Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Απόβαση χρυσαυγιτών στην Κομοτηνή για την παρέλαση της 14ης Μαΐου


Την Τρίτη 14 Μαϊου πλήθος Χρυσαυγιτών απ όλη την βόρειο Ελλάδα θα τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Κομοτηνής.Τον Λαϊκο Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή θα εκπροσωπήσει ο βουλευτής Θεσ/νικης Αντώνης Γρέγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο βουλευτής μετά την κατάθεση στεφάνου θα παρακολουθήσει την παρέλαση κάτω από την εξέδρα των επισήμων και μαζί με το κοινό παρότι του έχει κρατηθεί χώρος. Επίσης την Δευτέρα 13 Μαϊου στις 9.00 το βράδυ θα γίνει ομιλία του βουλευτή στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Κομοτηνής στην κεντρική πλατεία.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.
 

9 σχόλια:

  1. Ανεπιθύμητοι λαμόγια ακροδεξιοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανεπιθύμητοι κατά την άποψή σου,λαμόγια με τίποτα εκτός και αν εννοείς τους δικούς σου ηγέτες,ακροδεξιοί όχι αλλά ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.Όσο και αν φοβάσαι να το πεις ΑΥΤΟΙ δεν φοβούνται....ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ....γενικότερα.

      Διαγραφή
    2. ανεπιθυμητοι οι προδοτες και οι Τουρκοπρακτορισκοι..Εμεις θα κρατησουμε την Θρακη μας Ελληνικη και σε λιγο και την υπολοιπη που θα λυτρωθει........οποτε προδοτακο εχεις ταξιδι να κανεις μεχρι τα βαθη της Ανατολιας!

      Διαγραφή
  2. Μικρέ χοντρέ εσύ είσαι πάλι;; Μη ζορίζεις τον διπλό σου κώλο γιατί θα κλάσεις και θα έχουμε έκτακτα καιρικά φαινόμενα. Αφού απέναντι από την εξέδρα θα είσαι πάλι να φωτογραφίζεις ρε μικρο-λαμόγιο, μαζί με την υπόλοιπη δημοσιοκαφρική σαβούρα που συνεργάζεσαι, σε ποιον τα πουλάς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τον στυλιανίδη που το παίζει ηρωας γιατι δεν τον κράζετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί, σου έκανε κάτι ο Εύρης;;

      Διαγραφή
    2. Προφανως δεν παρακολουθεις τις μεχρι τωρα δρασεις και δημοσιες εμφανισεις της Τ.Ο Κομοτηνης. Το συνθημα ''Αλητη-προδοτη-Στυλιανιδη'' ακομα δωνει την ατμοσφαιρα....

      Διαγραφή
  4. νατα μας, τα ροδοπάκια υποστηρικτές χρυσαύγουλων και Εύρη !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ 15 ΡΟΥΦΟΥΖΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΡΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ... ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.