Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

"Άφαντος" απ την Ροδόπη ο βουλευτής και πρώην υπουργός μας

Εξαφανισμένος φαίνεται να είναι τον τελευταίο καιρό από τα κοινά της περιοχής μας ο βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης.Μήπως κατάλαβε ότι είναι η τελευταία του θητεία ως βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλείου,καθώς η κυβέρνηση και το κόμμα του δείχνουν να καταρρέουν ??? Εξάλλου τα ποσοστά της ΝΔ αλλά και του ίδιου προσωπικά έχουν πάρει την κατηφόρα, όπως δείχνουν πρόσφατες δημοσκοπήσεις. Δεν ακούσαμε καμία δήλωσή του σχετικά με την εξόρυξη του χρυσού στη Θράκη,καθώς και γιά την καθυστέρηση της διάνοιξης του δρόμου Κομοτηνής-Κύρτζαλι (που τόσο πολύ μας διαφήμιζε ως δικό του έργο ανάπτυξης της περιοχής).
Επίσης θα θέλαμε πολύ να μάθουμε ποιά θα είναι η στάση του σχετικά με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που αφορά τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.Θα το στηρίξει,όπως θέλουν τ αφεντικά του οι Γερμανοί,η θα το καταψηφίσει όπως φαίνεται να κάνουν αρκετοί βουλευτές της συγκυβέρνησης ???? Αυτά κι άλλα πολλά τα ερωτήματα των Ροδοπαίων στον πρώην υπουργό που περιμένουν απαντήσεις........Το καράβι της ΝΔ άρχισε να βουλιάζει, μαζί και το πλήρωμα του.

7 σχόλια:

  1. Το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.το είχε ξεχάσει από παλιά αλλά τώρα κάποια τοπικά στόματα μιλάνε για Περιφερειάρχες κ.τ.λ.Οι επαφές του βέβαια με όλους τους χώρους (Πετριδης κ.α.) συνεχίζονται για να μην πάει χαμένο και το δίκτυο υπαλλήλων-παρατρεχάμενων-ρουφιάνων που έχει εγκαθιδρύσει στην τοπική κοινωνία.28+ χρόνια με την κουτάλα στο χέρι είναι οπότε έμαθε να τρώει και να πετάει κόκκαλα ΕΚΕΙ και ΟΠΟΥ πρέπει.Οι υπάλληλοί του σίγουρα θα είναι μέσα στα μαύρα βάσανα γιατί άρχισε να "χαλάει ο γάμος".Κάποιοι τακτοποιημένοι στο ΤΡΑΜ ήδη απολύθηκαν και συνεχίζουν κι άλλοι...Οπότε ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΡ ΝΥΦ που λένε και στο χωριό του Εύρη στο οποίο δεν έχει μούτρα να πατήσει.Ο Παναγιώτης βέβαια ήδη παλεύει για το πόστο που θα παραλάβει,αλλά κατά το χωριό του τον βλέπω να συνεχίζει την "πολιτική" καριέρα του.Για τους άλλους συνεργάτες θα σχολιάσουμε άλλη φορά για να έχει σασπένς και αγωνία η "εξέλιξη"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, αφού ο Εύρης αποκατέστησε όλες τις αδικίες εναντίων των παιδιών της Ροδόπης που έγιναν εδώ και 50 χρόνια και διόρισε καράβια ολόκληρα πασόκων και κομμουνιστών στο Δημόσιο, καιρός να ξεκουραστεί και λιγάκι, δεν είναι ανάγκη να έχει άποψη για όλα. 30 ημέρες πριν τις εκλογές φτάνει. Τον υπόλοιπο καιρό ασκεί πολιτική ο Χαλβατζής στις καφετέριες του κέντρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσα χρόνια τον πιστεύαμε και τον ψηφίζαμε. Την τύφλα μας την μαύρη, λαμόγιο του κερατά ο χοντρούλης. Ήξερε καλά να κάνει την δουλειά του. Πότε δούλεψε στην ζωή του; Του ήρθαν όλα πάντα δεξιά. Και εμείς τα ντουρντουβάκια από πίσω του να μασουλάμε το κοκκαλάκι που μας πρόσφερε πάντοτε. Καλά να πάθουμε να βάλουμε μυαλό γιατί δεν μας βλέπω καλά. Είμασταν άξιοι της τύχης μας ψηφίζοντας μια ζωή άσχετους για σχετικά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ως και το κουμπαράκι ο καραμανλάκας τον έγραψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τωρα εχει τον Πανου και τα αλλα καλα παιδια και αφου πανε ολες οι δουλειες
    Καλα θα τον κανουν προεδρο της Ν.Δ λενε.
    Μεχρι τωρα τα εχουν καλα καταφερει :
    1) εφαγε φτυσιμο απο τον καραμανλη
    2) εφαγε φτυσιμο σπο τον Σαμαρα
    3) εφαγε φτυσιμο απο την εκκλησια ,ουτε να τον βλεπουν δεν θελουν
    4) εφαγε φτυσιμο απο την γεννια του λογω της επιλογης Παπαμιμικου
    5) εφαγε φτυσιμο λογω ατολμιας απο τους παλιους του φιλους
    6) εφαγε φτυσιμο σπο την γεννια ,του αρεσει η κολακια και ας τα εχει κανει σκατα σε διαφορα στο παρελθον!
    7) πες μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι λεει ο λαος μας
    8) εφαγε φτυσιμο απο τον κοσμο και δεν κυκλοφορει ουτε δτο καφενει της Ξυλαγανης
    ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι σε διακοπες ωστε να ειναι ετοιμος να ψηφισει κσι το επομενο Μνημονιο!
    Μετα θα μας λεει οτι για ολα φταιει ο Σαμαρας.
    Παντως μεχρι ωρα τα εχει ψηφισει ολα και οταν λεμε ολα ενοουμε ολα!
    Αντε και εις ανωτερα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Ευριπήδουλας δεν έχει ανάγκη κανέναν σας γατάκια, ούτε Ντόρες, ούτε Σαμαρά γιατί έχει την ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.