Τρίτη 14 Μαΐου 2013

"Με τσαμπουκά" κι άμα σας αρέσει ρε εγκάθετοι του συστήματος!!

Ενοχλήθηκε το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο της Κομοτηνής που ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος τελικά κατέθεσε "με τσαμπουκά" στεφάνι στο μνημείο του "Σπαθιού" παρόλο που οι διοργανωτές της εκδήλωσης του το είχαν απαγορέψει. Την στιγμή που καταθέτουν επίσημα στεφάνι δηλαδή κάθε λογής σχετικοί και άσχετοι αμπλαούμπλες από φορείς και συλλόγους που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους ήταν "εκτός πρωτοκόλλου" να καταθέσει στεφάνι ο Γρέγος! Και τους ενόχλησε τόσο που στο τέλος το έκανε μόνος του με τους "συναγωνιστές" του που τον κατηγόρησαν πως το έκανε ........"με τσαμπουκά"!!!!

Ναι ρε κακόμοιροι μικρομεσαίοι της συμφοράς, με τσαμπουκά κι άμα σας αρέσει!! Με τσαμπουκά για να διεκδικεί ο κάθε Ελληνας πολίτης όλα όσα του είχαν αφαιρέσει και απαγορέψει τόσα χρόνια  για να χαρίσουν στους παράνομους και στα λαμόγια!!! Με τσαμπουκά απέναντι σε κάθε αδικία που το στημένο πολιτικό σύστημα της διαφθοράς πάει να κάνει εις βάρος κάθε νόμιμου πολίτη!!! Κι άμα σας αρέσει!!! Κι αν δεν σας αρέσει, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία!!!

Και δεν μας νοιάζει που ήταν ο Γρέγος της Χρυσής Αυγής στην θέση αυτή, θα λέγαμε τα ίδια και για οποιονδήποτε άλλο που θα τολμούσε να σπάσει το μονοπώλιο της διεφθαρμένης διακομματικής κλίκας. Απλά έτυχε να είναι ο Γρέγος και η Χρυσή Αυγή και μπράβο τους!!!

30 σχόλια:

  1. Ποιο τσαμπουκά μωρέ; Αφού τέλειωσε όλο αυτό το πανηγυράκι, του ανοίξανε δρόμο οι μπάτσοι και πήγε και κατέθεσε το στεφάνι μαζί με τους άλλους εγκεφαλικά νεκρούς οπαδούς σας. Επίσης βρίζεται το σύστημα αλλά ο "συναγωνιστής" σας φωτογραφία με τα υπόλοιπα μέρη του συστήματος βγαίνει. βλ. Στυλιανίδη
    Περαστικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A! δηλαδή έπρεπε να πει:
      κύριε Στυλιανίδη, πάτε λίγο παραπέρα σας παρακαλώ, θέλω να βγω φωτογραφία μόνος μου!!

      Πάντως για να δείτε ότι ακόμη και αυτό το έκανε (πριν λίγους μήνες στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης):
      http://www.aftodioikisi.gr/kommata/ektos-exedras-episimon-oi-vouleftes-tis-xrisis-avgis

      Κοίτα και το βίντεο:
      http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/03/blog-post_8606.html


      Όσο για το ότι έγιναν όλα αφού τέλειωσε το "πανηγυράκι", από τον κόσμο που βλέπω αν είναι στημένος περιμετρικά σε όλες τις μεριές , φαίνεται καθαρά ότι το "πανηγυράκι" δεν είχε τελειώσει!!

      Διαγραφή
  2. Τσαμπα τελικα τα καλεσματα του δημαρχοπαιδου για μια ακομη <> αντιφασιστικη. Οι Χρυσαυγιτες αυτο που ηθελαν το εκαναν και δεν ακουστηκε κιχ σε ολη την Κομοτηνη απ τους γνωστους εγκαθετους, ειτε ελληνοφωνους ειτε τουρκοφωνους. Ειδαμε τελικα οτι η μονη δυναμη για να ξεβρωμισει η Θρακη ειναι η Χρυση Αυγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχολίασα κατά λάθος στην δική σας ανάρτηση, ενώ διάβαζα μια άλλη σε άλλο παράθυρο.
    Παρακαλώ διαγράψτε τελείως το σχόλιό μου. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρίσε ελεύθερα, μόνο οι συκοφαντίες και οι κομμουνιστικού τύπου προβοκάτσιες απαγορεύονται. Αρκεί να βρίζεις εμάς, μη βρίζεις κανέναν άλλον και μας λένε και κακούς μετά.

      Διαγραφή
  4. μπραβο στα λεβεντοπαιδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ........

    ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.........
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ..........ΕΧΕΤΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κυρ πρόξενος μασουλάει τσιχλόφουσκα, ο Χατζηοσμάν στραβομουτσούνιασε λες και έκλασε (αυτός ή κάποιος άλλος από δίπλα - ή μπροστά;;;), ο Στυλιανίδης στραβομουτσούνιασε επίσης λες και μυρίζει κι αυτός κάποια κλανιά (από πίσω;;), αυτός με τα μαύρα γυαλιά δίπλα του όπως και ο Μούχτσης κοιτάνε στο διάστημα μπας και περάσει το διαστημόπλοιο της NASA, ο Βουζουκίδης λες και κάπνισε κάτι και τον πείραξε, ο παπάς στην κοσμάρα του γενικώς, δεκάδες ελληνόφωνοι από πίσω ότι νά ΄ναι.... ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΓΡΕΓΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΥΠΡΕΠΩΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε τι παρατηρητικούς αναγνώστες που έχουμε... μέχρι εδώ μύρισε το σχόλιό σου!!!!!

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε φασίστουλα, άμα είχαν κλάσει όλοι αυτοί τότε γιατί ο δικός σας ο Γρέγουρας δεν μύρισε τίποτα και βγήκε στην φωτο έτσι .......ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ;;;;

      Διαγραφή
    3. Γιατί δεν τον αγγίζουν οι κουράδες που ήταν δίπλα του ρε λεβέντη...Το λεβέντη ξέρεις,έτσι απο συνήθεια το λέω γιατί εμείς μεταξύ μας έτσι αποκαλούμαστε και αυτό ακούσαμε σήμερα απο τους αγνούς Κομοτηναίους που περίμεναν επιτέλους μια φωνή που θα λέει αυτά που θέλουν να πούνε οι ίδιοι

      Διαγραφή
    4. Καλά μη το ζορίζεις και πολύ το καλσόν γιατί ξέρεις,,, μπορεί να σκιστεί.

      Διαγραφή
  6. Το μαλλι του Σακελλιων το ειδε κανεις? Τα κομωτηρια ηταν ανοικτα και σημερα ρε τσιρακια το καπιταλιστων? Γιατι μια περμαναντ την ειχε κανει στο χαλαρο πριν κατεβει στην πλατεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε ήσυχο τον σύντροφο Σακελίων, τον γνωρίζουμε από τα μπαράκια, είναι μια χαρά παιδί και δημοκράτης, θάψε κανέναν άλλον Ανώνυμε κακεντρεχή.

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδιά αυτός ο τυπίσκος,είδατε που είχε μια εφημερίδα στην κωλότσεπη;;;Προφανώς θα ήταν καμία 'Αυγή' και την είχε για σκατόχαρτο,γιατί όσο να'ναι του πήγε αίμα που είδε τα λεβεντόπαιδα με τα μαύρα.Χώρια που μετά το τέλος της παρέλασης έπιασε τον αστυνομικό διευθυντή και του κλαιγόταν γιατί υπήρχαν Χρυσαυγήτες στον χώρο...Ας πάει να πιεί κανένα ποτό ο κατά τα άλλα θεολόγος καθηγητής του συνδικαλισμού...

      Διαγραφή
    3. Ο σύντροφος Φασκελίων είναι δίδυμος ξάδερφος του Μπον Τζοβι, εξού και το μαλλί.

      Διαγραφή
  7. Ο καλος Θεος της Ελλαδος με ευλογησε και ειδα σημερα απο κοντα το συγχρονο ΤΣΕ!!! Φσιστακια με τετοιο μαχιμο αντιφασιστα οπως ο Νικολακης, δεν σας βλεπω και πολυ καλα στην Κομοτηνη....
    υ.γ η αντιφασιστικη τελικα τι εγινε? Εχασε τον δρομο της, η το δημαρχοπαιδο δεν βρισκει πλεον μαζοχες να στειλει στο στομα του λυκου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πασοκολαμόγιο που έγραψε πως ο Γρέγος κατέθεσε στεφάνι με τσαμπουκά (σιγά τον τσαμπουκά που έκανε το αυτονόητο για την πατρίδα του!!!) είναι γνωστό υπόθετο του Πεταλωτή και μόνιμος προπαγανδιστής κάθε τι τρελού και παλαβού της νέας τάξης πραγμάτων όπως απελευθέρωση ναρκωτικών, όχι σύνορα, κάτω ο στρατός, είμαστε όλοι αδέρφια και πίτσες μπλε, στην κοσμάρα του εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι σε αυτή την πόλη Ανώνυμε, μην αγχώνεσαι. Ολα με τη σειρά τους ΚΑΙ γι αυτό το πασοκολαμόγιο.

      Διαγραφή
    2. πω πω οι άρχοντες της κάθαρσης της πόλης γίνατε μπρε

      Διαγραφή
    3. Μικρέ χοντρέ πόσα σου δίνουν ο Στυλιανίδης και ο Χατζηοσμάν για να έρχεσαι να σχολιάζεις στα Ροδοπάκια;;; Τουλάχιστον βγάζεις κανένα μεροκάματο από το ΠΟΠΟΛΟ ή από τα καβατζωμένα του μπαμπάκα σου τρως ακόμα χαραμοφάη;;;

      Διαγραφή
    4. Μπα, τίποτε δεν έμεινε!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Την ΜΟΝΑΔΙΚΗ και ΕΥΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ παρουσία ΠΑΛΙ τα χρυσαύγουλα την είχαν ΚΑΙ σήμερα στα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ".Ο απλός κόσμος ενθουσιάστηκε που από Ελληνικά Πατριωτικά στόματα ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ! Τις εντυπώσεις καταλαβαίνουμε όλοι ότι τις κέρδισαν οι μαυροφορεμένοι της χρυσής αυγής.Όσο και να τρέχει εκείνο το κοντόχοντρο "στολίδι" του γραφείου τύπου της περιφέρειας του Άρη ΔΕΝ καταφέρνει να μαζέψει για αντιφασιστικές αηδίες ούτε τους γνωστούς του κατσίβελους...Μήπως θα έχουμε εκλογικές εκπλήξεις στο νομό ? Ο ακριτικός Έβρος ήδη βγάζει χρυσαύγουλο βουλευτή όπως λένε και τα "αμερόληπτα" γκάλοπ των κρατούντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μη βγάλετε και πλειοψηφία στο αμερικανικό κονγκρέσο ρε Χρυσαύγουλε, εδώ υπάρχει κοτζάμ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ με τεράστιο εκτόπισμα, αφού να φανταστείς προχθές έβγαλε δελτίο τύπου γιατί πήγε ........στην ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ!!!!!!!!! Μεθαύριο θα βγάλει και δελτίο τύπου γιατί θα πάει στο σούπερ μάρκετ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΕΦΑΤΟΙ, ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Ρε σείς σήμερα ήταν και ο κωλαράς σκουλαρικοφρυδάς και απο την άλλη πλευρά η μαντάμ Botox...Απόψε το βράδυ θα έκαναν ανταλλαγή όσες φωτογραφίες τις είχαν διπλές...Του Γρέγου θα έχει πολλές το τρυφερό αγόρι,που απο το πολύ καθισιό:σαν δυο αρκούδων έχει κώλο,αυτών που ζούν στον Βόρειο Πόλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δύο ανίερα τέρατα της τοπικής δημοσιοσαβουρογραφίας, ο διπλός κώλος και η άλλη που έχει τον κώλο στο πρόσωπο και το πρόσωπο στον κώλο σαφώς και συνεργάζονται. Οχι, δεν τους έχουν σε κάποιο τσίρκο δυστυχώς...

      Διαγραφή
  11. τελικά αποκαλύφθηκε για άλλη μια φορά ότι είστε το γραφείο τύπου της χρυσής αυγής.
    ¨ολοι ειναι σκατά αλλά κι εσείς βρίζοντας και ασχημονώντας είστε μία από τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις ενα θεματακι με το συντακτικο σου Συντροφε? ''αποκαλύφθηκε για άλλη μια φορά ''. Μα καλα ποσες φορες θα γινει αυτη η αποκαλυψη?

      Διαγραφή
    2. Προφανώς οι αποκαλύψεις στην Κομοτηνή γίνονται σε επεισόδια και μεταξύ τους μπαίνουν διαφημιστικά μηνύματα. Δεν είμαστε το γραφείο τύπου Ανώνυμε Σαχλαμάρα, το γραφείο ευρεσεως εργασίας είμαστε και ψάχνουμε για ταλαντούχους αριστερούς σχολιαστές "ακροδεξιών" μπλογκς όπως εσένα. Μισθός και μπόνους αναλόγως των προσόντων. Πες και τον Νικολάκη να έρθει να τον προσλάβουμε γιατί μάθαμε πως πήγε τελευταία στην κυρά Μελαχροινή και ζήτησε συνεργασία.

      Διαγραφή
    3. Γιατί τον έδιωξε ο Αρούλης?

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.