Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Βαβατσικλής και Σιδηρόπουλος, οι δύο παραμυθάδες της (αριστερής και προοδευτικής) δημοσιογραφίας

Δύο νεόκοποι "εκδότες" ηλεκτρονικών εφημερίδων, δύο ...μορφές της "αριστερής" και "προοδευτικής" δημοσιογραφίας σχολιάζουν την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή κατά την παρέλαση της 14ης Μαΐου. Προφανώς αρνητικά!! Το αρνητικό όμως δεν είναι κακό, το ψευδές και το κακόβουλο σίγουρα είναι διότι οι δύο εν λόγω κύριοι προφανώς στην προσπάθειά τους να φανούν αρεστοί στον ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνουν σκοπίμως και εν γνώση τους την πραγματικότητα και λένε ένα σωρό βγαλμένες από το μυαλό τους ασυναρτησίες, δείχνοντας με πόσο μεροληψία και κόμπλεξ δημοσιογραφούν...


Να σημειώσουμε εδώ πως και οι δύο αριστεράντζες δημοσιοτέτοιοι είναι γνώριμοι των αστυνομικών και δικαστικών αρχών. Ο Σιδηρόπουλος πριν λίγο καιρό αφού έφαγε βαριά καμπάνα διότι παρακολουθούσε τους ασύρματους της Αστυνομίας Ξάνθης!! Στο δικαστήριο μάλιστα φώναξε για υπερασπιστές και δύο γνωστούς εγκάθετους του συστήματος, τον πρόεδρο της Ενωσης Δημοσιογράφων Ελλάδος Βοϊτσίδη και τον κρατικοδίαιτο καταναλωτή εκατομμυρίων ευρώ από την ΕΡΤ Κούλογλου όπου και όλοι μαζί υποστήριξαν πως το να παρακολουθεί κάποιος τις συχνότητες της Αστυνομίας είναι λέει σύνηθες φαινόμενο!! Προφανώς κατά το σκεπτικό εκείνου του Συριζαίου που είπε πως να έχει κανείς μπουκάλια μολότωφ είναι φυσιολογικό για κάθε σπίτι!!! Ο δε άλλος Βαβατσικλής, γιος του πρώην δημάρχου Κομοτηνής και διορισμένος σε χίλιες δύο χρυσοπληρωμένες δημόσιες θέσεις από τα νιάτα του, έχει κατηγορηθεί ως ιδιοκτήτης ανώνυμου υβριστικού blog αλλά μάλλον ήταν πιο τυχερός από τον Σιδηρόπουλο αφού πάντα κατάφερνε να αθωωθεί.

Απολαύστε τις δημοσιογραφάρες της Θράκης σε ένα ρεσιτάλ παραμυθολογίας και σταλινικού τύπου προπαγάνδας στο οποίο και οι ίδιοι θα έχουν σίγουρα μπερδευτεί ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα!! Τι να πρωτοσημειώσει κανείς: τους 15 όλους κι όλους χρυσαυγίτες που παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις, τον δήμαρχο - σούπερμαν έδιωξε την Χρυσή Αυγή ή τα κρυφά κέντρα προπαγάνδας των χρυσωρυχείων που ταυτίζονται με αυτά της Χρυσής Αυγής ώστε να εξυπηρετούντε έτσι τα πολιτικά σχέδια των χορηγών τους;;; Μόνο νεράηδες και ξωτικά δεν έβαλαν στο σενάριο ενώ όσοι παρευρεθήκατε στην Κομοτηνή την 14η Μαΐου θα κρατάτε την κοιλιά σας από τα γέλια ή απλά θα ρίχνετε συνεχείς μούτζες στους δύο αυτούς τηλεπαπατζήδες για τα ψέματα που λένε και την εμμετική προπαγάνδα που κάνουν! Ευχόμαστε τουλάχιστον να βγάζουν κανένα καλό μεροκαματάκι ώστε να αξίζει τον κόπο να ξεφτιλίζονται έτσι δημοσίως.....

12 σχόλια:

  1. Προσέξτε μόνο μην έχει ο Σιδηρόπουλας κανένα κοριό και στο Ιντερνετ και παρακολουθεί και εσάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ22 Μαΐου 2013 στις 11:07 μ.μ.

    Μιά παρεούλα ψευτών που "ευχαριστήθηκε" από την πόρτα που έφαγε η Χρυσή Αυγή στην Κομοτηνή κατά την νοσηρή φαντασία τους.Το στεφάνι κατατέθηκε(μέσα σε χειροκροτήματα του κόσμου),οι χειραψίες στον Γρέγο από τους ντόπιους αυτοδιοικητικούς "έπεφταν σύννεφο"στην εκκλησία και στην εξέδρα των επισήμων και ο γνωστός κοντόχοντρος (κατά τα λεγόμενά του δημοσιογράφος) και κατ'επάγγελμα δημαρχογιός προσπαθούσε να αποθανατίσει φωτοστιγμές από την παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής για να τις κρατήσει για τις "προσωπικές του" στιγμές...Διότι όπως λένε πολλές γλώσσες οι προσωπικές στιγμές του μπούλη με τους 2 κώλους δεν είναι και τόσο νορμάλ.Κατά τα άλλα ο μεγάλος "ηγέτης" των τοπικών ANTIFA συγκέντρωσε τους "πολύ κολλητούς του κατσίβελους" πίσω από το πάρκο για να δημιουργήσουν έκτροπα,μιας και η άλλη κορυφαία ANTIFA μορφή (ΠΑΝΤΕΛΗΣ) το "έχει πάρει το μήνυμα" και έχει χαλαρώσει...Αν θα φάει ακόμη κανένα ξυλαράκι η γνωστή παρεούλα των σχολιαρόπαιδων που στέλνει ο κοντόχοντρος ενώ αυτός κρύβεται,τότε μάλλον ολομόναχος θα βγαίνει για δυναμικές κινητοποιήσεις του τύπου:ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,όπως πρόσταζε τα μαθητούδια για την Αλεξανδρούπολη και εντέλει δεν φάνηκε ούτε ο ίδιος.ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ και ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ...ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ! (ΒΛΕΠΕ ΞΑΝΘΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επ Χρυσαύγουλο κόψε τους χαρακτηρισμούς γιατί εμπίπτεις στο νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και μη σου στείλουμε κανένα Φρούραρχο για τα περαιτέρω. Είπαμε τα Ροδοπάκια είναι δημοκρατικό μπλογκ.

      Διαγραφή
    2. ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ23 Μαΐου 2013 στις 12:47 π.μ.

      Εφόσον είναι δημοκρατικό μπλογκ,τότε θα δημοσιεύουν τα πάντα για τους πάντες....και για χρυσαύγουλα και για ΑΝΤΙΦΑ και για κάθε "πικραμμένο"...για ΠΑΣΟΚΟΥΣ μάλλον ως μουσειακό είδος θα δημοσιεύουν όπως και για ΔΗΜΑΡ γιατί ήδη έπαψαν να υπάρχουν όπως και οι ΑΝΕΞΕΛ του Πάνου...

      Διαγραφή
    3. Ξέχασες την αγαπημένη του Piazzadelpopolo.gr, την Ντόρα. Μάλλον είσαι εγκάθετος του συστήματος.

      Διαγραφή
    4. Και απ τη Ντόρα έφαγε αυτός ο κοντόχοντρος με τους 2 κώλους? Εντέλει υπάρχει χώρος που να μην τον έχει ταίσει αυτόν τον ντιγκιντάγκα?

      Διαγραφή
    5. Σταματήστε τα άσκοπα βρισίδια γιατί θα αρχίσουμε να καλούμε κι εμείς τον φρούραρχο να σβήνει σχόλια. Εμείς σεβόμαστε ΚΑΙ τους (ιδεολογικούς και αξιακούς) αντιπάλους μας, ακόμη κι αν εκείνοι κάνουν ένα σωρό αλητείες και χυδαιότητες. Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό, συντονιστείτε επιτέλους!!

      Διαγραφή
  3. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΞΩ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΠΛΟΚ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συριζαύγουλο τράβα στην παλιά νομική γιατί έχετε συνέλευση, ο ΑΝΤΙΦΑ διοργανωτής σας όμως δεν θα βρίσκεται σήμερα εκεί γιατί έχει σκληρή δουλειά σε κάποιο γραφείο, στο απέναντι εντυπωσιακό κτίριο με τα ωραία τζάμια: συμμετέχει σε τουρνουά πασιέντζας.

      Διαγραφή
  4. Αχ Ολγα, Ολγα, τι ωραία η πρωτομαγιά στα βόρεια κατσάβραχα της Κομοτηνής!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΠΑΤΖΗ 10.40 μόνο από εσένα δεν έφαγε ο "κοντόχοντρος" και "ντιγκινταγκας" μπορείς όμως; εδώ σε θέλω. ούστ φασιστοειδή αποβράσματα, είτε από την δεξιά, είτε από την αριστερά, την τύφλα σας την μαύρη. Ούτε στο μισό του το αρχ.... δεν το φτάνεις, αυτόν και τον μπαμπάκα. Είστε πολύ μικροί όλοι σας για να μιλάτε γι΄αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε καλώς την πασοκοδιορισμένη και λαμογιοβολεμένη επίσης στο δημόσιο νυφούλα μας!!! Το μισό αρ....ίδι πάντως κράτα το για σένα, άλλωστε ο μικρός χοντρός μόνο τόσο έχει. Και πολύ λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.