Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Καλό και ...ψεκασμενο-χιουμοριστικό Σαββατοκύριακο!!!

Το μεγάλο μυστικό της συνεργασίας Καμμένων Ελλήνων και Ξύριζα: ο Τσίπρας θα προμηθεύσει με μάσκες αερίου τον Καμμένο (σαν αυτές που έχει κάθε ...σύγχρονη "αγωνιστική" οικογένεια στο σπίτι) ώστε να μη τον πειράζουν οι ψεκασμοί της νέας τάξης πραγμάτων!!!

2 σχόλια:

  1. Καλό θα ήταν να συμμετάσχουν στο τοπικό συνέδριο των ΚΑΜΜΕΝΩΝ και οι τοπικοί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ για να αρχίσουν να γνωρίζονται καλύτερα οι μεν με τους δε.Στα πλαίσια της "σταυροφορίας" που ξεκίνησε ο ΠΑΝΟΣ για την "σωτηρία της χώρας" τα δύο αδελφά(?) κόμματα ξεκινάνε την συνεργασία.Ο ΠΑΝΟΣ και οι ΚΑΜΜΕΝΟΙ θα είναι η δεξιούλικη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ακόμη του έμεινε κόσμος του ΚΑΜΜΕΝΟΥ? Συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ? Μάλλον μυρίστηκε καμμιά υπουργική καρέκλα ο ΠΑΝΟΣ ή του την έταξε ο ΑΛΕΞΗΣ οπότε θα βάλει για λίγο στην άκρη την σημαία του ΔΕΞΙΟΠΑΤΡΙΩΤΗ και βλέπουμε στην πορεία....Κι αυτόν σαν τον Καρατζαφέρη τον βλέπω να βαδίζει...Χαρά στους οπαδούς του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.