Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Μαθητές λιποθυμούν λόγω πείνας αλλά οι φορολογούμενοι πληρώνουν προσωπικά τηλεφωνήματα υπαλλήλων της ΕΡΑ Κομοτηνής!!!

Δε φτάνει που διορίστηκαν ένας θεός ξέρει με ποιο τρόπο, δε φτάνει που όλη μέρα ..."κουράζονται" στην άκρη της πόλης χωρίς να τους ενοχλεί κανείς απολαμβάνοντας χίλια δύο προνόμια που ο καθημερινός Ελληνας δεν βλέπει ούτε στα όνειρά του, είναι και τόσο προκλητικοί που χρεώνουν τα δικά τους προσωπικά τηλέφωνα σε όλους εμάς!!!


Ο λόγος για την μυστήρια υπηρεσία της ΕΡΑ Κομοτηνής, τον τοπικό ραδιοσταθμό της ΕΡΤ που χαμένος κάπου στην άκρη της πόλης, στην οδό προς το Κόσμιο απολαμβάνει εδώ και χρόνια την ησυχία του. Ο λαός πληρώνει γενναιόδωρα άλλωστε ώστε να λειτουργούν τόσες χιλιάδες υπηρεσίες χωρίς ποτέ κανείς να μαθαίνει αν και κατά πόσο του είναι χρήσιμες!!

Το πως δουλεύουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Κομοτηνής, πόσες ώρες την ημέρα και με ποιες συνθήκες δεν ξέρουμε. Αυτό όμως που έκανε εντύπωση σε κάποιους που την επισκέφτηκαν για επαγγελματικούς λόγους το τελευταίο διάστημα ήταν η χαλαρότητα με την οποία όλα λειτουργούν εκεί μέσα, οι άπλετοι χώροι όπως σαλόνια, κουζίνες κ.ο.κ. που μόνο ραδιοφωνικό σταθμό και δημοσιογραφία δεν θυμίζουν αλλά και μία ........περίεργη επιγραφή!!!

Η επιγραφή λοιπόν που φέρει τον τίτλο "Από την διεύθυνση" προκάλεσε αίσθηση σε κάποιους και μας την μετέφεραν. Στην ουσία λοιπόν η επιγραφή "παρακαλάει" (!!!) τους εργαζόμενους να μην πραγματοποιούν άλλα προσωπικά τηλεφωνήματα γιατί έχουν υπερβεί τον προϋπολογισμό της υπηρεσίας!!!!

Ενας θεός ξέρει που τηλεφωνούν όλοι μέρα κάποιοι και κάποιες που στρογγυλοκάθονται σε άνετες καρέκλες όταν ο ελληνικός λαός πεινάει και είναι άνεργος!!! Και ποιος ξέρει για πόσα χρόνια συνεχίζεται αυτό το ΣΚΑΝΔΑΛΟ της σπατάλης των δικών μας χρημάτων (γιατί η ΕΡΤ λειτουργεί χάρη στα δικά μας χρήματα) αφού όπως ψάξαμε και μάθαμε η συγκεκριμένη επιγραφή βρίσκεται εκεί για πάρα πολλά χρόνια!!! Μάλιστα είναι τόσο προκλητικοί οι κύριοι της διεύθυνσης που την κόλλησαν στο κεντρικό στούντιο του σταθμού, εκεί που κάθε μέρα περνάνε όλοι οι καλεσμένοι που μιλάνε στο ραδιόφωνο!!!

Με μια σύντομη βόλτα στον δρόμο προς το Κόσμιο όμως μπορεί κανείς να δει πως οι εργαζόμενοι εκεί δεν απολαμβάνουν μόνο τζάμπα προσωπικά τηλέφωνα (χάρη στα λεφτά των ...φορολογούμενων "κορόιδων") αλλά και προνόμια όπως άνετο πάρκιν, ησυχία για βόλτα στο κτήμα πολλών στρεμμάτων, μέχρι και οπωροφόρα δέντρα και προσωπικούς μπαξέδες!!!!! Τι καλά που περνάμε στην εξοχή δηλαδή!!!

Επειδή λοιπόν προσωπικά πιστεύουμε πως τα χρήματα του λαού πρέπει με κάποιο τρόπο και υπό οποιαδήποτε μορφή τελικά να επιστρέφουν σε αυτόν, όσοι και όσες έχετε ανάγκη να κάνετε κάποια τηλεφωνήματα και ο ΟΤΕ σας έκοψε το τηλέφωνο λόγω χρεών ή όσοι λόγω οικονομικής κρίσης δεν έχετε λεφτά να πάτε στον μανάβη για τα απαραίτητα και λιποθυμούν τα παιδιά σας νηστικά στο σχολείο, ρωτήστε κάποιον από την ΕΡΑ Κομοτηνής αν μπορεί να σας βοηθήσει. Ποιος ξέρει, η διεύθυνση του σταθμού εκτός από το να είναι γενναιόδωρη προς τους υπαλλήλους της ίσως να είναι και μεγαλόψυχη και σας αφήσει είτε να κάνετε κάποια τηλέφωνα (άλλωστε δεν τα πληρώνουν οι ίδιοι) ή να σας αφήσει να κόψετε κανένα λάχανο από τον μπαξέ.

Προσέξτε όμως μη λερώσετε καμία πολυτελή λιμουζίνα όπως θα περνάτε από το πάρκιν....


14 σχόλια:

  1. Υπηρεσία τακτοποίησης κομματικών παρατρεχάμενων και άμα κατά λάθος διοριστεί κανείς χωρίς μέσον, του κάνουν το βίο - αβίωτο για να σηκωθεί και να φύγει. Σωστό ΓΚΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai diskolo na valoun sta sigekrimena tilefona fragi ekserxomenon sta kinhta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς και είναι δύσκολο γιατί μετά πως θα τηλεφωνούν στα σπίτια, σε φίλους, σε φίλες, σε γκόμενους και γκόμενες ...για ρεπορτάζ;;;;

      Διαγραφή
  3. η καλυτερη ερωτικη φωλια της πολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. einai duskolo na valoun sta tilefona fragi ekserxomenon sta kinhta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ??????ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.......ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς και θα υπάρχει όμως είναι του χεριού σου γι αυτό και κάνεις χαβαλέ.

      Διαγραφή
  6. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΛΒΑ-ΤΖΗ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΗΓΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χαλβατζής ζει, αυτός μας οδηγεί!!! Υφυπουργός παρά τω υπουργώ για ζητήματα Κομοτηνής, η πολιτική Στυλιανίδη βρίσκει ενσάρκωση μέσα στην ΕΡΑ Κομοτηνής!!! Αν δεν τους εκπροσωπούσε αυτή η κατάσταση δεν θα την επέτρεπαν τόσα χρόνια...

      Διαγραφή
    2. "Φωτισμένος","Πανεπιστημιακός" και "ολίγον" από ΑΓΡΩΓΗ(μην ξεχνιόμαστε κιόλας), κάποιος που "προσελήφθει" με τον ΑΣΕΠ για να σηκώνει τα τηλέφωνα,ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΠΑΞΙΑ τον αφέντη του! ΑΥΤΟΥΣ ψηφίζουμε ΑΚΟΜΗ και δεν πρέπει να απορούμε για ότι "τραβάμε".....ΟΛΟΙ ΜΑΣ εκτός ΑΥΤΩΝ.

      Διαγραφή
  7. Παντελώς ανυπόστατο το ρεπορτάζ σας αγαπητά Ροδοπάκια, μάλλον δεν ξέρετε τι σας γίνεται!!! Η ανακοίνωση δεν παρακαλάει τους υπαλλήλους να σταματήσουν τα τζάμπα τηλεφωνήματα που χρεώνουν σε όλους εμάς αλλά τους ζητάει κάτι άλλο: να τα ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ!!! Μάθετε να διαβάζετε καλύτερα ρε κάγκουρες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή σαν εκείνο το θεατρικό έργο που είχε τίτλο ΚΛΕΨΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ;;;;

      Διαγραφή
  8. Προφανώς δεν τα ξέρετε καλά τα πράγματα. Στο εν λόγω μαγαζί είναι γνωστό πως για δεκαετίες έμπαινε μόνο όποιος ανήκε στην άρχουσα κομματική τάξη. Οι μισθοί κάποτε ήταν τέτοιοι που σε ένα χρόνο αγόραζες καινούριο διαμέρισμα. Οχι πως και οι συμβασιούχοι πήγαιναν πίσω αφού έβγαζαν περισσότερα. Γι αυτό και κάποιοι δημοσιογράφοι και εκδότες εκείνα τα χρόνια έδιναν μάχη για να συνεργαστούν με την ΕΡΑ. Η μεγάλη καλοπέραση όμως ήρθε στα χρόνια του Ευριπίδη που μέσα στο μαγαζί έγινε το ΣΩΣΕ. Κάποιοι και κάποιες την είδαν βασιλιάδες (με τα λεφτά του ελληνικού λαού φυσικά) και έκαναν ότι γούσταραν. Και καλά έκαναν αφού κανείς δεν τους έλεγξε ποτέ, ούτε για τις πράξεις τους, ούτε για τα περιουσιακά τους στοιχεία. Μια κυρία αφιέρωνε στον χώρο εργασίας της κανένα μισάωρο τη μέρα με απολαβές ...2.500 το μήνα ενώ μία άλλη με μία επίσκεψη μέρα παρά μέρα για κανένα 2ωρο για καφέ και τζάμπα τηλεφωνήματα, πάνω από 4.000. Μια άλλη τύπισα διορίστηκε στην Αθήνα και όλοι οι γνωστοί της απορούσαν πως άφησε σπίτι και οικογένεια για να ξενιτευτεί. Λίγες εβδομάδες όμως κράτησε η ξενιτιά της αφού όλως περιέργως βρέθηκε στο μαγαζάκι της Κομοτηνής κι ας έλεγε η προκήρυξη για θέση στην Αθήνα και όσοι δεν έκαναν τα χαρτιά τους από Κομοτηνή αφού δεν είχαν μπάρμπα φυσικά ήταν τα κορόιδα. Αυτοί και πολλοί άλλοι όλως τυχαίως μέσα σε 5 χρόνια με μετρητά, καταθέσεις, ακίνητα και αυτοκίνητα. Ωραίο μαγαζί εκεί στο Κόσμιο βρε παιδιά, να έρθουμε κι εμείς;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.