Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Μετά από τον Κρόνο και ο ...πλανήτης Αρης τρώει τα παιδιά του!!!

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία ο Κρόνος ήταν ο θεός που έτρωγε τα παιδιά του. Στην ουσία επρόκειτο για τον πλανήτη Κρόνο (θεό) και τους δορυφόρους του (παιδιά) οι οποίοι κατά διαστήματα κρυβόταν πίσω του και δεν φαινόταν από την Γη. Στην σύγχρονη ελληνική θρακιώτικη παρα-πολιτ εεεε, παρα-μυθολογία όμως δεν είναι ο Κρόνος αλλά ...ο Αρης ο οποίος τρώει τα παιδιά του!!! Κι αυτό από ανάγκη! Και όχι όποια και όποια παιδιά του αλλά πρώτα το πιο άτακτο, βρώμικο και χοντρό από αυτά!!!
Η ιστορία είναι γνωστή. Ο (πλανήτης όπως είπαμε) Αρης κληρονόμησε κάποια βαρύδια από την πρώην πλανητική κάτοχο της θέσης αυτής, την γνωστή εύσωμη θεά που ήταν λάτρης της άλλης, της στρογγυλής θεάς: όχι της μπάλας αλλά ...της πίτσας!!! Για να μην έχει λοιπόν τα βαρύδια αυτά απέναντί του και του δημιουργούν προβλήματα ως προς την τροχιά του στο πολιτ..... εεεε, πλανητικό στερέωμα (αφού για πλανήτες μιλάμε, ξεκολλάτε με τις πονηρές σκέψεις σας) τα πήρε με το μέρος του και τα έκανε δορυφόρους του.

Ενα όμως από αυτά τα βαρύδια - δορυφόρους βγήκε πιο προβληματικό από τα άλλα και ο Αρης ως έξυπνος πλανήτης που είναι ξεκίνησε διαδικασίες απελευθέρωσης της τροχιάς του. Κοινώς πάτησε το κουμπί που γράφει: ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΙΚΡΕ ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕ ΔΟΡΥΦΟΡΕ!!!! Γι αυτό και τα διάφορα κατακριτικά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες σε γνωστό παραπολιτικό blog της περιοχής...

Αυτή ήταν η ενημέρωσή σας για τα άστρα και τα ζώδια αυτή την εβδομάδα, αγαπητοί φίλοι και φίλες και ότι καταλάβατε - καταλάβατε!!!

5 σχόλια:

  1. Το ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ σιγά - σιγά γίνονται piazza!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Ανώνυμε, το βρήκες. Ηδη ξεκινήσαμε ορμονοθεραπεία για να παχύνουμε και να του μοιάσουμε. Το μόνο που μας λείπει είναι καμιά 10ριά διορισμοί στο δημόσιο.

      Διαγραφή
    2. Βρε δεν αφήνετε την piazza να φάμε καμιά pizza,η υπόθεση σηκώνει πολύ μασάλι!

      Διαγραφή
  2. εν ολίγοις, προσοχή στους κομήτες, δεν το παίρνεις χαμπάρι το πότε μπαίνουν σε τροχεία από την ' πίσω ' πλευρά του εκάστου πλανήτη, για αυτό λοιπόν στενή παρακολούθηση του πλανητικού στερεώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι γνωστό ότι όσοι μιλάνε για "πίσω" πλευρές είναι και καταπιεσμένοι πισωγλέντηδες, έτσι ροδοπάκια, ξέρετε εσείς και για τα παλιότερα χρυσαύγουλα αλλά και για τα νεότερα σας που λένε για τους άλλους για να καλύψουν την δικιά τους "πίσω"πλευρά

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.