Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Γιάννης Αλεξίου προς Μελαχροινή Μαρτίδου: Μη φοβάσαι, δεν θα σε πλακώσω στις μπάτσες!!

Εξαλλος με άρθρο της τοπικής εφημερίδας Ο Χρόνος είναι ο Γιάννης Αλεξίου!!! Στο νέο βίντεο που ανέβασε δηλώνει αγανακτισμένος με την δημοσιογράφο Μελαχροινή Μαρτίδου και το σύμφωνα με εκείνον προσβλητικό άρθρο της, δηλώνει πως κανείς δεν κρύβεται από πίσω του και κανένα κόμμα ενώ λέει χαρακτηριστικά πως ...δεν θα πλακώσει την Μαρτίδου στις μπάτσες γιατί δεν είναι ο Κασιδιάρης!!!


Ταυτόχρονα κάνει λόγο για πανελλαδικό κίνημα Ρομά που γιγαντώνει κάθε μέρα και τον στηρίζει και καλεί όσους δημοσιογράφους δεν είναι διαπλεκόμενοι να ερευνήσουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια για τους τσιγγάνους και από ποιους φαγώθηκαν, όπως λέει.

Παρακολουθείστε το νέο βίντεο του Γιάννη Αλεξίου - Black Dragon:

9 σχόλια:

  1. Αρχίζουν και τα "ξεσκεπάσματα".Να δούμε ποιός θα "καρφώσει" τα περισσότερα τώρα που θα σφίξουν κι άλλο τα πράγματα.Ο "ΔΑΣΚΑΛΟΣ" σε άπταιστη ανάγνωση αυτών που του έγραψαν οι "θεατρικοί παραγωγοί" εξηγεί ότι έχει πάρει στους γυμνασμένους ώμους του ΟΛΟΥΣ τους Ρωμά που με 10 ευρώ πουλούσαν την ψήφο τους(μάθαμε και το αντίτοιμο).Στο επόμενο επεισόδιο του σήριαλ ίσως να μας πει και πόσα πήρε ο ίδιος(μετανιωμένος) για να "γυρίσει" το μεγαλούργημα σε συνέχειες.Μάλλον οι "παραγωγοί" άρχισαν να ανησυχούν σοβαρά διότι στις αίθουσες των δικαστηρίων που θα καταλήξει η ιστορία θα ακουστούν ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.Οπότε μάλλον τους "ξέφυγε λίγο" το σενάριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η μελαχρινή πάντως όλω σε κάτι τέτοιες ιστορίες πρωταγονιστεί, τη μία με τους λαφρήδες στη ζιρατ την άλλη με τσιγγάνους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά δεν είναι τίποτα. Αυτό που καίει τους τοπικούς δημοσιο-τέτοιους είναι πως όχι μόνο για θέματα επικαιρότητας αλλά ακόμη και για θέματα που αφορούν τους ίδιους ενημερώνονται πλέον από εμάς!!! ΑΥΤΟ κι αν πονάει......

      Διαγραφή
    2. ΒΑΡΑΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ στ'αυτιά ΡΟΔΟΠΑΚΙΑ !! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ σας παρακολουθούμε......

      Διαγραφή
  3. πολυ σωστος ο τυπος που μιλαει στο βιντεο. εχει απολυτο δικιο και μιλαει με την ψυχη του. οι Τσιγγανοι της Ελλαδος βρισκονται στον τοπο περισσοτερα χρονια απο τους ποντιους και απο τους βλαχους και απο ολες τις αλλες φυλες κι ομως δεν διεκδικουν τιποτα. σεβασμος στους Τσιγγανους γιατι και ιστορια εχουν και πολιτισμο και εχουν προσφερει στην πατριδα και στην ανθρωποτητα. στην ιστορια δεν εχουν αφησει ουτε ενα μελανο σημειο κι ομως χτυπιουνται απο παντου. σαν δασκαλος που ειμαι γνωριζω πολυ καλα τον ρατσισμο που δεχονται και πιστευω οτι οσοι δεν ειμαστε Τσιγγανοι δεν θα αντεχαμε ουτε πεντε λεπτα να μας πουμε Τσιγγανους η Γυφτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΚΛΑΣΩ Η ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Τσιγγάνοι ζητιανεύουν από 4 χρονών ενώ έχουν λεφτά.Άρα λένε ψέματα.Έχουν στιλέτα από 7χρονών.Κλέβουν φωτοβολταϊκά,χαλκό από καλώδια,κλέβουν καταστήματα και σπίτια.Κάνουν παρεμπόριο και δεν πληρώνουν φόρους.Στο παρελθόν η Πολιτεία(δηλ το σύνολο των Ελλήνων φορολογουμένων)τους έχτισε δωρεάν σπίτια.Δεν τα κατοίκησαν.Περίμεναν να ανεβούν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων,πούλησαν τα ακίνητα,τα έκαναν μετρητά και συνέχισαν να ζουν στις νταλίκες τους και στα αντίσκηνά τους.Επίσης κάνουν εμπόριο όπλων και ναρκωτικών και το 90% έχουν λερωμένο ποινικό μητρώο.Στα 400 χρόνια της Τουρκοκρατίας συνεργάστηκαν με τους Τούρκους,έσφαζαν Έλληνες,πρόδιδαν και συμμετείχαν στα μαστιγώματα και σουβλίσματα.Οι Γύφτοι και οι Εβραίοι ήταν φιλότουρκοι.Πάντα έβλαπταν και μισούσαν την Ελλάδα.Το έλεγε ο στρατηγός Καραϊσκάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε όσο εσύ θα γράφεις τέτοια πράγματα, τόσο περισσότερο εμείς θα είμαστε Τσιγγάνοι. Αυτός που κάνει παρανομίες δεν είναι ούτε Τσιγγάνος, ούτε Πακιστανός, ούτε Ελληνας. Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. Και οι παράνομοι δεν έχουν πατρίδα, θρησκεία, εθνικότητα.

      Διαγραφή

Τα σχόλια για λόγους ορθής χρήσης του διαδικτύου πρώτα ελέγχονται. Δεν λογοκρίνουμε απόψεις παρά απαγορεύουμε άσεμνες εκφράσεις, προβοκάτσια και προπαγάνδα. Κάποιος διαχειριστής θα ελέγξει το σχόλιό σας και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.