Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ολη η αλήθεια για την παρακρατική επίθεση ελληνόφωνων και τουρκόφωνων αναρχοάπλυτων σε χρυσαυγίτες στην Ξάνθη

Επειδή γράφονται και ακούγονται απίστευτοι "δράκοι" για τα επεισόδια μεταξύ χρυσαυγιτών και άπλυτων αναρχοβαρεμένων στην Ξάνθη, έχουμε και παρουσιάζουμε όλη την αλήθεια για τα γεγονότα.


Το απόγευμα της Πέμπτης γύρω στις 8, ομάδα περίπου 40 χρυσαυγιτών στην Ξάνθη ξεκίνησαν ενημερωτική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία μοιράζοντας φυλλάδια και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής. Προφανώς όμως αυτό ενόχλησε κάποιους "δημοκράτες" της σχιζοφρένειας και έτσι σε λίγη ώρα περίπου 30 άτομα αναρχοαυτόνομων αντικοινωνικών ρεμαλιών πλησίασαν τους χρυσαυγίτες και άρχισαν να βρίζουν και να πετάνε μπουκάλια, πέτρες και γενικώς ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Κανείς δεν ξέρει αν οι αναρχοπιθηκίζοντες ήταν μαστουρωμένοι ή απλά αυτό είναι το "φυσιολογικό" τους, δηλαδή όποιον δεν γουστάρουν στον δρόμο να του πετάνε αντικείμενα ως ψυχασθενείς που είναι. Αλλωστε με τέτοια άτομα δεν βγάζει ποτέ κανείς άκρη αφού στην μεγαλύτερη πλειοψηφία τους βρίσκονται "στην κοσμάρα τους".

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής μόλις δέχτηκαν την αλήτικη επίθεση των ταραξιών, έδρασαν αστραπιαία και κυνήγησαν τους παρακρατικούς μπαχαλάκηδες οι οποίοι ως θρασύδειλες κοτούλες που είναι ταμπουρώθηκαν στον δημόσιο χώρο του Πανεπιστημίου μάλιστα υπό την προκλητική προστασία της Αστυνομίας που απωθούσε τους χρυσαυγίτες (ίσως ορθά για να μην έρθουν στα χέρια) αλλά μη συλλαμβάνοντας την αλήτικη ομάδα των παρανόμων αναρχομαστούρηδων!!!!

Ενας νεαρός αναρχο-τέτοιος που χτυπήθηκε υπό άγνωστες συνθήκες (πιθανόν και από τους τρελο-συντρόφους του) είναι τουρκόφωνος ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε πρώτος το επεισόδιο εναντίον των χρυσαυγιτών πετώντας την πρώτη πέτρα για να τραυματίσει όποιον πετύχει. Φοβερή δημοκρατία λέμε ο τύπος!!!

Να θυμήσουμε εδώ πως η συγκεκριμένη αγέλη αναρχο-παρανοϊκών έχει καταστρέψει 2 φορές τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη δυστυχώς χωρίς η αστυνομία να κάνει κάτι παρά τις κλήσεις που δέχτηκε από τους παρευρισκόμενους πολίτες. Επίσης ως άγρια ζώα, έχουν επιτεθεί και χτυπήσει άσχημα 2 μέλη της Χρυσής Αυγής Ξάνθης που περπατούσαν αμέριμνοι στον δρόμο, χωρίς διακριτική ενδυμασία του κόμματος. Δηλαδή τους κατέγραψαν και τους παρακολούθησαν για να τους χτυπήσουν, δρώντας ως κανονική μαφιόζικη συμμορία!!! Και η αστυνομία κάνει τον κινέζο, προφανώς με εντολές είτε του διευθυντή της, είτε κάποιου τοπικού πολιτικού παράγοντα!!!

Στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως η αστυνομία έκανε ξανά ότι μπορούσε ώστε να διαλυθεί η πολιτική δραστηριότητα ενός κόμματος της Βουλής που ψήφισε ο ελληνικός λαός και να προστατέψει την εγκληματική και παρακρατική δραστηριότητα της γνωστής αγέλης αναρχομαστούρηδων που έχει μετατρέψει τον πανεπιστημιακό χώρο σε γιάφκα της.

Τι άλλο να περιμένουμε;;; Την επόμενη φορά να πετάνε τις πέτρες οι αστυνομικοί για να μην κουράζονται οι γνωστοί αναρχο-παρανοϊκοί της Ξάνθης... Μα τόσο;;;


14 σχόλια:

  1. Λέτε :απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα
    Αφού έχετε ως πολιτική δημοσίευσης την λογοκρισία των προπαγανδιστικών σχολίων θα περίμενε κανείς να κάνετε το ίδιο και με τις δημοσιεύσεις σας.
    Εκτός κι αν θεωρείτε ότι όποιος δε γουστάρει τους χρυσαυγίτες είναι εξ ορισμού "αναρχοάπλυτος" (κλασική βλακώδης χρυσαυγίτικη προπαγανδιστική επωδός για τους πολιτικούς αντιπάλους τους) ή "παρακρατικός" (αλήθεια ξέρετε τί σημαίνει ή το χρησιμοποιείτε λόγο συρμού,συμπτωματικά πάλι επίσης χρυσαυγίτικου τον τελευταίο καιρό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπου έχετε δίκιο. Ο συγκεκριμένος συνεργάτης προφανώς ήταν σε στιγμή έντασης όταν έγραφε το κείμενο. Ανάλογα πράγματα θα μπορούσαν να γράψουν και όλοι όσοι ήταν μάρτυρες σε παρόμοια απαράδεκτα περιστατικά.

      Διαγραφή
  2. Σύσσωμοι Ελληνόφωνοι ΚΑΙ Τουρκόφωνοι εναντίον Χρυσαύγουλων?Αυτό κι αν είναι επιτυχία! Και οι υπόλοιποι Θρακιώτες ΔΕΝ προβληματιζόμαστε καθόλου? Τελικά ή υπερδημοκράτες είμαστε οπότε ΜΠΡΑΒΟ μας ή υπερμ@λ@κες οπότε πιό ΜΠΡΑΒΟ μας!΄Οταν θα μας ξυπνήσουν κάποια μέρα μάλλον θα είναι πολύ αργά.Κάπως έτσι ξεκίνησε και στο Κόσσοβο η ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοβαρά τώρα η χρυσή αυγή επικαλείται ότι είναι κόμμα της Βουλής και ζητάει από την αστυνομία να την προστατέψει?
    Τα ίδια βρωμόσκατα με τους αναρχικούς είναι και χειρότερα. Ρατσιστές και ναζί .
    Γιατί δεν ονομάζετε το μπλόγκ σας χρυσά αυγά και βρωμίζετε και το όνομα της Ροδόπης μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μπλογκ μας αγαπητέ Ανώνυμε γράφεται από ανθρώπους κάθε κόμματος, σε διαβεβαιώνουμε γι αυτό. Ο κάθε αρθρογράφος μπορεί να διατηρεί την πολιτική του ταυτότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι εκπροσωπούμε ή εκπροσωπούμαστε. Ιδιαίτερα από κόμματα. Απλά αποκαλύπτουμε γεγονότα που τα τοπικά ΜΜΕ συνήθως κρύβουν, για γνωστούς λόγους. Αλλωστε όλοι ξέρουμε πως τα ΜΜΕ είναι μανούλες στο να προβάλουν πάντα την άποψη της μία μόνο πλευράς: αυτή του χορηγού τους.

      Διαγραφή
    2. Είστε μπλογκ της χρυσής αυγής και γράφουν σκόρπια και καναδυό πιο διαλλακτικοί αυτή είναι η αλήθεια. Χαίρομαι οταν γράφετε διαλλακτικά μακριά από αισχρά κουτσουμπουλιά

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 6:46 δεν είμαστε μπλογκ κανενός κόμματος παρά μόνο πολιτών της Θράκης ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ και κάθε ιδεολογίας. Το ένα άρθρο για σένα μπορεί να είναι χρυσαυγίτικο, το άλλο άρθρο για κάποιον άλλον μπορεί να είναι κουκουέδικο κ.ο.κ. Ο καθένας με τα δικά του ταπεινά κριτήρια κρίνει γιατί δεν μπορεί να καταλάβει πως υπάρχουν και Θρακιώτες έξω από την διαφθορά και τον χρηματισμό. Συνηθίστε στην ιδέα λοιπόν πως στην Θράκη δεν είμαστε όλοι μισθωμένοι του ενός και του άλλου παρακράτους. Τόσα χρόνια αλητείας και διαφθοράς κάποιους μπορεί να τους άφησαν άθικτους. Μα τόσο σας εκπλήσει;;

      Διαγραφή
  4. kommatoskyla ths xryshs ayghs eiste telika k sas eixa ektimish krima...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε κράτα τον όρο κομματόσκυλα για τον εαυτό σου και μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλότρια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 9.44 και που χαρακτηρίζεις με αυτόν τον απεχθέστατο χαρακτηρισμό(κομματόσκυλα),απευθείας εντάσεις και τον εαυτό σου σε κάποιο "μαντρί".Δεν έχεις το θάρρος βέβαια να το διαφημίσεις επίσημα.Ίσως να ΜΗΝ είσαι τόσο σίγουρος ότι θα σε "τακτοποιήσει" κάπου το "μαντρί σου" γιατί τα ποσοστά του δεν είναι ξεκάθαρα,γι'αυτό και είσαι επιφυλακτικός.Διαφορετικά θα τριγυρνούσες και με κομματική σημαία.Τα ΡΟΔΟΠΑΚΙΑ επειδή τα παρακολουθώ,έχουν "κράξει" όλους τους χώρους με κάποια ιδιαίτερη ευαισθησία στο ΠΑΣΟΚ(γιατί δίνει αφορμές μάλλον),οπότε είσαι ο πρώτος που "κράζεις" κομματικά.Εφόσον προσδοκάς ακόμη από το "μαντρί" σου ρουσφετάκι,ε τότε ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.Έτσι όμως ΜΗΝ περιμένεις να γίνει αυτό το ΚΑΤΙ που περιμένει το 90%+ των Ελλήνων.Κάτσε στον καναπέ σου με τις κομματικές παρωπίδες και όταν γίνει το ΚΑΤΙ (όχι από το "μαντρί" που είσαι κολλημένος εννοείται) θα το μάθεις από το P/C(sic).

      Διαγραφή
    3. Κομοτηναίε κάνεις λάθος το όνομά σου. Το σωστό γράφεται ΚΩΜΩΤΙΝΕΩΣ
      Πρόσεχε γιατί τα χρυσά αυγά δεν αστειεύονται
      Ουγκ

      Διαγραφή
    4. ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ από τον φόβο και από την ευφράδεια του λόγου σου ανώνυμε των 8:46 μ.μ. Και για να απαντήσω ΚΑΙ στη γλώσσα σου....ΟΥΓΚ (επανέλαβα την φράση σου γιατί δεν την γνωρίζω αυτή την γλώσσα όπως εσύ που είναι η μητρική σου μάλλον...)

      Διαγραφή
  5. krima kai sas pigaina alla meta ta xrisavgitakia pou xete mazepsei ekei mono kanadio lafrides tha sas diavazoun....ante geia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία αν ήσουν μάρτυρας στα γεγονότα γράψε μας την δική σου άποψη και θα δημοσιευτεί, αν βαριέσαι άσε καλύτερα, δες μέγκα τσάνελ.

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.