Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Νέα Δημοκρατία Ροδόπης: Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία...


Η παραπάνω φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του κ..Ναλμπάντη- προέδρου της νομαρχιακής της ΝΔ Ροδόπης  (4ος από αριστερά) σε εκδήλωση του ψευδομουφτή Ιμπραήμ Σερίφ, στο χωριό Φιλύρα Ροδόπης. Τα σχόλια δικά σας…

Η παρακάτω ανάρτηση είναι του πολιτευτή της Ν.Δ. Ερχάν Ιμάμογλου (δίπλα στον Ναλμπάντη στην φωτογραφία) και αφορά την Γιορτή του Παιδιού και της Εθνικής Ηγεμονίας που γιορτάζεται στις 23/4 και έχει καθιερωθεί από τον Κεμάλ.


Και φυσικά και δεν κακίζουμε τον Ερχάν !


 Πηγή: http://tourkikanea.gr/2013/04/nd-2/


36 σχόλια:

  1. έρχονται εκλογές τοπικές και το ξεβράκωμα θα μεγαλώνει
    από Γιαννακίδη μεριά να δείτε τι γίνεται
    Ο πόντιος Νικολαίδης να τραγουδάει τούρκικα τραγούδια και να μιλάει τούρκικα στα μειονοτικά χωριά
    Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως δεν φταινε αυτοι.... Εμεις φταιμε που το ριξαμε Ν.Δ τον Ιουνιο για να μην βγαλει ο προξενος τρια στα τρια στην Ροδοπη. Και ας ξεραμε ποιος ειναι ο Στυλιανιδης.... Οσο ομως και να τις τραβηξουν τις εκλογες πρως τα πισω, ειτε για δημους και περιφερειες ειτε τις Εθνικες, αυτη την φορα ο ευρυ και τα τσιρακια του, ουτε την ψηφο τους δεν θα βρουν!!! Ως εδω με την εκμεταλευση μας απ τους ψευτοπατριωτες της Νεας Δημοκρατιας! Αυτοι μας εχουν ξεπουλησει στους Τουρκους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο ψηλός ο ξερακιανός είναι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ?Περισσότερο με Μουσουλμάνος "φέρνει" αυτός παρά οι υπόλοιποι τριγύρω του! Όσο για το πνεύμα του.....σίγουρα ΔΕΝ είναι Ελληνικό,προκειμένου να "αρπάξει" κανένα Μουσουλμανικό ψηφαλάκι! ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ.....για να μαζέψει ψήφους ο μελαμψός Νεοδημοκράτης."ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ", ο ντόπιος όμως βλέπει και θα του το δείξει όταν έρθει η ώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γελοιοτητα στο αποκορυφωμα εσεις ειστε οι νεοι πατριωτες κοι οι αλλοι οι αλλοι οι οχι ντοπιοι ειναι πουλημενοι.Ωραια λογικη Μ Π Ρ Α Β Ο.

      Διαγραφή
    2. Μαλλον πρεπει να αλλαξετε το ονομα σας ως ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ .Επισης σε καποια σχολια που ισως δεν αρεσουν να μην τα αποριπτετε.

      Διαγραφή
    3. Μπορείς να μας υποδείξεις ποια σχόλια που δεν μας αρέσουν απορρίπτουμε;; Ισα - ίσα, για εσάς στην ΝΟΔΕ κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

      Διαγραφή
  4. Η μα........α σας δεν εχει ορια εσεις ειστε πατριωτες οι αλλοι πουλημενοι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε εμείς δεν είμαστε κόμμα και μάλιστα εξουσίας όπως η Νέα .....κρατία αλλά ΜΠΛΟΓΚ. Σε κάθε περίπτωση, ότι και να είμαστε, δεν είμαστε ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.

      Διαγραφή
    2. Το τελευταιο σας το επιστρεφουμε και σταματηστε να να το παιζετε εσεις πατριωτες .

      Διαγραφή
    3. Εσεις ειστε ενα ανωνυμο μπλογκ και εχετε σκοπο να υβριζετε οποιον θελετε.Βγαλτε την κουκουλα σας.

      Διαγραφή
    4. Που την είδες την ύβρη Ανώνυμε Παρανοϊκέ;;;

      Διαγραφή
    5. Οτι και να γραψει κανεις σε εσενα ως απαντηση ειναι πραγματικα λιγο. Δες καλυτερα τις φωτο ξανα. Μια εικονα ισον 1000 λεξεις οπως ελεγαν και οι φιλοι Κινεζοι...

      Διαγραφή
    6. Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΙΟ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΑΣ .
      ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

      Διαγραφή
  5. Στις επομενες εκλογες η εκκλησια δεν εχει λογο να υποστηριξει τον Στυλιανιδη αφου αυτος βρεθηκε απεναντι της οταν εκεινη τον ειχε αναγκη.
    Τωρα ας παει αλλου να ζητησει βοηθεια.
    Τον πηρανε χαμπαρι και τα παπουδια οτι οδηγει μονοθεσιο ο τυπος .
    Υπομονη και θα δουμε πολλα στις επομενες εκλογες αλλα αυτη την φορα δεν θα υπαρξουν δηληματα αφου η εκκλησια κυνδινευει πλεον σπο ανθρωπους που εχει ευεργετησει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο νέος μας μητροπολίτης είναι αρκετά ξύπνιος ώστε να μην μπλεχτεί με μικροκομματικές ανοησίες. Ακόμη κι αν μπλεκόταν λίγο χλωμό να στήριζε π.χ. Καμμένο ή Χρυσή Αυγή. Οπότε προς το παρόν Στυλιανίδης και Ναλμπάντης μπορούνε να κοιμούνται ήσυχοι.

      Διαγραφή
    2. Ροδοπάκια μη ζορίζεστε για να μη κλάσετε.

      Διαγραφή
  6. Βρε βρε βρε..... Πολυς πονος απ τους εναπομειναντες νεοδημοκρατες. Ουτε ο Παναγιωτης και η Γεωργια να σχολιαζαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντως επειδη οτι και να λεμε ο Ευρυ ειναι γατα στην πολιτικη , και επειδη το εχει καταλαβει οτι δεν θα βρει ουτε την ψηφο του στις επομενες εκλογες, τον κοβω να κανει μεχρι και δημοσια περιτομη στην πλατεια μπας και τον ψηφισουν τα λυκοπουλα.Αντε πατριωταρες μου της Ν.Δουλας, ακολουθηστε και εσεις τον ''θρακαρχη΄' σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξυπνάτε αδέλφια πριν να είναι αργά!!!! εμεις θα πουληθούμε κι αυτοί θα καλοπερνάνε σ άλλες παραλίες......
    Το παιχνιδάκι τους το ζήσαμε τόσα χρόνια.... φτάνει πιά!!!! Ούτε μια ψήφο στα τουρκογλυφτάκια σαν τον στυλιανίδη και τους ομοίους του..... Σηκώστε κεφάλι κι ανάστημα λεβέντες Θρακιώτες μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι απλό φίλοι μου...Η κάθαρση θα αρχίσει από την Χριστιανική μεριά..Τα σύνορα είναι στα 200χλμ από την Κομοτηνή....Γιααα περάστε απέναντι...Κανένα οίκτο στους ρουφίανους και τα τσιράκια τους...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ30 Απριλίου 2013 στις 10:01 μ.μ.

    ΓΙΑ ΠΟΙΑ "ΕΛΛΑΔΑ" ΜΙΛΑΕΙ Η ΝΟΔΟΥΛΑ? ΩΣ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΜΗΠΩΣ? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ?ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΗΠΩΣ? ΕΙΜΑΙ "ΛΙΓΟ" ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΓΕΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΟΔΟΥΛΑΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΠΑΤΣΟΚ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΑΣΟΚ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΡΕΜΑΛΕΣ. ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
    Υ.Γ ΓΙΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ(ΤΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ) ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ ΣΑΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον για κοτα χωρις φτερα μοιαζεις παρα για γερακι???

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΚΟΤΑ" ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ

      Διαγραφή
  11. Ο Ερχάν και ο κάθε Ερχάν,πολύ καλά κάνουν την δουλειά τους! Οι υπόλοιποι όμως που βαφτίστηκαν με Ελληνικά ονόματα ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? Απλά ΓΛΥΦΟΥΝ οποιονδήποτε,χωρίς να κοιτάνε ΟΥΤΕ Εθνικά,ΟΥΤΕ Ελληνικά.Το μεγάλο τοπικό αφεντικό αυτής της παράταξης(Ν.Δ.) μάλλον συμφωνεί και επαυξάνει αυτή την "λεβέντικη" μέθοδο,αλλά ο Ιλχάν σίγουρα ΔΕΝ θα χαρίσει τις ψήφους που μάζεψε από τα μεμέτια,ότι τουρκοκολοτούμπα και να κάνει ο μελαμψός "κύριος" της ΝΟΔΕ αλλά και όσα τουρκικά τραγούδια να τραγουδήσει ο πόντιος Νικολαίδης του ΠΑΣΟΚ.....ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΝΤΙΟΣ κατά τα άλλα και πλησιάζει και η ημέρα σφαγής των Ποντίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομίζω ότι παρεξηγήσαμε όλοι τον ρόλο του Νικολαΐδη. Αλλωστε στην Τουρκιά υπάρχουν και τουρκόφωνοι Πόντιοι. Να μη τους τιμήσουμε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Ν.Δ. ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ... ΜΑΖΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΛΑΜΠΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ..... ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η Ν.Δ. ...) ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΕΤΕΦΡΑΖΕ....????
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ... ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....???
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ.... ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ....!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ...!!!
    ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΙΔΕΤΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο τοσος χαμος και τοσα αρνητικα σχολια... Ε και τι εγινε, που λεει και το γνωστο ασμα, επειδη πηγε ο προεδρος της ΝΟΔΕ σε εκδηλωση του ψευτομουφτη? Μην εισαστε ρατσιστες, φασιστες, χρυσαυγιτες κτλ κτλ κτλ. Τι κακο εχει που κανει τσαρκα με αυτους που μιλουν για ανεξαρτητη Θρακη και σηκωνουν την μαυροπρασινη σημαια? Αντε λοιπον ηρεμηστε και ας γινουμε ολοι λιγο ποιο προοδευτικοι.... Ας βαλουμε και φερετζε απο μονοι μας... Για τους αναξιοπαθουντες Κομοτηναιους συμπολιτες μας, διατιθεται δωρεαν υφασμα απο το γραφειο του Αγα Ευρυ στην Ηρωων. Πληροφοριες Κυρια Γεωργια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ αληθεια ποια εισαι;η κυρα ΚΑΤΙΝΑ;

      Διαγραφή
    2. Το βρηκες!!!! Μπραβο καλε νεοδημοκρατη μας, αξιος ο μισθος απ τον Ευρυ. Αλλη φορα γραψε ομως κατι πιο προτοτυπο γιατι η επαναληψη κουραζει.... Και επαναλαμβανω.... Πληροφοριες για φερετζεδες οδος Ηρωων, Κυρια Γεωργια.

      Διαγραφή
  15. Ισχυει οτι ο γιος του προεδρου της ΝΟΔΕ ειναι αξιωματικος του Ε.Σ και πηγε περσι αποσπαση στο στρατιωτικο μουσειο Κομοτηνης με 10ετη τοποθετηση? Αν ειναι μονο συνωνυμια εχει καλος... Ερωτημα β.... Αληθευει οτι ο εν λογω προεδραςτης ΝΟΔΕ ειναι να αναλαβει διοικηση νοσοκομειου στην Θρακη? Αν τα παραπανω ισχυουν εμενα δεν μου μενει παρα να αναφωνησω ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ!!!! Μηπως βρω και δουλεια δηλαδη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποτε Αυριο να βαψουμε
      Χ Ρ Υ Σ Α Α Υ Γ Α

      Διαγραφή
    2. Τιποτα ποιο προτοτυπο δεν βρηκες να πεις? Η επαναληψη κατανταει κυραστικη και φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα....

      Διαγραφή
    3. ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ2 Μαΐου 2013 στις 12:09 π.μ.

      Πες και σε εμάς που θα είναι τα βαμμένα ΧΡΥΣΑΑΥΓΑ για να έρθουμε να αρχίσουμε το "τσούγκρισμα" από αύριο....

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.