγες αγαπητέ μας επιχειρηματία;;; Εξαλος λοιπόν ο εν λόγω μάγκας με την κυρία μόλις έμαθε τα μαντάτα, έτοιμος να την ξεμαλλιάσει. Κάπου εκεί σταματά ...ο χρόνος (που για την κυρία είναι χρήμα) και τα ίχνη των δύο πρωταγωνιστών της ιστορίας μας χάνονται. Μετά από λίγο καιρό η εν λόγω εμφανίζεται να κυκλοφορεί στην πόλη υποβασταζόμενη με μπαστουνάκι με την επίσημη δικαιολογία να μιλά για ....ατυχημα την ώρα του μπάνιου. Για το μπάνιο δεν ξέρουμε, όμως σίγουρα είναι ατύχημα να απευθύνεσαι στον λάθος άνθρωπο, την λάθος στιγμή και να λες τα λάθος πράγματα!!

Καθόλου περίεργο που τα τελευταία χρόνια η κυρία έχει κάνει "ανακοχή" και ταπεινωτικά δέχτηκε να συνεργάζεται μέσα στον χώρο της με μέλη της γνωστής απατεωνίστικης ομάδας αριστερών λιβελογράφων piazza den popolo, τα οποία μέλη και δημοσιοποιούν ότι τους κατέβει και στην συνέχεια πάνε κι αυτά και αποσπάνε ποσά χρησιμοποιώντας το όνομα της κυρίας. Ας πρόσεχε εκεί που ξέπεσε.


22 σχόλια:

  1. Ο χρόνος είναι χρήμα αλλά και κρίμα... να συνεργάζεται με τα γνωστά σαβούρια του εν λόγω μπλογκ. Σύμπτωση;;; Η ανακοχή έγινε μόλις άρχισε να διαφημίζεται εκεί και ο Εύρης. ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Κοτσάκης διαφημίστηκε και ο Γεροντόπουλος και ο Χατζηοσμάν και κάθε άλλος χαμηλής νοημοσύνης πολιτικάντης. Να μην αναφέρουμε τον Τάσο Βαβατσικλή που είχε και έχει πάντα την τιμητική του στο μπλογκ αλλά και τον Αρη της καρδιάς μας και των λοιπών οργάνων μας αλλά αυτοί οι δύο διόρησαν τόσους και τόσες στις υπηρεσίες τους οπότε δικαίως είναι αγαπητά πρόσωπα, αφού πέφτει το κρατικό φράγκο στις τσέπες των ανώνυμων συκοφαντών της ιστοσελίδας...

      Διαγραφή
  2. Δεν καταλάβατε ατζαμήδες, η κυρά έκανε συμφωνία με το βαθύ ΠΑΣΟΚ για να φάει την άλλη μεγαλοκυρία των ΜΜΕ που είναι πνιγμένη μες τα χρέη, παρόλες τις εργολαβίες του συζύγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά η άλλη η κυρά των ΜΜΕ ενοίκιασε τα γραφεία της σε δημόσια υπηρεσία που κανονικά θα έπρεπε να ελέγχει τις επιχειρήσεις της και έμεινε ο χοντρός μουσάτος χωρίς φράγκο μετά από τόσα χρόνια αλλά χαλάλι, ξεπλήρωσε τα δάνειά του, βόλεψε και τον γιόκα του ο οποίος κυκλοφορεί με αυτοκίνητο 100 χιλ έυρώ, το ΠΑΣΟΝ να είναι καλά.

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ... ΑΛΛΑ ΤΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΙΑ!!! ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ 10.54... ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο σίγουρο είναι ένα: πως όπου έχει πατήσει πόδι η συμμορία του πιάτσα δε πόπολο το μαγαζί έχει κλείσει!!! Βαβατσικλής (πατέρας) φινίτο, κοτσάκης φινίτο, Γιαννακίδις φινίτο, στυλιανίδης τον πούλο. Μεγαλύτεροι γκαντέμηδες στην δημοσιογραφία δεν υπάρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι πως το συγκεκριμένο μπλογκ το τελευταίο διάστημα ρίχνει δίχτυα και στην χρυσή αυγή, μάλλον οι νέες δημοσκοπήσεις δεν είναι καλές για το συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωπα οι αλανιάρηδες οι χρυσαυγίτες, τέτοιες αλαξοκωλιές με το πόπολο;;;

      Διαγραφή
  6. Μα περισσότερο πετυχημένη και από τα σχόλια είναι η φωτογραφία του άρθρου διότι προσεγγίζει στο αναφερόμενο πρόσωπο...αν κατάλαβα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φωτό είναι από τυχαίο πρόσωπο στο Google, ψάξε για ΧΟΝΤΡΗ και θα το βρεις.

      Διαγραφή
    2. Αρα η δημοσιογράφος είναι χοντρή;;;

      Διαγραφή
    3. Ξέρεις καμία που να μην είναι;;;

      Διαγραφή
    4. ντρέπεσε να πεις πια είναι να μην σε κακοχαρακτιρήσουν?

      Διαγραφή
    5. Καμία δεν είναι. Το παραπάνω κείμενο είναι, ως συνήθως, αποκύημα επιστημονικής φαντασίας και ουδεμία σχέση δεν έχει με πρόσωπα και πράγματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

      Διαγραφή
    6. χέστηδες φοβάστε να πείτε

      Διαγραφή
    7. Οποιος ξέρει κάτι να το πει εκείνος. Εμείς δεν ξέρουμε τίποτε, το κείμενο είναι σίγουρα προϊόν μυθιστορηματικής έμπνευσης.

      Διαγραφή
  7. Κάθεται μια χαρά στην βιλάρα που πήρε από τον πρώην και σας έχει κανονικά γραμμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΜΜΕ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα μούτρα σου βρε αναρχοάπλυτε του Καμμένου, τράβα φάε κανένα παγωτό στην Δέλτα της γειτονιάς

      Διαγραφή
    2. Πες και σε 'μας βρε φιλενάδα....ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΙΛΑΣ? Μήπως και πάρουμε και οι υπόλοιποι χαμπάρι,γιατί απ'ότι φαίνεται ΜΟΝΟ ΕΣΥ κατάλαβες τι γίνεται εδώ πέρα....

      Διαγραφή
    3. Υπάρχει και ο καμμένος στην περιοχή της Ροδόπης? Ο Τέρενς που ερχόταν κάθε τρείς και λίγο "την έκανε" κι αυτός από το "κομμα" των ψεκασμένων ανελ,οπότε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΟΕΟ???

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.