Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Αντικατάσταση υπάρχοντος πληθυσμού (;;;)  Τελικά ήταν πολύ σοφός εκείνος που είπε πως "αν δεν μπορείς να κυβερνήσεις έναν λαό, τότε άλλαξε λαό"


Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθεί. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκαστεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας. Ουάσιγκτον 1994,δήλωση του Χένρυ Άλφρεντ Κίσινγκερ (Αμερικανός, γεννημένος στη Γερμανία, Εβραϊκής καταγωγής) Ακαδημαϊκός καθηγητής πολιτικής επιστήμης και διεθνών σχέσεων, συγγραφέας και διπλωμάτης.

 Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση ... ΚΥΑ 4426/117/12.03.2013 (ΦΕΚ 681/22.03.2013 τεύχος Β’) η οποία υπογράφεται από τον Υπουργό Εξωτερικών Αβραμόπουλο, εσωτερικών Αθανασίου και υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με την οποία πρόκειται να έρθουν με τη μέθοδο της μετάκλησης, δηλαδή μετακλητούς εργάτες από τρίτες χώρες, η οποία λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος εισόδου λαθρομεταναστών οι οποίοι νομιμοποιούνται κανονικότατα.!
  Στην Ελλάδα του 2013 που οι Έλληνες, οι κληρονόμοι αυτής της πλούσιας γης και του πιο λαμπρού πολιτισμού, εξαθλιωμένοι αναζητούν φαγητό στα συσσίτια και στα σκουπίδια πολλές φορές ενώ ταυτόχρονα αναζητούν μια οποιαδήποτε δουλειά και οπουδήποτε. Οι κύριοι της κυβέρνησης ενώ πάρα πολύ καλά γνωρίζουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι αλλοδαποί από τρίτες χώρες οι οποίοι δεν έχουν ούτε ασφάλιση επειδή δεν εργάζονται ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούν τζάμπα τις δομές του κράτους μας από ΟΑΕΔ, επιδόματα, νοσοκομεία κλπ.


  Γιατί δεν τους δίνει την ευκαιρία να δουλέψουν, να μπορούν να πληρώνουν τα ένσημά τους κλπ.; εφ όσον θέλουν σώνει και καλά αλλοδαπούς οι κυβερνώντες και εφ' όσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας γιατί δεν τις δίνουν σε άνεργους αλλοδαπούς; γιατί θέλουν σώνει και καλά να μας κουβαλήσουν κι άλλους λαθρομετανάστες; Ντροπή! Ζητούν από αλιεργάτες οι οποίοι είναι συνήθως Αιγύπτιοι και μεγάλο ποσοστό αυτών είναι άνεργοι μέσα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή ή υποαπασχολούνται. Ζητούν οικιακές βοηθούς από τη στιγμή που υπάρχουν πάρα πολλές άνεργες ξένες, ζητούν νοσηλεύτριες, μέχρι δικηγόρο, μέχρι μασατζούδες κλπ.. από τη στιγμή που υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι και Έλληνες και ξένοι μέσα στην Ελλάδα.


  Μην τρώμε το παραμύθι ότι θα μείνουν για λίγο και θα φύγουν γιατί από τη στιγμή που θα έρθουν με μετάκληση και μείνουν ένα χρόνο, ο νόμος τους δίνει το δικαίωμα να ανανεώνουν άδειες διαμονής για πάντα στην Ελλάδα. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε αυτό το τελευταίο από οποιαδήποτε Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Αυτοί που θα έρθουν για έξι μήνες μήνες δεν έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν άδεια διαμονής αλλά με μαθηματική ακρίβεια γνωρίζουμε ότι θα παραμείνουν ως λαθρομετανάστες ενισχύοντας τη μαύρη εργασία.

  Με άλλα λόγια τους φέρνουν για να μείνουν μη υπολογίζοντας ότι έτσι δημιουργούν νέες στρατιές μελλοντικών ανέργων οικονομικών μεταναστών οι οποίοι θα αρχίσουν κι αυτοί να επιδίδονται σε κάθε είδους παράνομη πράξη ενώ παράλληλα θα χρησιμοποιούν τον ΟΑΕΔ, επιδόματα κλπ.! Εκείνο που προκαλεί απορία είναι το ότι ο αλλοδαπός που ενδιαφέρεται για μια θέση στην Ελλάδα θα πρέπει να το δηλώσει στον αντίστοιχο ΟΑΕΔ της Αλβανίας π.χ. Μετά η Ελλάδα, αν δεν βρει π.χ. κηπουρό που να ενδιαφέρεται να δουλέψει κάπου τότε μπορεί να καλέσει τον Αλβανό κηπουρό με μετάκληση. (Μετά από αίτηση του μελλοντικού εργοδότη).


  Και για να μην ξεχνάμε ποιοι ζητάνε την ψήφο του λαού ας θυμηθούμε το βίντεο και ας μη ξεχνάμε πως τα κάστρα πρώτα πέφτουν από μέσα.

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2BR-45GP_oA

                                                                                                                 Άντερς Σβένσον

4 σχόλια:

 1. Συμφωνούμε απόλυτα Ροδοπάκια, δυστυχώς εκεί πάμε!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ13 Ιουλίου 2013 - 9:51 π.μ.

  Καλώς τα δεχτήκαμε! Να ετοιμάζονται οι "φιλεύσπλασχοι" συμπατριώτες μας που τους λυπούνται "από μακρυά" να φιλοξενήσουν και κανέναν στο σπίτι τους,γιατί στην αρχή μέχρι να προσαρμοστούν θα υπάρξουν "λειτουργικά" προβλήματα.Μέχρι να πληρωθούν το πρώτο μηνιάτικο δεν θα έχουν "μία",οπότε θα χρειάζονται και το χαρτζηλίκι τους.Για σωματικές και υπόλοιπες ανάγκες των "επισκεπτών" βέβαια,αυτονόητο είναι πως θα φροντίζει ο "φιλεύσπλαχνος" μαζί με την "φιλεύσπλαχνη" που θα "χρεωθεί" τον μουσαφίρη.Γιατί ως γνωστόν πρώτα έρχονται οι άνδρες και ΕΑΝ,ΕΦΟΣΟΝ,ΟΤΑΝ και ΘΕΛΟΥΝ βρούν δουλειά(;),εδώ στον παράδεισο της εργασίας και της ανάπτυξης,τότε ΜΠΟΡΕΙ να φέρουν και την υπόλοιπη οικογένεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ολο καταστροφολογίες είστε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ε τότε κάνε τη διαφορά και υιοθέτησε 1-2 ώστε να τους προσαρμόσεις στην Ελληνική κουλτούρα...Αλλά βέβαια,εκ του ασφαλούς κριτική.Μόλις όμως γίνεις θύμα (που το απεύχομαι) θα μπείς και συ σε τέτοια λογική και τότε να δώ πόσο υπεράνω θα είσαι!

   Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.